Szerző Téma: Csodálatos Pókember (Semic-füzetek)  (Megtekintve 844897 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Thomass

• Grizzly
  • *
Re:Csodálatos Pókember (Semic-füzetek)
« Válasz #4400 Dátum: 2011. július 26. - 17:05:52 »
Miért? Nem azt mondtam, hogy leutalom a pénzt, és várom a csodát, hanem azt kérdeztem, hogy bemehetnék-e értük valahova:)

venom75

• Pókfej
« Válasz #4401 Dátum: 2011. július 26. - 17:09:38 »
Az már más . Általában csekket szoktak küldeni , majd a pénz beérkezése után postázni.
Én is kíváncsi lennék , hogy mi van Ménesiné Poor Mariannával, nagyon sokat segített nekem is rendeléseknél.

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #4402 Dátum: 2011. július 26. - 17:40:20 »
Köszi szépen a választ. De egyáltalán hogyan tudnám elérni őket?
Visszaolvastam jónéhány oldalt, találtam egy telefonszámot, amin sikerült is a DRIZE-t felhívnom, de azt mondták, hogy ők csak a Garfieldból tudnak régi számokat adni nekem, a Pókemberek nincsenek náluk. És semmi telefonszámot vagy más elérhetőséget nem tudtak adni:(

Hú anyám, akkor jól jártam (mármint, hogy májusban megrendeltem, ami hiányzott, és főleg a Csodapók 2. sorozatának végét). Remélem azért a Semic megmaradt képregényei nem a kukában végzik. Bár, ha a Drize se veszi át őket, akkor érdekes lesz a helyzet....
Amúgy én is összeírtam még 1-2 újságot, ami lehet kellene (most rendezgettem a gyűjteményemet), de most már nem merném megrendelni őket, mert koppanás is lehet belőle. 

Thomass

• Grizzly
  • *
« Válasz #4403 Dátum: 2011. július 26. - 18:15:13 »
Én eddig is be szoktam menni a képregényekért a Fehér útra, nem postán kértem őket. Most is ezt a megoldást favorizálnám, ha tényleg ott vannak, csak a DRIZE számán bejelentkező hölgy szerint nincsenek náluk:(
Láng István azt írta, hogy a DRIZE számán lehet hogy el tudnám érni Ménesiné Poor Mariannt, holnap újra megpróbálom. Ebből azt vettem ki, hogy ő már nem dolgozik ott:(
Én nagyon remélem, hogy nem a kukában végzik a képregények, még akkor is jobban járna mindenki, ha egyben eladnák a készletet a Comicsinvestnek, vagy valami képregényboltnak, ahol látnak fantáziát benne. Talán a kapott pénzből néhány előfizetőt is kárpótolhatnának...

Parrosbajusz

• Rózsa
  • *
« Válasz #4404 Dátum: 2011. július 26. - 18:40:59 »
Emberek áttörés!!
Még május végén írtam az elofizetes@semic.hu-ra hogy az előfizetésből fennmaradt pénzből fizethetek-e régebbi számokat. Semmit se válaszoltak.
Július elején ezt a kérdést a kereskedelem@semic.hu-ra is elküldtem és ma kaptam választ:

Elnézését kérem a késői válaszért, de több kollegával kellett egyeztetnem az Ön kérdését.
Milyen magazinra fizetett elő? És milyen régebbi magazinokat szeretne a fennmaradó összeg erejéig "vásásrolni"?
Vagy esetleg ajándéktárgyakat küldjek Önnek??
Egyik esetben sincs akadálya a kérésének.

Várom válaszát.

Varga Erzsébet

Thomass

• Grizzly
  • *
« Válasz #4405 Dátum: 2011. július 26. - 19:21:25 »
Ez jó hír, akkor van ott még valaki, akihez akkor be lehet menni vásárolni is:)

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #4406 Dátum: 2011. július 26. - 21:06:57 »
Emberek áttörés!!

