Tegnap sajna elfeledkeztem róla, de szerencsére ismételték, így ma néztem meg az Arrowot. Összességében eddig pozitív a véleményem róla, tetszik.

Nem voltam elájulva tőle, nem hozott túlságosan lázba, de egyelőre jónak tűnik.
Ami tetszett: a magyar cím Zöld Íjász lett, ez piros pont. A párhuzamosan futó szigetes szál is jó ötlet. A főszereplőt kicsit szokni kellett (nekem eddig a Smallville-es Oliver volt a Zöld Íjász

), de jó a szerepre, talán picit túlságosan ki van gyúrva. A ruci nem rossz, de a napszemcsis megoldás, vagy valami maszk jobb lett volna a kapucni mellé. Maga a kapucni túl bő, inkább olyasmi fazon kellett volna, ami Ezio-n van az Assassin's Creedben (vicces, hogy szerkó kapcsán egyből az AC-re asszociáltam.

). A bunyók nem rosszak, tűrhetőek, de nem is egetrengetőek.
Ami fura, hogy öt év kihagyás szigetelés (

) után is képben van a hi-tech kütyükről és könnyen tudja kezelni őket. Persze azt a pilotból is levágtam, hogy a szigeten nem malmozott, hanem profi kiképzést kapott, de akkor is fura. Bár lehet hogy ez meg lesz magyarázva, ha többet megtudunk a szigeten történtekről.
Illetve ami még zavart, hogy mintha kicsit túlságosan kapkodna a film, néha túl hirtelen változnak a szereplők közötti kapcsolatok.
Csak a verekedéseket és a kínzást vágták meg...
Komolyan most először szurkolok annak, hogy bukjon és paterolják el egy későbbi időpontra...
Nem láttam az eredeti verziót, de nekem is feltűnt, hogy néhol kilóg a lóláb. De ha fontos jeleneteket nem hagytak, ki, akkor talán olyan vészes. Mondom ezt úgy, hogy én is utálom amikor cenzúrázzák a filmeket, de azért azt nem kívánnám hogy bukjon el, mert így is csoda, hogy legalább bepróbálkoznak vele itthon. Viszont ha nem számítjuk a délutáni ismétlést, akkor így is elég későn adják, szal nem értem, minek cenzúrázni...

Mindenesetre, bár nem vagyok nagy sorozatnéző, a pilot volt olyan jó, hogy adok esélyt a sorozatnak (ha nem feledkezem el róla péntekenként

).