Na ez igen , nagyon jó hír , és ha lehet ilyet írni én ELŐFIZETŐ leszek .
A vesémbe látsz, mert éppen azon töröm a fejem, hogy hogyan lehetne előfizethetővé tenni.
Ha jól tudom a Mozaik is csinál(t) ilyet.
Ennek jó lenne tudni a részleteit.
Személy szerint én örülnék 2 megjelenésre börzénként ha megoldható . az sem volna olyan nagy kiadás.
Egyelőre csak évi 2 lesz. Gondolni kell a tanulókra is, hogy nekik mennyi pénzük van. Ha úgy látom, hogy simán elfogy a 300 darab, akkor majd még ráérek sűríteni - vagy bővíteni.
Pláne a Fekete Macskásra, remélem a következő az lesz.
Még nem, de az elején van.
Viszont akkor le is állok a Híd honosításával.
Majdnem biztosan ez lesz a következő. Erről már tudom, hogy létezik digitális verzióban.
Mikor jön az első(2) füzet?
Még nem tudom biztosan. Remélem, legkésőbb a márciusi börzére. Elvileg úgy tervezem, hogy március - börze és november- Hungaro.
Hát. Dicsérem a kezdeményezést, de 24 oldalas füzet nekem édeskevés.
Én is szívesebben nyomnék hosszabbat, de épp "miattad" nem teszem. Hisz te sok könyvet utólag veszel meg, mert tanulsz, és nincs elég pénzed. Hogy akarsz akkor még drágábbat?
Akkor ennek is Marvel Extra lesz a címe?
Egyáltalán nem. Az lesz a címe (höhö), hogy CSAK GYŰJTŐKNEK. Sorszámozva lesz, mert nem minden rész lesz pókos. Úgy képzelem el, hogy a cím alatt lesz, hogy PÓKEMBER. A bal oldali szövegdobozban pedig
Lehet úgy elnevezni a részeket, hogy pl. a 66. és 67. közé beilleszthető a "Csodálatos Pókember 66,5"-öt kapja?
pontosan ez.
Hát engem speciel a régi sorozat már nem érdekel, inkább az új történetek vonzanak. De persze attól még sokakat felcsigázhat a kezdeményezés.
Lesznek benne újak is, illetve nem Pókemberek is.
Sztm Tomi nekünk szivesen félretesz,ha kérjük Én speciel kérem
Persze, ez csak természetes.
Ezeknek idővel úgy felmegy az ára, hogy az arannyal egy árfolyamon mérik majd.
Erre nagyon is reális az esély. A Hihetetlen Pókember 27 kábé 3 éve jelent meg, és biztosan 2000 példány felett fogyott, mára meg már adtak el 7000 ft-ért is belőle egyet. Úgyhogy néhány év múlva lesz erre is kereslet.
Az a 300db el fog fogyni itt a fórumon ,ha így haladunk.