Hát, egy ilyen réteg stílussal, mint amilyet a lafonte gyerek képvisel, biztos nem lesz top10-es. Ez szerintem is ultragáz, itt igazából meg is szűnik az USM.
Most nézem, hogy Mark Brooks milyen jól rajzolta ezt a második Annualt. Kár hogy Bagley helyét nem ő vette át Immonen helyett. Szerintem sokkal jobb lett volna. Nem is lett volna olyan éles a váltás, hiszen nagyon hasonlít Bagley stílusához.
Én, mint Immonen rajongó határozottan ellentmondanék, Brook rettentő felületes. Tetszik a Pókembere, de a többi...
Most olvastam, hogy az Ultimatum után újraindul az Ultimate Spider-Man Ultimate Comics Spider-Man cím alatt és lecserélik Immonent. Csak sajnos nincs okunk az örömködésre, hiszen David Lafuente-t választották új rajzolónak, aki aztán mégrosszabb, mint Immonen volt, hiszen ennyire golyófejű karaktereket rég nem láttam, mint amilyeneket ő rajzol.
Immonen nagyon király volt, számomra megváltás volt az ő érkezése az USM címre. Örülök, hogy a Semicet szerződés kötelezi, hogy az első Immonenes számokat adják ki, és habár én is úgy érzem, hogy rezegni fog a léc, talán le is esik, annyira mégse bánkódom. Egyrészt mert már nincs sok a sorozatból, másrészt meg rá leszek kényszerítve, hogy a jó minőségű eredeti kiadást vegyem, amin sokkal jobban mutat Immonen. Persze, kár, hogy nem érjük el a 100. számot, de az a lafonte gyerek miatt egyébként is lehetetlen lenne később.
Az viszont elég érdekes, hogy Bagley távozása után egy teljesen eltérő rajzstilusú emberkét szereztek, de most Imonnen után egy hozzá hasonló stilusú fazont szerződtettek le, ezt nem értem, hogy miért kellett ehhez pont most ragaszkodni.Szóval szerintem örülhetünk, ha a Semic kibiírja a rajzoló váltást, de az azutáni hülyeségek miatt tuti nem kell aggódnunk
Azért ne hasonlítgassuk már Immonent egy ilyen mangás beütésű béna gyerekkel. Akkor már inkább hasonlít Brooksra.
Immonen a 111-nél vette át Bagleytől ami elvileg max 6 szám múlva lesz magyarul. Tehát év végén majd kiderül hogy mennyire tetszik a magyar olvasóknak a stílusa. Onnan meg azért elég messze van még a 133-as szám amiben vége lesz az első sorozatnak.
Az a tizenvalahány szám azért mégse olyan sok. Ha 2010-ben folytatódna a CSP (Kérlek, hogy így legyen!!!) akkor simán ki lesz adva minden az új UCSP-ig. Ámen!
Ami a magyar sorozatot illeti, hát nem semmi ez a választás, lehet, hogy a kövi szám meg ennek a párja lesz??
A 2. Annualt nagyon ügyesen beillesztették a sorozatba, nem is gondoltam volna ilyesmire.
Kíváncsian várom a végét.