Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1041145 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

balogh44

• Thanos
Re:TV Műsorok
« Válasz #8420 Dátum: 2016. október 26. - 18:52:23 »
Lucille nagyon szomjas volt!  ;D

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #8421 Dátum: 2016. október 26. - 20:18:56 »
Csak annyit mondjatok el, hogy kiderül az első részben, hogy kit csapott szét Negan?
Mert ha igen, akkor lehet, hogy megnézem. Ha húzzák, akkor majd megvárom míg több rész lemegy, és egybe ledarálom. Nem szeretek várakozni a sorozatok újabb részeire.

balogh44

• Thanos
« Válasz #8422 Dátum: 2016. október 26. - 21:54:54 »
Igen, kiderül, de hogy sokkoló lesz a cucc arra készítsd fel magad! :D

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #8423 Dátum: 2016. október 26. - 22:08:41 »
Akkor alszok rá egyet-kettőt még, addig folytatom a Luke Cage-et.  ;D

balogh44

• Thanos
« Válasz #8424 Dátum: 2016. október 26. - 22:10:46 »
Én meg közben a Fenegyerek második évadát fejezem be. A The Preacher is érdekelne, bár nem tudom az hogy sikerült.

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #8425 Dátum: 2016. október 26. - 22:18:17 »
A Preacher hangulata nagyon jó, a karakterek is eléggé rendben vannak (főleg Cassidy, ő nagyon állat), kivéve Tulip-ot, őt egyszerűen nem tudom megszokni benne.
A történet viszont sajnos csapongó, belekap több mindenbe, és az évad végére nem igazán derül ki semmi. Érdemesebb talán megvárni vele a 2. évadot, hátha ott már jobban kifejtik a dolgokat.
Mert ez még úgyis, hogy ismerem a képregényt, se volt teljesen tiszta. Megértem, hogyha a képregényt nem ismerőknek egy nagy katyvasznak tűnt az egész.

balogh44

• Thanos
« Válasz #8426 Dátum: 2016. október 26. - 22:30:48 »
Éppen kérdezni akartam, hogy mennyire követi a képregényt? Vannak benne hasonló események, vagy totál más, lásd: Lucifer esete.

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #8427 Dátum: 2016. október 26. - 22:51:05 »
Amennyire ismerem, nem sok köze van hozzá. Kronológiailag abszolút nem. Nagymama, TC, Jody, fel se tűnnek benne, de előrángattak egy karaktert, ami valami 40-50 rész környékén van a sorozatban. Illetve vannak olyan karakterek, akik a képregényben abszolút nem is voltak.

balogh44

• Thanos
« Válasz #8428 Dátum: 2016. október 26. - 23:57:05 »
Ez nem hangzik biztatóan, meglátjuk, lehet hogy teszek majd vele egy próbát.
Már félek előre, mit fognak művelni a Sandman sorozattal, ha egyszer elkészül.

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #8429 Dátum: 2016. október 28. - 20:31:09 »
Jujj, de rossz, rooooossz kislány ez a Lucille!  ;D
Hát ez jó volt. Mondjuk szerintem lehetett volna durvább is. Ha már horror sorozat, amiben oszladozó, gennyedző, okádék hullákat látunk, akkor mutathatták volna ezt is élesben, közelről. Akkor igazán ütött volna.
Ezt kellett volna betenni az előző évad utolsó részének, és akkor senki se nyavalygott volna (dehogynem!).

Ha megnövök, Negan szeretnék lenni!  ;D Ez a Jeffrey Dean Morgan igencsak jót fog tenni a sorozatnak! Egy-egy pillantásával mondatokat tud elmondani. Mindenkit lejátszott simán!

balogh44

• Thanos
« Válasz #8430 Dátum: 2016. október 28. - 20:36:05 »
Szerintem is erős évadnak nézünk elébe, bár szokásukhoz híven, lemerném fogadni, hogy a második rész már Carol meg Morgan botorkálásáról fog szólni, csak hogy húzzák az agyunkat! ;D

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #8431 Dátum: 2016. október 28. - 21:10:18 »
Mindenkit lejátszott simán!

Azért én Andrew Lincoln-t is simán egy lapon emlegetném vele. AZ a jelenet a végén kegyetlenül jó volt. Annyi érzelmet nem sokan képesek így eljátszani.
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

balogh44

• Thanos
« Válasz #8432 Dátum: 2016. október 28. - 21:13:40 »
Vajon az a saját nyála, taknya volt? ;D  :hehe:
Az amúgy tuti, nagyon tudja hozni az érzelmileg labilis fickót.

