Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1043248 alkalommal)

0 Felhasználó és 8 vendég van a témában

ZoliZoltán

• Bűnölő
  • A Hihetetlen Halk Denevérember
Re:TV Műsorok
« Válasz #8500 Dátum: 2017. február 10. - 17:43:25 »
Sarah Connor krónikáról mi a véleményetek?
Most kezdtem el,első 2 részt megnéztem.Hááát...nem egy nagy durranás. :roll:
BATMAN,Spawn,Star Wars

Todd

• Pókfej
« Válasz #8501 Dátum: 2017. február 10. - 18:41:39 »
Az én véleményem az, hogy kár volt elkészíteni. Mint minden mást a T2 után.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8502 Dátum: 2017. február 11. - 11:23:03 »
Én jót szórakoztam rajta. Nem viszonyítottam a filmekhez és úgy egy egész szórakoztató program volt😊

Jester

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #8503 Dátum: 2017. február 11. - 18:04:00 »
A magyar animátorok még mindig világhírűek és a legszínvonalasabb munkákon dolgoznak, csak nem Magyarországon. Szomorú, de így van.
Magyaroszagon is, csak nem Magyarorszagra.
Ez pl Kecson keszult, es a hetvegen meg meg is csiphetitek a moziban:
http://port.hu/adatlap/film/mozi/a-voros-teknos-la-tortue-rouge-the-red-turtle/movie-175681?date=2017-02-11

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #8504 Dátum: 2017. március 03. - 12:18:28 »
Gyerekkorunk egyik meghatározó kedvence újraéled.  :)

coleman

• Bűnölő
« Válasz #8505 Dátum: 2017. március 03. - 15:50:18 »
Az igazi Kacsamesék:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8506 Dátum: 2017. március 14. - 21:09:34 »
Láttam az imdb-n, hogy újra lesz Twin Peaks. Sokat hallottam a címét. Azt tudtam, híres és misztikus témájú sorozaz. És David Lyinh tendezte. Gondoltam teszek egy próbát.
A három részt láttam. Ez balami kínzóan nagy marhaság. Totál szürreális viselkedések.
Valaki ismeri még?

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #8507 Dátum: 2017. március 14. - 21:20:09 »
Egy kultsorozat volt a maga idejében. Te nagyon fiatal lehetsz Tomi, mert még én is ismertem, gyerekkoromban rettegtem, már a zenéjétől is (talán az a pár traktus híresebb, mint maga a sorozat).
Mint bármilyen David Lynch film, inkább csak valamilyen bizarr lenyomata hangulatoknak, sötét-mély, zavaró érzéseknek. Konkrét, megfejthető története nincsen (szerintem biztos nincs, egyesek azt mondják van - talán), inkább csak audiovizuális leképezése benyomásoknak, állapotoknak.
(Nekem sem tartozik a kedvenc rendezőim közé, bár azt elismerem, hogy olyan nyugtalanító, zavarba ejtő, megfejthetetlen útvesztő filmjei vannak, mint senki másnak. Kivéve: Straight Story [igaz történet alapján], Elefántember).

szabocsab2

• Grizzly
  • *
« Válasz #8508 Dátum: 2017. március 14. - 21:28:20 »
Néhány éve láttam.(Gyerekkoromban nem engedték nézni) A zenéje kimondottan tetszett. Amúgy nem lett kedvenc,de rossz sem volt szerintem. Talán tényleg a bizarr hangulatok lenyomata kifejezés illik rá leginkább.

Todd

• Pókfej
« Válasz #8509 Dátum: 2017. március 14. - 22:42:59 »
Én sem láttam, de a zenéjét kívülről tudom, és a legdurvább, hogy nem tudom, honnan. :D Érdekes, mert számomra ez a zene inkább nyugalmat sugároz.
Angelo Badalamenti nagyon jó zeneszerző, az Elveszett gyerekek városa és a Fahrenheit című videojáték zenéjét is imádom tőle.
https://www.youtube.com/watch?v=KRF78AGvIoQ
https://www.youtube.com/watch?v=HDn2Ehmzp7c

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8510 Dátum: 2017. március 15. - 06:13:00 »
Pedig jó sorozat volt a maga idejében, de mivel ezt a sorozatot is lelőtték a második évad után, a történet így félbemaradt. Műfaja amúgy kb pszicho-thiller, csak nagyon sok kicsapongás van a történetben, emiatt a fő szál túlzottan nyújtott, és lassan halad. De amikor megmagyarázza, akkor leesik az ember álla, mert egyáltalán nem azt várta volna az ember. A második évad vége pedig úgy tele van cliffhangerekkel, hogy üvölt a folytatásért a sorozat, amit sajnos nem kaptunk meg, mert a később készült Twin Peaks mozifilm nem folytatta a megkezdett szálakat, csak még több kérdést vetett fel.

