Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1041196 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:TV Műsorok
« Válasz #5520 Dátum: 2012. augusztus 08. - 15:01:29 »
Hát én nem merek nézn i csapat meccseket...
Vizilabdázóktól is nagyon tartok... :uhoh:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Raisu

• Traveller
« Válasz #5521 Dátum: 2012. augusztus 08. - 17:15:26 »
Én haragszom a kézisekre (amellett, hogy baromira örülök a győzelmüknek ofc). Szombaton kint voltunk Londonban és megnéztük őket a spanyolok ellen... hát, nem volt szép látvány. Most meg megverik Izlandot? Biztos, direkt szórakoznak velünk. XD De legalább az Izland-Franciaország meccs jó volt. :)

venom75

• Pókfej
« Válasz #5522 Dátum: 2012. augusztus 14. - 20:19:40 »
Nem tudom ki mennyire szereti vagy nem , de én örülök , hogy péntek este folytatják az Odaát sorozatot .Jön a 4. évad. Mivel nagyon későn lesz , remélem kölcsönözhető is lesz valahol , ha véletlenül lemaradnék valamely részről.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5523 Dátum: 2012. augusztus 14. - 20:35:09 »
Huhu, jóhogy mondtad... már múlthéten eszembe jutott megint, de rohadtul elfeledkeztem róla... :uhoh: be is állítottam az időzítőt péntekre, hogy ne felejtsem el...
Amúgy én örülök neki, cirka másfél évet kellett megint várni arra, hogy folytassák... (most már csak a Smallvillett kellene valahogy megoldaniuk... :roll:)

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #5524 Dátum: 2012. augusztus 14. - 21:30:05 »
remélem kölcsönözhető is lesz valahol , ha véletlenül lemaradnék valamely részről.
Privát ment.  ;)
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #5525 Dátum: 2012. augusztus 16. - 09:58:08 »

Most néztem imdb-n, 2012. október 10.-e a Pilot napja. Felemás érzelmekkel várom.

Gondolom feltűnt mindenkinek, hogy Oliver családjának lakhelye ugyanaz a kastély (Hatley Castle) lesz, mint Lex Luthor elpusztult, családi kastélya a Smallville-ben. Úgy látszik szeretik a filmesek ezt a helyet.
« Utoljára szerkesztve: 2012. augusztus 16. - 10:14:29 írta slider78 »

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #5526 Dátum: 2012. augusztus 16. - 11:02:37 »
Nem tom, megnézzem-e a 4.-et szinkronnal. Felirattal láttam, marha jó az egész. Talán Castiel szinkronja miatt megnézem.
cirka másfél évet kellett megint várni arra, hogy folytassák...
Szerintem van az 2 is... :roll:

balogh44

• Thanos
« Válasz #5527 Dátum: 2012. augusztus 16. - 12:08:14 »
Arrow? Uhh, még csak nem is zöld!  :roll:

BuB

• Pókfej
« Válasz #5528 Dátum: 2012. augusztus 21. - 13:25:41 »
MI fene, tegnap elkaptam az RTl őszi filmjeinek beharangozóját (mondjuk még 3-szor próbálkoznom kellett, hogy eltudjam olvasni a teljes listájukat, mer úgy elkapták a végén... :roll:)
és úgy láttam, hogy az Alkonyat fanoknak kedveznek, mer leadják mind a 3 (hány része van annak egyáltalán... :headscratch:) részt, gondolom még az új rész moziba kerülése előtt.
No, így legalább megsassolom, hogy mire fel is vannak annyira oda érte, és az arányomat se kell koptatnom, csak majd egy ősrégi kazetta szalagot. :hehe:

Todd

• Pókfej
« Válasz #5529 Dátum: 2012. augusztus 21. - 14:15:13 »
BuB, én már túl vagyok az első két részen, de még nem jöttem rá, miért tetszik ez bárkinek is.
Tegnap barátnőmmel, és egy másik párral tartottunk sz*r filmek klubját, megnéztük a New Moont (2. rész), és utána a Planet terrort levezetésként. Mind egyetértettünk abban, hogy a szándékosan paródiának szánt zombis filmben fényévekkel értelmesebb párbeszédek hangzanak el (pedig tele van"Hol van a cucc?", és "Mivel fertőzöttek? - Mindennel!!!" kaliberű mondatokkal).
Rájöttem, hogy ennyi ŐŐŐŐŐ-t, mint abban a filmben, nemhogy összesen még nem hallottam, de más filmekben egyáltalán nem hallottam, mintha a színészek a szövegüket se tudnák. De a Twillight nagyon erölködik, hogy Belláék kapcsolata jónak tünjön, mert minden más szereplő inkompetensebb, mint ők, csak azt a szintet már csak mélyfúróval lehet alulmúlni (és pálinkával, meg zombiírtó tökös serifhelyettesekkel lehet kikúrálni). De végre tudom, hogy miért Jacobra álmodik nedveset minden kislány, mert ő többet volt félmeztelen, mint Conan, és rohadjak meg, de Bella szenvedéseihez képest még én is inkább azt vártam már.
Egyébként ebből jó piálós játékot is lehetne csinálni, ha mindig iszunk egy kört, valahányszor Jacob letépi a pólóját.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5530 Dátum: 2012. augusztus 21. - 14:30:38 »
és rohadjak meg, de Bella szenvedéseihez képest még én is inkább azt vártam már.
;D ;D ;D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5531 Dátum: 2012. augusztus 21. - 14:38:23 »
Egyébként ebből jó piálós játékot is lehetne csinálni, ha mindig iszunk egy kört, valahányszor Jacob letépi a pólóját.
Annál már csak a Dallas- és a Stephen King-ivójátékban lehetne hamarabb eljutni az alkoholmérgezésig.

