Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1043842 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:TV Műsorok
« Válasz #2560 Dátum: 2010. február 28. - 09:45:12 »
Na a Pókember legújabb kalandjaiban ismét remekeltek a fordítók, Elektroból, Elektro ember lett...
Hogy ezt hogy tudták össze hozni.... :roll:
Gondolom, akkor a mai részben a Gyík is Gyíkember lesz.... :drying:
Azt hittem, hogy a 98-as béna fordítások után már csak jobb lehet, hát tévedtem.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2561 Dátum: 2010. február 28. - 09:47:30 »
Huh, tényleg, majdnem el is felejtettem hogy ma lesz a rajzilm. Kösz, hogy szóltál. :)

BuB

• Pókfej
« Válasz #2562 Dátum: 2010. február 28. - 09:48:19 »
Hát jövőhéttől már csak szombaton lesz.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2563 Dátum: 2010. március 02. - 10:51:32 »
Jaj ez a Smallville! ez egy emós sorozat ami a Clark - Lana kapcsolatot illeti. Én nem láttam minden részt, de van olyan, hogy ezek összejönnek és huzamos ideig együtt járnak?
Amúgy megnéznék egy Superman: Az első év c. filmet. Ami a képregény alapján készülne. Abban nagyon tetszik, hogy Clark miért találja ki a béna Clark Kent figuráját. (és nem lenne gyerekkorában is szemüvege mint a SM Returns-ben, aminek semmi értelme) Tetszik, ahogy csalódik az emberekben, mert azonnal ki akarják használni ahogy látják a hatalmát. Nem emlékszem, hogy a Reeve-s filmben ez hogy volt, de vannak benne smallvillei jelenetek.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2564 Dátum: 2010. március 02. - 10:58:14 »
Én nem láttam minden részt, de van olyan, hogy ezek összejönnek és huzamos ideig együtt járnak?

Volt. Csak aztán Clark-ról kiderült, hogy
nem az igazi Clark Kent, hanem Bizarro, és amíg Bizarro Lana-t gyömöszölte, az igazi Clark vagy a nagy büdös semmiben vagy a Fantom Zónában volt, erre már nem emlékszem pontosan.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2565 Dátum: 2010. március 02. - 11:03:06 »
Ja ott volt... :roll:
Szóval soha nem voltak együtt, ha igen akkor az álom volt... örökké erről szólt a kapcsolatuk.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2566 Dátum: 2010. március 02. - 11:14:02 »
Jaj várj csak, Clark azért csak meghúzta egyszer, de akkor meg Lana-ból lett vámpír, és nem emlékezet utána semmire.  :headscratch:

BuB

• Pókfej
« Válasz #2567 Dátum: 2010. március 02. - 11:19:12 »
Mondom, hogy örökké ez megy. :D

De mondjuk sztem az egész Smallvillenek az lenne a reális vége, ha minden főszereplő elfelejtené, hogy ismerte Clarkot, meg hogy mennyi furcsaság történt.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #2568 Dátum: 2010. március 02. - 11:22:39 »
De mondjuk sztem az egész Smallvillenek az lenne a reális vége, ha minden főszereplő elfelejtené, hogy ismerte Clarkot, meg hogy mennyi furcsaság történt.
Miért is?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2569 Dátum: 2010. március 02. - 11:25:09 »
Mert amint meglátnák Supermant csak egy debil nem venné észre, hogy a hős Clark Kent. Ha az elejétől viselte volna legalább a szemüveget még nem lenne akkora gáz, de így azért elég cinkes.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2570 Dátum: 2010. március 02. - 11:26:30 »
Jap, itt a pont.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #2571 Dátum: 2010. március 02. - 11:26:40 »
Aha persze, mert ha valaki szemüveget visel akkor aztán tényleg nem lehet felismerni.  ;D Szerintem meg pont jó, hogy ez a szemüveges kreténség nincs benne a sorozatban. ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2572 Dátum: 2010. március 02. - 11:29:13 »
De a karakter egyik lényeges eleme, hogy civilben egy szemüveges, kissé lúzer alak, akiről nehezen feltételezné bárki is, hogy hatalmas hős.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #2573 Dátum: 2010. március 02. - 11:30:49 »
De a Smallville-ben meg nem. :) És nem lúzer csak illedelmes, visszafogott, jószándékú és kissé bárgyú és ezt a sorozat is jól hozza. ;D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2574 Dátum: 2010. március 02. - 13:25:50 »
De a Smallville-ben meg nem. :) És nem lúzer csak illedelmes, visszafogott, jószándékú és kissé bárgyú és ezt a sorozat is jól hozza. ;D
Nem! ez a  valódi egyénisége. A kiscsrkész (ahogy Batman mondja) És a szemüveg nem kreténség. Főleg mivel nem csak egy szemüvegről van szó, hanem tetőtől talpig ki van találva a lúzersége és ezt Reeve nagyon jól hozta. Még hihetően is, pedig azt akkor sem szabad elfelejteni higy ez egy MESE!

