Ma elolvastam a Csodálatos Pókember első sztoriját is. Meg még elég sok helyen visszaolvasgattam. És te, hát nekem ez a sorozat most a szívem csücske lett, nagyon jó. Bendis állandóan tesz apró utalásokat, és nagyon jó, ahogy ezeket később összefuttatja. És Peter jelleme rengeteget fejlődött. Már nagyon várom az USM 117-et, ott a Manós kérdésekre tesz ideiglenesen pontot. A Venom sztori is az egyik legjobb, ha egybe olvasom. És a Vészmanósban is vannak jó ötletek (ezt leszámítva, hogy egyébként gyenge sztori volt). Most olvasom, hogy már ott szó volt a Roxxon vállalatról!!
De nagyon sok szál van még, amiket Bendis most is futtat, (May pszihológushoz jár, Kitty már a 40. számban szerepelt, Ben Reilly, Oki Doki, Holdlovag stb stb)
A sorozat elejében az volt nagyon jó, hogy remekül összekapcsolta a sztorikat (Oki Doki-Zöld Manó) egybeolvadt az egész, de ez valamilyen színten most is működik.
A Strange-Fáklya-Rozsomák 2 részesek voltak egy kicsit fölöslegesek, de egyébéként frankó az USM. És inentől csak jobb lesz!
Csak meg ne szűntessék, mert ölök!