Attól függ, hol tart az ember, kaine. Felicity az első két évadban az egész Arrow-verse legjobb karaktere volt... aztán a mindent alulmúló harmadik évadban kb. másból sem állt a szerepe, csak sírt, sírt, nyávogott, és a változatosság kedvéért sírt még egy kicsit. Én teljesen megértem, ha az embereknek elegük van belőle. Szerencsére a 4. évadban javult a helyzet. Ami Royt illeti, vele olyan látványosan nem tudtak mit kezdeni az írók, hogy az már nevetséges volt. Kb. tényleg csak azért volt ott, hogy legyen még egy eye-candy a nőknek.

Thea meg szerintem jó irányba fejlődött. Nem tökéletes, de messze nem olyan idegesítő, mint az első évadban volt. Oliver viszont számomra továbbra is egy nulla, amiben valószínűleg az is közre játszik, hogy Stephen Amellnek van kemény két arca, és azokat váltogatja attól függően, hogy épp komoly vagy lazább jelenet van... Lenne mit tanulnia Grant Gustintól. (Mondjuk még mindig jobb, mint Ben Mckenzie a Gothamben... az az ember az összes jelenetében olyan eszelős képet vág, mintha mindjárt fogna egy láncfűrészt, hogy lemészárolja vele az egész várost. De komolyan, még akkor is, amikor épp romantikázik...

)