Nekem is a kereskedelem@-on válaszoltak (elég gyorsan). Úgy látszik az a cím él még.
Szerintem tényleg az lenne a legtisztességesebb, hogy régi számokat ajánlanának fel a remittendából az előfizetőknek, akiknek úgy gondolom nem nagyon tudják majd visszaadni a pénzüket. Adott esetben azokat majd ha nem is kellenek valakinek, el tudja majd adni (még ha nem is azonnal).
« Utoljára szerkesztve: 2011. július 26. - 21:12:38 írta kaine »

Thomass

• Grizzly
  • *
« Válasz #4407 Dátum: 2011. július 27. - 13:33:41 »
Nos, a központi számon azt mondták, hogy Ménesiné Poor Marianna már nem dolgozik náluk, de sikerült beszélnem Varga Erzsébettel, aki nagyon kedves és segítőkész volt, és azt mondta, hogy 16 óráig be lehet menni a Fehér útra a képregényekért:) Szóval úgy néz ki, hogy megoldódik ez a probléma:)

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #4408 Dátum: 2011. július 27. - 19:23:52 »
Akkor az is bemehet, akinek van előfizetése, és levásárolhatja azt a 7000 forintot?

Thomass

• Grizzly
  • *
« Válasz #4409 Dátum: 2011. július 27. - 23:18:56 »
Szerintem nincsen akadálya, ha már valakinek írta mailben, hogy lehetséges. Csak talán egyeztetni kéne előre. Telszáma: 30/960-4533

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4410 Dátum: 2011. július 27. - 23:59:38 »
És azt hogyan tudom meg, mennyivel tartoznak?

Thomass

• Grizzly
  • *
« Válasz #4411 Dátum: 2011. július 28. - 15:32:42 »
Szerintem hívd fel Varga Erzsébetet, biztos meg tudtok egyezni, velem nagyon rendes volt:)
Amúgy nincs még minden veszve, azt mondta, szeretnék folytatni a Pókembert és a Star Warst, csak még sok gubanc van a cégváltás miatt, de tárgyalnak róla! Szóval a remény még legalább él:)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4412 Dátum: 2011. július 28. - 15:43:33 »
Nem akarlak elkeseríteni, de olyan 98% hogy nem fogják folytatni. Egyrészt hazai jogi okokból, másrészt a Panini is pipa rájuk, mert tartoznak nekik is. A jogokat már felajánlották nekem, vagyis a Semicnek már nem fogják odaadni.
Nem beszélve arról, hogy a képregény szerkesztője távozott, vagyis nem lenne, aki megcsinálja.

Thomass

• Grizzly
  • *
« Válasz #4413 Dátum: 2011. július 28. - 16:07:19 »
Hát az nem jó, ha tartoznak nekik, akkor elhiszem, hogy pipák:(
Mármint Neked is felajánlották a havi kiadású füzetek jogait? Gondolom olyan úgyse vállalsz be:( Vagy ennek a folytatását, ahol éppen tartottak? Most nem vagyok teljesen tisztában a dolgokkal, mert le vagyok maradva az olvasással, de azt látom, hogy már ők is áttértek az Amazing Spider-Manre.
És a régi Semiceseket nem tudnák visszahívni, ha beinulna a Pókember? Vagy már találtak új munkát? Esetleg új szerkesztő?:)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4414 Dátum: 2011. július 28. - 16:25:49 »
Könyvben ajánlották fel. Eredetileg úgyis én adtam volna ki könyvben.

Nem biztos, hogy visszajönnének, hisz velük is kitoltak.
Ha találnak olyat, aki ért is hozzá...

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #4415 Dátum: 2011. július 28. - 23:04:27 »
Ma bementem a Drize kiadóhoz zuhogó esőben, kb. fél 1-kor értem oda. Egy kis útbaigazítás után a főbejáratnál odatévedtem a kiadóhoz, és Varga Erzsébet nagyon segítőkészen fogadott, az előfizetésem hátralévő összegét "levásároltam" a raktárban. Sajna a legelső sorozatból már nem volt, de CsodaPók v2-ket kaptam, plusz kértem a v3 első két számából is, tartaléknak. :D Szóval nagyon kellemesen csalódtam a SemicDrize kiadóban. ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4416 Dátum: 2011. július 28. - 23:14:45 »
Mennyi volt a hátralévő összeg?

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #4417 Dátum: 2011. július 28. - 23:17:51 »
7000 ft.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #4418 Dátum: 2011. július 29. - 09:54:41 »
És borítóáron számolták be a képregényeket?
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #4419 Dátum: 2011. július 29. - 10:36:24 »
Nem, 200 ft/db áron.