Na, ezt is sikerült elolvasni. Hát azt hiszem egyet értek Daredevil kollegával, szerintem is elég értelmetlen volt a Gwen nevű lány halála ebben a számban. Teljesen felesleges volt megölni. Lehet, hogy már régebben is mondtam már, de elmondom most is, hogy engem az zavar ebben az ultiPókban, hogy nem érzem a katarzist. Nem akarom szapulni Bendist, de semmi drámát nem látok ebben a címben. Persze azt elhiszem, hogy nehéz egy képregényt megírni úgy, hogy azokat az eseményeket kellene alapul vennie, amiknek a poénját már jó harminc évvel ezelőtt lelőtték, de attól még meglehetne ezt jobban is csinálni. Már Stacy kapitány halálánál is éreztem ezt, de most Gwennél dettó ugyanez van. Itt van, szép és jó, aztán puff, meghal, semmi jelentősége. Egyszerűen nem érzem azt, hogy ettől annyira húdenagyon megváltozna egyrészt Peter másrészt maga a cselekmény menete. Lehet, hogy csak én láttam már sokmindent és azért nem tud meghatni. Főleg hogy egy ilyen teljesen semmilyen karaktertől kellett ezt elviselnünk, mint az itteni Vérontó. Ennyi erővel nyugodtan ki is lehetett volna hagyni az Ultiból. Szerintem eddig ő volt a legnullább ellenfél ebben a sorozatban. Még Rengető és Rinó is lepipálta a maguk egy-egy oldalnyi szerepükkel.
Így hirtelen ennyi, bár még ezer gondolat kavarog a fejemben, de azt majd később, ha már alakot öltenek.