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #8433 Dátum: 2016. október 28. - 21:47:18 »
Szerintem is erős évadnak nézünk elébe, bár szokásukhoz híven, lemerném fogadni, hogy a második rész már Carol meg Morgan botorkálásáról fog szólni, csak hogy húzzák az agyunkat! ;D
Ebben szinte biztos vagyok! Ezért is lett volna ez a rész jó évadzárónak, mert innentől biztos, hogy felborul az egész eddigi status quo.

Azért én Andrew Lincoln-t is simán egy lapon emlegetném vele. AZ a jelenet a végén kegyetlenül jó volt. Annyi érzelmet nem sokan képesek így eljátszani.
Oké, talán ő az egyetlen, aki még kiemelkedő, de szerintem ő sem olyan jó, mint JDM. Neki a beszéde, a járása, a mozgása, az allűrjei... nagyon erős a jelenléte a filmben, nehéz nem rá figyelni a jeleneteiben.

Vajon az a saját nyála, taknya volt? ;D  :hehe:
Nem, vette a Nemzeti Takonyboltban!  :lol:

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #8434 Dátum: 2016. október 31. - 11:52:23 »
Westworld-öt nézi valaki? Sokan a Lost-hoz hasonlítgatják, aminek én kicsit örülök, mert akkor még fiatal voltam és nem kötött le, így csak utólag daráltam le. De nem gondoltam volna, hogy lesz még egy ekkora, hétről-hétre találgatós kult sorozat, pedig ez elég jó úton van. :)
Okosan költi az HBO a pénzét, ha átveszi a kifutó Trónok Harca sikerét (ami, ahogy távolodott a megjelent és meg nem jelent könyvektől szerintem egy lefelé tartó spirálba került minőségileg...).

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8435 Dátum: 2016. november 02. - 06:01:03 »
Most néztem meg a Wrstworld első két szinkronizált részét. Nagyon hangulatos és igényesen ki van dolgozva nem csak a látvány ha nem az egész elméleti rész is.
Elkezdtem nézni az 1973-as filmet is kíváncsiságból.

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #8436 Dátum: 2016. november 02. - 11:19:43 »
5 rész után sem veszít a varázsából. :) És csak egyre több a kérdés. :D Mondjuk én nem sajnálom, jobb ha szép lassan épül fel és bontakozik ki egy hatalmas utolsó évadig, mint lenne egy robbanásszerű első évad, majd rétestészta nézőtartás évadokig.

A filmet én is megnéztem, még a sorozat előtt, de szerintem nem nagy szám. Bár annyit köszönhetünk legalább neki, hogy ezek után Crichton megírta a Jurassic Park könyveket (igazából az elsőt, a második inkább evolúciós és biológiai kérdéseket feszeget, mint egy tematikus vidámparkban játszódó kalandról szólna.)
Most a Futureworld-re vagyok kíváncsi, mert később elvileg erre is lesznek a sorozatban utalások, nem csak az első filmre. :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8437 Dátum: 2016. november 02. - 18:40:00 »
Criton a Westworld miatt írta meg a Jurassic Parkot?
Futureworld? Több infót! Ne kelljen már gugliznom!  ;D ;D ;D

balogh44

• Thanos
« Válasz #8438 Dátum: 2016. november 02. - 19:49:41 »
Én eddig csak a klasszikus Feltámad a vadnyugat-ot ismertem filmen. Majd jött az MGM-en vetített folytatásnak szánt filmecske a Futureworld. Ami lényegében szinte ugyanaz majdnem mint az elődje.

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #8439 Dátum: 2016. november 02. - 22:20:43 »
Criton a Westworld miatt írta meg a Jurassic Parkot?
Futureworld? Több infót! Ne kelljen már gugliznom!  ;D ;D ;D

A Futureworld a nem túl sikeres folytatás, illetve volt anno egy három részt megélt sorozat is a CBS-en Beyond Westworld néven.

Crichton kb. ezt a szórakoztató témapark ötletét vitte át a filmből a könyvébe, csak kiegészítve rengeteg biológiai (ha már ezen a szakon (is?) végzett), matematikai, paleontológiai és egyéb ismeretekkel teletömve. Ha nem olvastad a két könyvet ajánlom, hogy tedd meg, szerintem sokkal jobbak és teljesen más, mint a filmek. Inkább kényes kérdéseket boncolgat, kalandosan elmesélve.
De sfmagon Crichton hét van, szemezgethetsz pár cikk közül: :)
http://sfmag.hu/2016/11/01/retromozi-feltamad-a-vadnyugat-1973/
http://sfmag.hu/2016/10/26/a-megalmodott-jurassic-park-michael-crichton-eredeti-vizioja-2/