Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1041032 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
Re:TV Műsorok
« Válasz #5540 Dátum: 2012. augusztus 22. - 12:52:05 »
Én minden részét láttam a TW-nak eddig, de iszonyat. Ja, hogy akkor miért nézem? Mert minden résznél más barátnőm volt, és mindegyik TW fan volt, így el kellett mennem moziba :-( Pedig javasoltam, hogy letöltöm :-)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5541 Dátum: 2012. augusztus 22. - 12:54:09 »
 :lol: :lol: Egymás után 3 TW-fan barátnőt kifogni... Na az nem gyenge. ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #5542 Dátum: 2012. augusztus 22. - 12:56:13 »
Ez van, és a mostani is "alig várja", hogy végre jöjjön az utolsó rész. Hiphip hurrá :-)

Ju

• Pókfej
« Válasz #5543 Dátum: 2012. augusztus 22. - 13:11:42 »
Én is várom. Annyira jót lehet nevetni rajta... ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5544 Dátum: 2012. augusztus 22. - 13:25:31 »
Dwayne "The Rock" Johnson, Stifler
Pedig az előző közös filmjük nagyon jó volt.  :D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5545 Dátum: 2012. augusztus 22. - 17:06:05 »
Jaja, az jó volt, meg amúgy bírom Stiflert. :D Ebben az új filmben sem a színészekkel volt a probléma, hanem a sztorival.
Annyira jót lehet nevetni rajta... ;)
Ja, én tuti a vámpírok csillogásán fogok nevetni. ;D

Más: pár hete felfedeztem egy tök jó sorozatot, a címe: Tara alteregói. Nézi valaki? A FEM3-on adják csütörtökönként éjféltől. Egy látszólag átlagos családról szól, apuci, anyuci, két gyerek... Csakhogy anyuci tudathasadásos, és a valódi énjén kívül van még másik 3 személyisége, amik váltogatják egymást. ;D Elég szókimondó sorozat, tök érdekes. :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #5546 Dátum: 2012. augusztus 22. - 20:10:08 »
Egy nő által nőknek írt könyvből készült, nő által rendezett film... Egyértelmű, hogy a (tini)lányoknak szól. Na meg az extrém mazochista vámpírfanoknak. ;D
Ezért tartom idiótáknak a mostani 10-20 közötti lányok 90%-át. És mint nemrég leírtam, nem az a fő bajom vele, hogy sz*r mint film, és mint könyv az egy dolog. Hanem az, hogy erkölcsileg milyen mérhetetlenül torz értékrendet közvetít, és tüntet fel követendő példának.
És erre buknak a tinik, és Bella a jó, gratulálok Stephany Meyer.

« Utoljára szerkesztve: 2012. augusztus 22. - 21:34:56 írta Todd »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5547 Dátum: 2012. augusztus 22. - 21:22:45 »

:worship:
« Utoljára szerkesztve: 2012. augusztus 22. - 23:06:43 írta kaine »

BuB

• Pókfej
« Válasz #5548 Dátum: 2012. augusztus 23. - 21:56:49 »
No, nézd már, az Rtl kibővítette a listáját, leadják őszel a Sötét Lovagot (pár hetet késtek, ha ezt most felvezetésnek szánták volna a 3. részben), jön a Feláldozhatók is, és a Die hard 4.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5549 Dátum: 2012. augusztus 26. - 06:34:20 »
Star Wars: Detours. Minden ami a hat részből eddig kimaradt.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #5550 Dátum: 2012. augusztus 26. - 11:44:36 »

Star Wars: Detours. Minden ami a hat részből eddig kimaradt.

'-Off course i have sand ond my boots.It's  Tattoinne !!!
-WARRHEEE !
-Well,NOBODY asked You to vaccum my SHIP !!!
 ;D  :lol: :lol:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Ju

• Pókfej
« Válasz #5551 Dátum: 2012. augusztus 29. - 23:38:20 »
Srácok, van hír arról, lesz-e új évad ezekből: Gossip Girl, Ringer, Vampire Diaries, Downton Abbey?

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #5552 Dátum: 2012. augusztus 30. - 07:02:16 »
Srácok, van hír arról, lesz-e új évad ezekből: Gossip Girl, Ringer, Vampire Diaries, Downton Abbey?

