Örültem, van esély, végig megy a kasszikus X-Men a Képkocka gondozásában. Úgy tűnik nem igazán kap már esélyt a túlélésre ez a sorozat.
Idén még megjelenési tervvel se álltak elő, nem elég a jelenlegi helyzetben egy darabig nem is fognak. A Hachette meg júniusban elkezdi újraközölni az elejétől, tavaly már a sötét főnix ismét megjelent HC kiadványként is. Sajnos nem lehet kiragadni a folytonosságból semmit, ami önállóan ki lehetne adni a Marvel legendák vagy Albumok berkein belül. Egyedül a Pókember Infernos szálát várhatjuk Kingpin kiadvànyban, ami köthető a klasszikus X-Menhez. 
Ez remélem csak spekuláció

szerintem ha eljutottak a 6. számig, akkor van rá kereslet... eddig sem volt nagy felhajtás, meg facebook hype-olás körülötte... gondolom van polgári munkájuk, családjuk, nem főállásban csinálják; de szerintem megy nekik. Legalábbis a produktum színvonala 10/10, nem hinném, hogy a NMKGY meg egyéb morzsák (pár összefüggő x-men rész) meg tudná állítani a sort...
Amúgy idén éppen csak elérnénk a semices részeket, mert az valahol az Uncanny 180 körül indult... de remélem azután sem állnak meg, hiába megvan a teljes semic sor, továbbra is venném,
és ugyanígy, ha a Kingpin adna ki már megjelent pókembereket. Hiába megvan, más minőségű lenne, plusz maradtak is ki oldalak, füzetek minden semic kiadványból.