Így egybe nézve nem olyan vészes, de tény, hogy nem olyan jó mint a második évad... a múltas rész egyszerűen röhej... ezt a playboy gyerek - ragaszkodunk, hogy ügynök legyen felállás csapnivalóan nagy baromság.
Viszont a Ras-os részek nagyon bejöttek eddig, de tényleg most látszódik, hogy ez inkább egy Batman sorozatnak kellene, hogy legyen. Amin viszont mosolygok, Ras, ha már ennyire ragaszkodna Batshez a képregényben, ott miért nem csinálta meg ezt a lejárató kampányt Bruce-al

Palmer nekem nem tetszik... vagyis nem rossz, de eléggé érződik rajta egy Tony Stark utánérzés... viszont rohadtul nem jó a Dc karakternek, mert ez nekem nem Ray Palmer... én ezt hamarabb tudtam volna elfogadni Ted Kordnak... /Kék Bogár/

Lance papa meg über gyorsan átment unszimpi karakterbe

Srácok, megtudja nekem mondani vki, hogy kellene nézni a szezonzáró Flash és Arrow részeket? (22-23).
melyiket kellene előbb, vagy egyáltalán spoileresek egymásra nézve? Általában úgy szoktam, hogy nézej egy Arrowt, majd egy Flash részt. Tehát most kezdeném a 22. részt az Arrowwal, majd jön a 22-es Flash. 
Én például mindig úgy nézem, ahogy leadják a részeket. Szerdán a Flash-t, csütörtökön az Arrow-t. Szerintem semmi keresztbe spoilerezés nem volt. 
Oks, meglátjuk, anno vmelyik résznél volt az epizód elején a Previously részben, hogy benyögtek egy Flash spoilert... ami épp az akkor következő részben lett volna, amiatt gondoltam, hogy kérdezek inkább...