Amúgy sok érdekesség van a sorozatban. Az egyik legjobb a női ruhában dolgozó FBI ügynököt alakító David Duchovny.  ;D Na azon besírtam.

venom75

• Pókfej
« Válasz #8511 Dátum: 2017. március 15. - 10:00:16 »
Régen én is nézetem, akkor tetszett is, de most szerintem már idejétmúlt  lett.

ZoliZoltán

• Bűnölő
« Válasz #8512 Dátum: 2017. március 16. - 12:34:40 »
Nagyon reg ota el akarom kezdeni.Lehet hetvegen el jon az ideje. :roll:
BATMAN,Spawn,Star Wars

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8513 Dátum: 2017. március 16. - 20:40:35 »
Egy kultsorozat volt a maga idejében. Te nagyon fiatal lehetsz Tomi, mert még én is ismertem, gyerekkoromban rettegtem, már a zenéjétől is (talán az a pár traktus híresebb, mint maga a sorozat).
Ezért kezdem el kíváncsiságból.
Reméltem, hogy egy Fortitude, vagy Starnger Things szerű sorozta.
Én 86-os vagyok, nem néztem anno. Most érzem magam elég érettnek és érdeklődőnek a kísérletezésre. Sok barátom most sem elég érett ahhoz, hogy túl lásson a filmnek felszínén. Lásd: Eszeveszett mesék. "Jajj ez durva"...
Van a főcímen kívül egy másik zene ami mindig benne van az epizódokban és néha már nevetséges hatást kelt az ismétlése.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8514 Dátum: 2017. március 17. - 06:51:32 »
Az egész sorozatban ismétlik a zenéket. Van kb 10 szám, és mindig az megy alatta, de az emberek a két kultikussá vált zenére (a főcím dalra és Laura Palmer zenéjére) emlékeznek.

ZoliZoltán

• Bűnölő
« Válasz #8515 Dátum: 2017. március 17. - 08:26:33 »
Este elkezdtuk.☺ Az elso resz masfel ora...1 orat neztuk eddig.Egesz jo.Vegig lekotott.
Egy valami nagyon gaz...a siros jelenetek....foleg Laura anyja.Hat az este valami bozalom....eredet hangom bog.Meg visit.Tobbszor is.
Amugy tenyleg jo eddig.Kivancsi leszek mi lesz ebbol....
A zeneje meg nagyon karaj.Ez nekem is tok ismeros volt regrol.
BATMAN,Spawn,Star Wars

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8516 Dátum: 2017. március 18. - 11:43:17 »
Az a jelenet nagyon erős szerintem.
(A nő hisztériája tényleg elviselhetetlen. Az apa reakciója hitelesebb. A női színész mintha csak annyit tett volna rendezői utasításra, hogy hisztizik. A Fickó meg mintha átélte volna...? Persze nem így van, itt szándékosan akarták a diszkomfort érzést előidézni. A Ragyogásban is Jacknek szurkoltam XD )
Ahogy megtudja a rendőrtől, közben ott a konferencia, hirtelen nem is fontos, közben a telefon végén a nőnek is leesik a tantusz. Az kemény volt.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8517 Dátum: 2017. március 18. - 14:09:48 »
A nő hisztijét is meg lehet érteni, hiszen egyik anyának sem könnyű feldolgozni (már ha fel tudja egyáltalán), ha elveszíti a gyermekét. Ezt tényleg csak azok tudják átérezni, akiknek már van gyermekük. Előtte én is sokkal közömbösen álltam ilyen dolgokhoz, de azóta igencsak sokat fordult velem a világ. Az apa reakcióinak meg még lesz szerepe a későbbiekben. Akkor több értelmet fog nyerni a dolog.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8518 Dátum: 2017. március 27. - 15:34:11 »

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #8519 Dátum: 2017. március 30. - 16:17:26 »
Valaki nézi a Légiót? Baromi kreatív sorozat! A zenei aláfestéssel még rátesznek egy lapáttal ( Ravel-Bolero remix, tücskös zene).  Nemsokára itt az évadzáró!