Ju

• Pókfej
« Válasz #5532 Dátum: 2012. augusztus 21. - 22:48:55 »
De végre tudom, hogy miért Jacobra álmodik nedveset minden kislány, mert ő többet volt félmeztelen, mint Conan
*bólogat*  :stupid:

És még egyet, ha teljesen feleslegesen teszi. ;D
Muszáj volt keresnem egyet. ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5533 Dátum: 2012. augusztus 21. - 23:43:22 »
Ez jó!  ;D

Halloween

• Rengető
  • *
« Válasz #5534 Dátum: 2012. augusztus 22. - 08:32:52 »

BuB

• Pókfej
« Válasz #5535 Dátum: 2012. augusztus 22. - 08:59:26 »
Miért nem Kanárit rakják bele bazz... :roll:

venom75

• Pókfej
« Válasz #5536 Dátum: 2012. augusztus 22. - 09:21:52 »
Szerintem előbb-utóbb szerepeltetni fognak még egy-két szuperhőst az íjász mellett , úgy mint a Smallvillben . 

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5537 Dátum: 2012. augusztus 22. - 12:29:37 »
Leadják a Twilcsit a tv-ben? Szuper! Megnézem én is. Csak hogy legyen jogalapom szídni. ;D
Muszáj volt keresnem egyet. ;D
;D ;D
Hát életem első Twilcsis élménye a a 2. rész trailere volt, amit ismerősöm mutatott... Mikor láttam, hogy a trailer felét meztelen férfi felsőtestek teszik ki, egyből sejtettem, hogy nem én vagyok a célközönség. ;D

BuB, én már túl vagyok az első két részen, de még nem jöttem rá, miért tetszik ez bárkinek is.
Egy nő által nőknek írt könyvből készült, nő által rendezett film... Egyértelmű, hogy a (tini)lányoknak szól. Na meg az extrém mazochista vámpírfanoknak. ;D

Ha már TV-topic: nemrégiben adták a tv-ben a A káosz birodalma c. filmet. Miután olyan sztárok játszanak benne mint Dwayne "The Rock" Johnson, Stifler (bocs, így sikerült megjegyeznem :hehe: ), Jon Lovitz vagy épp Christopher "Hegylakó" Lambert, plusz még sci-fi is állítólag, így izgatottan ültem a képernyő elé... Nos, a film egy nagy rakás fos. Nem bírtam tovább a felénél. Ne nézzétek meg.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5538 Dátum: 2012. augusztus 22. - 12:37:56 »
Az nem a Southland Tales? Gárdából annak tűnik. Az egy hatalmas film! :oh: A sci-fik The Roomja. Az agysejtgyilkoló műalkotások egyik leggyönyörűségesebb mozgóképes képviselője. Az a mondat, amikor mindent megmagyaráznak azzal, hogy "We sent monkies into it.", a filmgyártás egyik legnagyobb csúcsa.
Ráadásul van egy előzmény képregénysorozata is, ami eléggé kell a megértéséhez, mert az első jó pár fejezet ott ismerhető meg, a film talán a negyediktől vagy ötödiktől indít.
(Amúgy ha valaki megnézi és érti, miről szól, keressen fel egy elmegyógyintézetet és jelentkezzen be.)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5539 Dátum: 2012. augusztus 22. - 12:51:32 »
Az az. Mondjuk most elolvastam egy-két kritikát, azok istenítik, de megnyugodtam, hogy az átlag kommentelők szerint viszont sz@r, úgyhogy nem velem van a baj. :D A sztori blőd és dögunalmas volt szvsz.
Az is milyen hülyeség, hogy a sztori elejét képregényekben adták ki... :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.