Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1043964 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Hoby

• Keselyű
  • **
Re:TV Műsorok
« Válasz #6920 Dátum: 2014. július 13. - 17:00:24 »
Nna mi a fene? Kikerült a netre a Doctor Who szezonpremier! De ahogy nézem gáz a minőség, úgyhogy inkább marad a hivatalos szezonnyitó. Az a pár hét már hipp-hopp elillan. ;)
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

Carnor

• Vízember
  • *
« Válasz #6921 Dátum: 2014. július 13. - 18:22:28 »
Nekem meg nem szabad megnézni  ;D Hetek óta DW elvonásba vagyok mert nagyon ráfügtem az elmúlt hónapokban  :D ilyen még csak 2x fordult elő velem hogy ennyire elkezdek rajongani valamiért.
Először amikor kiskoromban a szüleimnek kellet eltiltani a Star Wars-tól annyira tetszett.
Másodjára meg tavaly amikor a pénzem elfogyott a képregény vásárlásban  ;D
Én még szeretnék a premier előtt picit leszokni :D

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #6922 Dátum: 2014. július 14. - 16:44:57 »
Nem tudom, ez segít-e leszokni (szerintem nem ;)), de itt a hivatalos trailer:

Carnor

• Vízember
  • *
« Válasz #6923 Dátum: 2014. július 15. - 09:27:36 »
Már tegnap láttam. NAGYON NEM!  ;D
Múltkor már indultam hogy nézek pár részt a 7. évadból majd eszembe jutott hogy nem "szabad"
 :D

balogh44

• Thanos
« Válasz #6924 Dátum: 2014. július 17. - 22:58:29 »
Bocsi ha már volt:

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #6925 Dátum: 2014. július 23. - 21:36:07 »
A segítségetek kérem a következő dologban. Végeztem az 1957-es Zorro sorozattal. De most olvasom, hogy készült 3.évad is belőle 4 rész, 1-1 órásak. Ezeket magyarországon nem vetítették le. Sikerült megszereznem a 3. évadot. Szerencsére angol, de jó lenne hozzá felirat. Magyarról álmodni semm merek (de ha valakinek van, annak állom a sört), viszont ha valki tud angol feliratot, vagy csak az angol feliratok linkjét, azért is fizetném a sört. Köszi előre is. (remélem mindenki jobban tudja kezelni nálam a keresőket :-) )

Bevallom Zorro fan lettem, és most nekiállok az 1940-es valamint későbbi sorozatoknak :)

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #6926 Dátum: 2014. július 23. - 22:07:30 »
Arzenál:

venom75

• Pókfej
« Válasz #6927 Dátum: 2014. július 24. - 06:27:17 »
Ezt hol találtad ?

BuB

• Pókfej
« Válasz #6928 Dátum: 2014. július 24. - 09:06:29 »
eléggé fan szaga van  :D Főleg, nekem olyan, mintha a feje is nagyobb lenne, mint kellene  :headscratch:

SZerk: bakker és lehet télleg igazi  ;D Comicbookmovie is lehozta... pedig tiszta olyan a feje itt, mintha nem illene a testére  :hehe:
« Utoljára szerkesztve: 2014. július 24. - 09:08:55 írta BuB »
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #6929 Dátum: 2014. július 26. - 10:20:58 »
Arrow 3. évados előzetes:

Walking Dead 5. évad (Vigyázat, erősen spoileres (Legalábbis szerintem ;))!):

« Utoljára szerkesztve: 2014. július 26. - 18:53:50 írta Hoby »

BuB

• Pókfej
« Válasz #6930 Dátum: 2014. július 27. - 12:43:11 »
Arrow season 3 teaser.
Nem ugyanaz, mitn a múltkori (!) Ra's al Ghul is "tiszteletét teszi benne."

