Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1044235 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
Re:TV Műsorok
« Válasz #2720 Dátum: 2010. március 13. - 10:22:23 »
Ja, így már értem.

De az RTL meg a TV2 nem azért csinálja ezt a sok fölösleges vágást meg korhatár besorolást, mert meg van kötve a kezük az ORTT által?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2721 Dátum: 2010. március 13. - 10:25:34 »
De. De ez a két csatorna, magyar kereskedelmi műsorszóróként van bejegyezve, magyarországi székhellyel, még akkor is, ha mindkettő külföldi tulajdonban van.
A Viasat központja is Magyarországon van, de külföldre van bejegyezve a működési engedélyük.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2722 Dátum: 2010. március 13. - 12:25:32 »
Én már semmit nem nézek meg, amit az rtl vagy a tv2 ad. Talán még az m1-ben vagy a dunában lehet bízni, hogy vágás nélkül leadja a dolgokat. No meg a viasat.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

BuB

• Pókfej
« Válasz #2723 Dátum: 2010. március 13. - 12:26:53 »
Imádom már lassan az Rtl-t is :roll: a Spectaculer Póknak csak az első évad felét adja le, mivel jövőhét után már a Fantasztikus Négyest fogják nyomni szombaton...
Kellett nekem szidni a fordítót, most megsértődtek és leszedték. ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2724 Dátum: 2010. március 13. - 12:34:00 »
Hogy lehet csak egy fél évadot leadni?! Vagy azt gondolják, hogy rajzfil-rajzfilm, mindegy csak menjen?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2725 Dátum: 2010. március 13. - 12:42:12 »
Valahogy így.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2726 Dátum: 2010. március 13. - 13:01:02 »
Ha azt nézed a tv2 is már vagy másfél éve lovagol a legutóbbi Szül fel évadon, és még csak most lett vége... :roll:
Abba hagyták, ismételték, megint abba hagyták, visszamentek a 3. évadra (2 résszel a vége előtt... :stupid:) majd a 3. ból leadtak 3 részt, hogy visszatérjennek erre az utsó két részre...
Szóval csupa értelmi zseni dolgozik a tv-éknél...

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2727 Dátum: 2010. március 13. - 13:02:04 »
én a cartoonnetworkot nem értem. a mondat közepén vágják meg a trailereket vagy a reklámokat...

BuB

• Pókfej
« Válasz #2728 Dátum: 2010. március 13. - 13:04:11 »
Azt én már emitt is láttam jópárszor...
De a Cartoon is igen érdekes, az X evo utsó évadát lassan 10 éve nem adták le ;D
A legújabb Bats rajzfilmből kihagytak 2 részt, plusz az első két percet soha nem adták le, nem igazán értem a logikát....

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #2729 Dátum: 2010. március 13. - 13:27:41 »
A Doktor House - nál csinálták még ezt. Leadták az évadot majdnem végig, aztán megismételték a kettővel előbbi évadot, aztán leadták az aktuális évadból az utolsó két részt, majd elkezdték az új évadot. Remélem ezt már megszakítás nélkül végig adják.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2730 Dátum: 2010. március 13. - 13:30:47 »
Ja együtt volt a Szül fellel.
Hát kétlem, mert "mindjárt" itt a nyári pangás...

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #2731 Dátum: 2010. március 13. - 13:33:25 »
Hát pont a nyár miatt. Nyáron nincs műsoron a Jóban Rosszban meg semmilyen celebműsor, így a sorozatok és a filmek előbbre kerülnek. Így talán még valószínűbb, hogy végig adják a House - t.

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #2732 Dátum: 2010. március 13. - 13:56:59 »
Nekem a kedvenc vágásom szintén egy Sylvester Stallonés filmhez kapcsolódik:
A pusztító című film egyik utolsó jelenete az, amikor Stallone úgy nyírja ki Wesley Snipes-ot, hogy lefagyasztja, majd lerúgja a fejét, ami széttörik millió darabra....Még a TV3-on is láttam anno a filmet, de az RTL-en azt a jelenetet szépen kivágták....