Ha minden igaz lesz még egy, nem lesz, lesz, lesz. ;)
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

Ju

• Pókfej
« Válasz #5553 Dátum: 2012. augusztus 30. - 14:27:46 »
Köszi :)

A GG-nek már a végkifejletére vagyok kíváncsi... A Ringert meg sajnálom, annyira jól voltak kidolgozva benne a részletek. És persze Reed Richards brit akcentusától is olvadok. :)
A Downton Abbey-t meg amelyikőtök még nem látta, nézze meg, mert valami zseniális! :worship:

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #5554 Dátum: 2012. augusztus 30. - 14:53:19 »
Már gondolkoztam rajta, hogy a Downton Abbey-t bepróbáljam, de már így is van vagy 10 évadnyi sorozat a gépemen és azokat se tudom, mikor fogom megnézni. :D Egyszer azért szakítok majd rá időt.
A Ringert meg SMG miatt kezdtem el nézni, de az 5. résznél nem bírtam tovább. Valahogy nem jött be.

Más: szombaton jön a Doctor Who szezonpremier, amit egy kis minisorozattal vezetnek fel, Pond Life címmel. 1 perces kis filmecskék, de legalább azzal is telik az idő a premierig. ;)

Ju

• Pókfej
« Válasz #5555 Dátum: 2012. augusztus 30. - 15:31:25 »
Már gondolkoztam rajta, hogy a Downton Abbey-t bepróbáljam, de már így is van vagy 10 évadnyi sorozat a gépemen és azokat se tudom, mikor fogom megnézni. :D Egyszer azért szakítok majd rá időt.
Csak ajánlani tudom... ;) szinte az összes sorozat elbújhat mellette, még a Mad Men is. 8)

Idézet
A Ringert meg SMG miatt kezdtem el nézni, de az 5. résznél nem bírtam tovább. Valahogy nem jött be.
Én is miatta kezdtem. Aztán Ioan Gruffudd miatt folytattam. Nem egy élvonalbeli sorozat, de én élveztem. :) És szerintem ezzel egyedül voltam a világon. ;D Ja, és játszott benne Lea Thompson lánya, akiről néha eszembe jut, h lehetne Michael J Fox testvére. ;) (Rossz poén volt, mindegy ;))

Idézet
Más: szombaton jön a Doctor Who szezonpremier, amit egy kis minisorozattal vezetnek fel, Pond Life címmel. 1 perces kis filmecskék, de legalább azzal is telik az idő a premierig. ;)
Jaja, láttam hirdetéseket róla. :) Szerintem a DW-t most nem fogom követni, majd pár havonta bepótolom a részeket. :)

Raisu

• Traveller
« Válasz #5556 Dátum: 2012. augusztus 30. - 22:52:17 »
Én is miatta kezdtem. Aztán Ioan Gruffudd miatt folytattam. Nem egy élvonalbeli sorozat, de én élveztem. :) És szerintem ezzel egyedül voltam a világon. ;D Ja, és játszott benne Lea Thompson lánya, akiről néha eszembe jut, h lehetne Michael J Fox testvére. ;) (Rossz poén volt, mindegy ;))
Ketten vagyunk. :D Nekem is tetszett a sorozat. Lehet, hogy szappan, de szerintem a jobbik fajtából, még a fordulatok is csavarosabbak voltak az átlagnál. :D

Ju

• Pókfej
« Válasz #5557 Dátum: 2012. augusztus 30. - 23:56:17 »
Ketten vagyunk. :D
Wow! *high-five!* :D Azt viszont nem hiszem, hogy sokkal többen lennénk. ;)

még a fordulatok is csavarosabbak voltak az átlagnál. :D
Nekem kifejezetten tetszett 1-2 fordulat. :D Az amerikai sorozatokhoz képest kifejezetten logikus volt végig. :)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5558 Dátum: 2012. augusztus 31. - 17:39:15 »
Én meg azon mérgelődöm, hogy az egyetlen filmsorozatnak, amit mostanában nézek (Tara alteregói), a vetítési időpontját éjfélről eltolták hajnali 1 órára, mert előtte egy órán keresztül ismétlik a TV2 híradóját, ami nyilván k** fontos...  :angered: :drying:

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #5559 Dátum: 2012. augusztus 31. - 18:55:10 »
Na, én az ilyenek miatt (is) nem nézek mást a tv-ben F1-en, meg NFL-en kívűl. ;)