Összevont üzenet ideje: [time]2010. március 02. - 13:27:31[/time]
Aha persze, mert ha valaki szemüveget visel akkor aztán tényleg nem lehet felismerni.  ;D Szerintem meg pont jó, hogy ez a szemüveges kreténség nincs benne a sorozatban. ;)
Amúgy meg csak te vagy az (vagyis a néző) aki Kentet és Supermant, folyton látja és össze tudja hasonlítani. A nagy tömeg számára, egy ekkora városban Kent egy tipikus "láthatatlan" nulla.

Összevont üzenet ideje: 2010. március 02. - 13:30:43
Ajánlom a Kill Bill2 -ből Bill erre vonatkozó monológját :)
« Utoljára szerkesztve: 2010. március 02. - 13:30:43 írta VTomi »

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #2575 Dátum: 2010. március 02. - 14:30:15 »
Amúgy meg csak te vagy az (vagyis a néző) aki Kentet és Supermant, folyton látja és össze tudja hasonlítani. A nagy tömeg számára, egy ekkora városban Kent egy tipikus "láthatatlan" nulla.
Ajánlom a Kill Bill2 -ből Bill erre vonatkozó monológját :)
Azért úgy gondolom ha látok egy embert szemüvegben, meg szemüveg nélkül akkor azért csak felismerem, akár emlékezetből is. Nem csoda, hogy szinte minden médium kifikázta már ezt a szemüveg dolgot, és szerencsére a Smallville alkotói is poénkodtak már vele és a köpennyel is (vagyis mivel maga Clark fikázta le a köpenyt, nem túl valószínű, hogy az sorozatban lesz neki ;)).
És már a magyar megjelenésű Supermanekben sem egy lúzernek van beállítva Kent. ;)
Emlékszem Bill monológjára és Batman-re szerintem sokkal jobban ráillene az az elemzés...
« Utoljára szerkesztve: 2010. március 02. - 14:33:57 írta holloo »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2576 Dátum: 2010. március 02. - 14:45:25 »
:P

BuB

• Pókfej
« Válasz #2577 Dátum: 2010. március 02. - 14:47:01 »
Hm, amúgy ajánlom a John Bryne féle Clark Kentet, az ő Clarkja a hátranyalt hajjal meg a legnagyobb dioptriás szemüveggel eléggé megváltoztatja az arcát vele.
Mondjuk ettől függetlenül Loisnak egy idő után fel kellett volna ismernie... de egy átlag ember aki Supit láthatja max 5ször az életében, Clark Kentet meg ugye soha, nem biztos, hogy feltűnne neki a hasonlóság.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2578 Dátum: 2010. március 02. - 14:48:09 »
Azért úgy gondolom ha látok egy embert szemüvegben, meg szemüveg nélkül akkor azért csak felismerem, akár emlékezetből is.

A szemüveg tökéletes álca, mert sok amerikai nem lát a szemüveg mögé, és észre sem veszi az embert.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #2579 Dátum: 2010. március 02. - 14:52:26 »
Hm, amúgy ajánlom a John Bryne féle Clark Kentet, az ő Clarkja a hátranyalt hajjal meg a legnagyobb dioptriás szemüveggel eléggé megváltoztatja az arcát vele.
Azért nem szódásüveg szemüvege volt ott sem. ;D
A szemüveg tökéletes álca, mert sok amerikai nem lát a szemüveg mögé, és észre sem veszi az embert.
Igen, különösen, ha az napszemüveg.  ;D
« Utoljára szerkesztve: 2010. március 02. - 14:54:05 írta holloo »