Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1043255 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
Re:TV Műsorok
« Válasz #7740 Dátum: 2015. december 06. - 19:43:06 »
Még csak az első 2 részt láttam,de azok alapján biztosan eseménydúsan telik majd ez az évad is. Főleg most,hogy Vandal Savage felbukkant 8)

BuB

• Pókfej
« Válasz #7741 Dátum: 2015. december 06. - 20:53:17 »
Na, itt is ő lesz az ellenség? Azt hittem az a Dc Legendsben lesz.
hát, ha Felicity kevesebb szerepet kap, soookkal kevesebbet, már csak jobb évad lehet, mint az előző... mondjuk nekem csak ő  volt a gyenge ababna z évadban, a végére már nagyon idegesített...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #7742 Dátum: 2015. december 06. - 21:36:40 »
Csak az idei Arrow/Flash crossoverben ő a genyó, utána már a Legends of Tomorrow-ban ő a főellenség.
Amúgy az Arrow-ban Damien Darhk az ellenség. ;)
« Utoljára szerkesztve: 2015. december 06. - 21:38:11 írta Hoby »
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7743 Dátum: 2015. december 06. - 23:54:57 »
hát, ha Felicity kevesebb szerepet kap, soookkal kevesebbet, már csak jobb évad lehet, mint az előző...
Nem szereted őt? Az Íjász után nekem ő a kedvencem. Én épp a másik párost nem bírom igazán, a húgát és a másik íjászt.

Raisu

• Traveller
« Válasz #7744 Dátum: 2015. december 07. - 00:52:08 »
Attól függ, hol tart az ember, kaine. Felicity az első két évadban az egész Arrow-verse legjobb karaktere volt... aztán a mindent alulmúló harmadik évadban kb. másból sem állt a szerepe, csak sírt, sírt, nyávogott, és a változatosság kedvéért sírt még egy kicsit. Én teljesen megértem, ha az embereknek elegük van belőle. Szerencsére a 4. évadban javult a helyzet. Ami Royt illeti, vele olyan látványosan nem tudtak mit kezdeni az írók, hogy az már nevetséges volt. Kb. tényleg csak azért volt ott, hogy legyen még egy eye-candy a nőknek. :D Thea meg szerintem jó irányba fejlődött. Nem tökéletes, de messze nem olyan idegesítő, mint az első évadban volt. Oliver viszont számomra továbbra is egy nulla, amiben valószínűleg az is közre játszik, hogy Stephen Amellnek van kemény két arca, és azokat váltogatja attól függően, hogy épp komoly vagy lazább jelenet van... Lenne mit tanulnia Grant Gustintól. (Mondjuk még mindig jobb, mint Ben Mckenzie a Gothamben... az az ember az összes jelenetében olyan eszelős képet vág, mintha mindjárt fogna egy láncfűrészt, hogy lemészárolja vele az egész várost. De komolyan, még akkor is, amikor épp romantikázik...  :uhoh:)
« Utoljára szerkesztve: 2015. december 07. - 00:57:03 írta Raisu »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7745 Dátum: 2015. december 07. - 13:18:51 »
A most futó évadot még nem láttam.

ZoliZoltán

• Bűnölő
  • A Hihetetlen Halk Denevérember
« Válasz #7746 Dátum: 2015. december 07. - 16:13:09 »
Mi meg egy evadot sem... :-[
Januarban kezdjuk!  :roll:
BATMAN,Spawn,Star Wars

BuB

• Pókfej
« Válasz #7747 Dátum: 2015. december 07. - 18:01:14 »
A most futó évadot még nem láttam.
Tehát akkor az a 4. Téged nem idegsített már a vége fele az örökös rinyálása?  :o  ;D
Télleg tök jó karakter volt az elején, de itt a 3.-ban kicsit elszálltak vele...

balogh44

• Thanos
« Válasz #7748 Dátum: 2015. december 07. - 19:51:07 »
Nos, egyenlőre jogi gondok miatt, nem lehet vegyíteni a Marvel Filmes univerzumát a Netlix dolgaival.... :'(

