Számomra az egyik legélvezetesebb Pókember volt ez, az utóbbi időkben. Bővel lekörözve a HihiPókot is. Az első sztori nagyon jól megírt, érzelmekre ható történet volt, mégis laza vitellel. Nagyon átjött Peter hangulata, olyan volt, mint egy régi, klasszikus sztori- az első ilyen ebben a sorozatban.
A Rozsis két rész pedig régi kedvencem a sorozatból, mindig nagyon bírtam.
Viszont a történetek elején lévő kis Bendis, mosomkezeimetfelvezetés nem tetszett, annyira erőltetett volt.
A Bendises oldalakhoz én ragaszkodtam, hogy legyen benne, mert az, amikor a nykát szorongatja a srácnak, nagyon vicces szerintem.
Viszont amit sajnáltam, hogy nem volt ebben is benne a BA reklámoldala. Pedig jó lett volna ha ebbe is bekerült volna, például a 66-os szám eredeti borítója helyére, úgyis az volt a magyar számnak is a fő borítója, akkor meg minek beletenni az újságba is. Azért persze láttam, hogy Tomi szépen belecsempészte így is a könyv hírét a levelezési rovatba és a börze reklámjába.
Ahova sikerül, oda nyomom.
Ártani nem ártok vele senkinek, viszont jót teszek vele. A CsodaPókba az októberi számba fog belekerülni a hirdetés.