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #6931 Dátum: 2014. július 30. - 21:05:31 »
BBC/Sherlock
Eléggé spoileres. Én szóltam.  :spoiler:
Instant fan lettem az első résztől kezdve. Habár sok remény nem fűztem hozzá (és elsősorban Martin Freeman alakítása miatt adtam neki egy esélyt a Fargo miatt ami szintén instant must see) azonnal megszerettem. A karakterek zseniálisak B. Cumberbatch & M. Freeman mindenféle erőfeszítés nélkül játszanak és ez nagyon jó tesz az egésznek.
Az első évad első részén még látszik hogy szárnypróbálgatás, de utána ..... atyagatya.  :haj: Ezt a SOROZATOT egyszerűen muszáj a legelső évad első részétől nézni. Minden egyes perc egy újabb kártyalap a kártyavárra és amikor az ember azt hinné hogy már látja a végét, na akkor BUMM, kiderül hogy még csak a kártyavár alapjait látjuk.  :shocking:
Moriarty best criminal mastermind evör:omg: Nem is tudom mikor találtam utoljára ennyire szimpatikusnak a negatív szereplőt. Az még zseniálisabb volt szerintem hogy először 'extraként" volt jelen mint Molly pasija aki rámozdul Sherlock-ra mintha meleg lenne.  :taps:
Az első évad végén levő finálé az uszodában Sherlock&Moriarty közötti párbeszéd egyszerűen a cool. Erre más szó nincs. Eddig az Ál/Arc (Face Off) filmben volt (nekem) a csúcspont amikor már arc csere után Cage bemegy Travolta arcával és közli Travoltával akin Cage arca van hogy nagyon nem úgy alakultak a dolgok ahogy a nagykönyvben meg van írva.   :uhoh:
A második évadnak első része a . Behozták Irene Adlert. És de jól tették, Istenem de jól. Szinte szikrázott a képernyő ha öket helyezték a középpontba. Sherlock jéghideg nyugalama vs. Irene vulkanikus természetével. Classic fire&ice. Sajnálom hogy csak egy részre tették be remélem még visszatér. A lehetőség adott.  A második rész kicsikét gyenguska volt. Talán Sherlockot akarták emberibbé,sebezhetővé tenni ? Nem tudom.
De tény hogy a harmadik részel kárpótoltak mindent. És még annál is többet.
Moriarty&Sherlock brillírozik. Ahogy Sherlock ellen fordítja a várost. Best dramatrugia csavar evör. Az még nagyobb csavar hogy a 3. évad elején kiderül hogy Sherolck végig hagyta és együtt dolgozott Mycroftal.   :shocking: :shocking: A tetőn lévő párbeszéd Sherlock&Moriarty között cool Nr. 2. Végig az az érzése van az embernek hogy SHerlock partra vetett halként küzd és az utolsó pillanatban amikor győzelemre állna, Moriarty halála miatt mégiscsak veszít. Legalábbis úgy tűnnik.
3. évad. Eddigi legjobb. Sherlock feltámasztása, vagy a az éttermi jelenet Sherlock&Watson között (priceless, 4x tekertem vissza), Magnusson behozása (számomra Moriarty pótlék, nem volt súlya a karakternek), Mary behozása (szintén jó húzásnak tarom).
2. rész. az esküvő. Amikor Watson felkéri Sherlockot  násznagynak  :lol:. Itt kicsit könnyedebb volt a hangulat, talán a tematika miatt is.
3. rész. Ez kicsit nehezen indul. De utána elkap és begyűr maga alá úgy hogy nem kapsz levegőt. Mary gyilkossági kísérlete Sherlock ellen (meg egyáltalán a felismerés Sherlock arcán) (nekem is vissza kellet tekerni úgy lefagytam) akkor  :censored: :censored: :censored: bomba volt hogy ihaj. Én tényleg azt hittem hogy szakítanak. Mycroft visszatérése meg kötelező volt,mégis libabőrös lettem tőle.   ;D
Istenem.de soká lesz még a következő évad.  :(
« Utoljára szerkesztve: 2014. július 30. - 22:06:49 írta Mero »
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

BuB

• Pókfej
« Válasz #6932 Dátum: 2014. augusztus 01. - 18:33:12 »
Naaaa, Bakker, végre... épp tegnap néztem meg megint az Avengerst, és filóztam, hogy mikor akarja már valamelyik hazai csatorna leadni a Shieldet, meg, hogy a fenébe nem csapott le eddig még senki se rá...
Szal, hölgyek, urak, akik még esetleg nem látták (van olyan?  ;D) Viasat3-on hamarosan a Shield Ügynökei.
Kicsit meglepődtem, azt hittem valamelyik a két nagy közül (Tv2, RTL) fogja bevállalni...  :o

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #6933 Dátum: 2014. augusztus 01. - 18:40:32 »
akik még esetleg nem látták (van olyan?  ;D)

Jelen ;D
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Carnor

• Vízember
  • *
« Válasz #6934 Dátum: 2014. augusztus 01. - 20:53:00 »

Carnor

• Vízember
  • *
« Válasz #6935 Dátum: 2014. augusztus 04. - 09:28:43 »
http://www.radiotimes.com/TVChampion
Szerintetek ez mennyire fake ? :headscratch: Csak mert ha visszanézitek a táblázatot eléggé olyan párosítások jöttek ki, hogy erre mennyi esély volt.

balogh44

• Thanos
« Válasz #6936 Dátum: 2014. augusztus 06. - 23:17:01 »
Matt Murdock is jön a Netflix-re:

:)

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6937 Dátum: 2014. augusztus 09. - 14:13:10 »
Nem néz ki rosszul.  :hehe:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6938 Dátum: 2014. augusztus 09. - 15:30:49 »
Én nem térek magamhoz amiatt, hogy nem film lesz, hanem sori. Persze lehet, hogy jobban járunk így, de egyelőre vannak kétségeim.

WhiteTiger

• Rengető
  • *
« Válasz #6939 Dátum: 2014. augusztus 09. - 16:21:43 »
Egyébként most attól még,hogy a Netflix gyártja,megjelenhet-e máshol?Gondolom igen,de ki tudja. ;D
Nem igazán értek a Netflix működéséhez...