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #7749 Dátum: 2015. december 07. - 20:24:54 »
Szerintem ez csak terelés... Valahogy úgy fogalmazott, hogy ez olyan, mint, hogy a FOX birtokolja pár karakter jogát, csak kicsiben. De itt minden a Marvelnél van...szóval szerintem az "akadály" csak a különböző médium és csatorna. Plusz, többen is elmondták, köztük Kevin Feige, hogy egyre többet fognak a sorozatok is beleszólni az univerzum történéseibe, nem csak reagálni azokra. Meglepődnék, ha az Infinity War nem arra futna ki, hogy mindenki tiszteletét teszi benne, vagy az első, vagy a második felében :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7750 Dátum: 2015. december 07. - 21:00:58 »
Téged nem idegsített már a vége fele az örökös rinyálása?  :o  ;D
Télleg tök jó karakter volt az elején, de itt a 3.-ban kicsit elszálltak vele...
Nekem bejött a közeledése végre Oliver felé. Igaz, a halála utáni sírás rossz volt, de az nem miatta, egyszerűen nem tudtak mit kezdeni Ollie nélkül a többiekkel.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7751 Dátum: 2015. december 08. - 08:51:40 »
Azta-paszta-cipőpaszta  :o :o

Nézi valaki a supergirl, rohadt meglepő és spoileres dolog történt, feltűnt csak úgy hirtelen benne...

Az írják, odakint, hogy olyan meglepő volt, hogy erre senki nem számított...  :D

Egész fajin lett, bár a robotos szerkót annyira nem értem, de egye fene...
« Utoljára szerkesztve: 2015. december 08. - 08:54:15 írta BuB »

ZoliZoltán

• Bűnölő
  • A Hihetetlen Halk Denevérember
« Válasz #7752 Dátum: 2015. december 08. - 10:25:42 »
 :o :o :o

Pedig ez így tökéletes!
BATMAN,Spawn,Star Wars

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7753 Dátum: 2015. december 08. - 11:51:56 »
A páncél ezerszer jobban áll neki mint a képregénybeli latex ruhája :lol: Bizonyos karaktereknél fontos,hogy átalakítsák a jelmezt, mert máskülönben olyan bénán nézne ki, mint Dr.Fate vagy a többi szuperhős a Smallville-ben ;D

A Netflixes dologról meg annyit,hogy cseppet sem bánom ha még egy darabig nem eresztik össze a két oldalt, mert baromi hülyén nézne ki Daredevil vagy akár Megtorló amint Thanos ellen küzdenek valami távoli bolygón! Őket hagyják szépen a saját kis közegükbe az utcán és akkor nem lesz gáz :)

BuB

• Pókfej
« Válasz #7754 Dátum: 2015. december 08. - 11:58:11 »
Nem is azt mondom, hogy most nézzen úgy ki, mint a képregényben, abban a kék kis gatyában... nem, de a sima új éra féle kék kezeslábas olyasmi beütéssel, min ta MoS ruha, jobban eltudnám képzelni... szép ez a páncél, de neki indokolatlan... sebezhetetlen, szinte olyan hatalma van, mint Supinak...mi a fenének kellene neki páncél szerű ruha?  :headscratch:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7755 Dátum: 2015. december 08. - 13:16:00 »
Ha jobban megnézed ez sem az a tipikus páncél hanem MoS ruha + 1 kevés kevlár a felső testén. Az még szerintem belefér ;)

Todd

• Pókfej
« Válasz #7756 Dátum: 2015. december 08. - 14:34:34 »
Plusz egy jó nagy tökvédő, de az meg teljesen logikus. ;)
Ha elvileg sebezhetetlen vagyok, akkor is védem a mogyoróimat, mert bármikor beüthet a sz*r.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7757 Dátum: 2015. december 08. - 14:40:53 »
De honnan tudod, hogy egy Marsinak van töke?  :hehe:  ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #7758 Dátum: 2015. december 08. - 14:42:20 »
Biztos nem ok nélkül pakolt magára ekkora szuszpenzort. ;D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7759 Dátum: 2015. december 08. - 16:55:12 »
Lehet, hogy erényöv. :lol:

De egyébként marha jó a karakter dizájnja, így simán mehetne is egy JL filmbe.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.