Elolvastam én is az utolsó számot, és most már eleget érleltem magamban a történetet, így tudok egy objektív vélményt mondani róla. Alapjáraton nem volt rossz történet. Persze sokkal jobb lett volna, ha kiderül, hogy Norman leitta, vagy megerőszakolta volna Gwent, minthogy ő a saját belátása szerint feküdt le vele. Persze a történetből azért látszik, hogy próbálták valahogy Gwent kimosni, hiszen csak ott volt, hogy volt Normanban valami kisugárzás. Ezek szerint feltételezhetjük, hogy Normannek vannak bizonyos hipnotikus tulajdonságai is, hiszen nemcsak Gwent tudta irányítani, hanem Gabrielt is, hogy adja be magának a szérumot (igaz a gyerek nem is volt normális). Szóval ha ezt feltételezzük, hogy Norman hipnotizálni tudta Gwent, akkor így mégiscsak könnyebben emészthető az, hogy terhes lett tőle Gwen. Én ettől még nem érzem veszélyben az emlékét. Persze sokkal jobb lett volna, ha eleve nem is buzerálják azt, de talán ez még (ha így nézzük) elnézhető. Hiszen ezek után Gwen csak mégjobban szerette Petert, és végképpen azt szerette volna, hogy vele élje le az életét. Ebből a szempontból még tragikusabb, hogy meghalt.
A rajzok nagyon jók voltak. Az érzelmi reakciók (ahogy azt már mondták többen is előttem) nagyon jól leolvashatók a rajzokból. Talán ez is egy olyan tényező, ami menthetővé tette ezt a történetet is. Romita Jr rajzaival biztos nem lehetett volna ilyen reakciókat ábrázolni.