Aztán ez meg csúcs-szuper volt!!!
A FILM+ elég gyakran szokta ismételni, leadni ezt a horror-filmet, amiben Jennifer Aniston színészi tehetségét még a korai szakaszában bizonygatta:
Gyilkos Kobold a neve:
http://port.hu/gyilkos_kobold_leprechaun/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=102781&i_city_id=3372&i_county_id=-1&i_topic_id=0

Nos nemrég a Hálozat TV-re kapcsoltam, s ugyanez a film ment, csak más szinkronnal, és teljesen más címmel:
A törpe bosszúja 1 címmel.....
http://tv.animare.hu/tvmusor.aspx?id=99292d85df111e49d1a299dba80f86aadc 
Elég érdekes volt.... ;D

BuB

• Pókfej
« Válasz #2733 Dátum: 2010. március 13. - 13:59:46 »
Hát pont a nyár miatt. Nyáron nincs műsoron a Jóban Rosszban meg semmilyen celebműsor, így a sorozatok és a filmek előbbre kerülnek. Így talán még valószínűbb, hogy végig adják a House - t.
Nop, mert legtöbbször nyáron mindenből ismételnek. :-\

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2734 Dátum: 2010. március 13. - 15:49:36 »
Nekem a kedvenc vágásom szintén egy Sylvester Stallonés filmhez kapcsolódik:
A pusztító című film egyik utolsó jelenete az, amikor Stallone úgy nyírja ki Wesley Snipes-ot, hogy lefagyasztja, majd lerúgja a fejét, ami széttörik millió darabra....Még a TV3-on is láttam anno a filmet, de az RTL-en azt a jelenetet szépen kivágták....
Hacsak azt vágták volna ki belőle. Voltak ott poénok is amiket szépen kivágtak. Pl a fémbunkós, amikor kérdezi Sly, hogy hogyan is működik, majd kipróbálja egy ott álló emberen. Semmi brutális nincs benne, mert a bunkó úgy működik, hogy csak hozzá kell érinteni valakihez, és az elektromos ütéstől egyszerűen elájul az illető. Tehát nem ütötte-vágta a fejét a manusnak, hanem csak hozzáérintette, az meg elesett. Egy tök jó poén volt a filmben, ezt egy az egyben kivágták belőle. Szerencsére megvan aviban vágatlanul, így azt is abban nézem.

Sorozatokat meg már régóta nem a tv-ben nézek, pont emiatt az össze-vissza adás miatt. Inkább leszedem a netről és úgy nézem.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2735 Dátum: 2010. március 13. - 15:51:43 »
Hacsak azt vágták volna ki belőle. Voltak ott poénok is amiket szépen kivágtak. Pl a fémbunkós, amikor kérdezi Sly, hogy hogyan is működik, majd kipróbálja egy ott álló emberen. Semmi brutális nincs benne, mert a bunkó úgy működik, hogy csak hozzá kell érinteni valakihez, és az elektromos ütéstől egyszerűen elájul az illető. Tehát nem ütötte-vágta a fejét a manusnak, hanem csak hozzáérintette, az meg elesett. Egy tök jó poén volt a filmben, ezt egy az egyben kivágták belőle. Szerencsére megvan aviban vágatlanul, így azt is abban nézem.
Hú basszus, hogy én azon, hogy ki voltam akadva amikor először láttam így... :drying: mert az tényleg egy rohadt jó poén benne.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #2736 Dátum: 2010. március 13. - 17:45:49 »
Tango és Cash!!! Vérbeli hamisítatlan kőkemény akciófilm, két zseniális karakterrel :) Kurt Russel és Sly
Kicsit késve ugyan,de ha valakit érdekel eredeti nyelven a YouTube megvan 10 perces részekben
http://www.youtube.com/user/80rockforever#p/u/46/9N7XnMM4zPw
« Utoljára szerkesztve: 2010. március 13. - 17:50:20 írta Merovingi »
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2737 Dátum: 2010. március 13. - 21:15:03 »
RoboCopII.  22.40  tv2

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2738 Dátum: 2010. március 13. - 21:18:52 »
A FILM+ elég gyakran szokta ismételni, leadni ezt a horror-filmet, amiben Jennifer Aniston színészi tehetségét még a korai szakaszában bizonygatta:
Gyilkos Kobold a neve:
Én azt tök véletlenül láttam néhány éve, kapcsolgatás közben. Felismertem Rachel korai kiadását, és leragadtam. Érdekes volt látni fiatalon, de a film ultragáz volt.  ;D

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #2739 Dátum: 2010. március 13. - 21:26:05 »
Gyilkos Kobold a neve:
Én azt tök véletlenül láttam néhány éve, kapcsolgatás közben. Felismertem Rachel korai kiadását, és leragadtam. Érdekes volt látni fiatalon, de a film ultragáz volt.  ;D

Nem is igaz (mármint, hogy ultragáz)!!! Akkor nem készítettek volna még belőle vagy 5 résznyi folytatást..... ;D
Ez a csávó, a főgonosz kobold, egyébként úgy néz ki ilyen koboldos filmekben nyomul....A Harry Potterben is szerepelt, ő játszotta
Professzor Filius Flitwick-et....