Szavazás

Marvel Extra címe

Mega Marvel
0 (0%)
Marvel +
12 (37.5%)
Marvel Világ(a)
2 (6.3%)
Marvel Univerzum
2 (6.3%)
Marvel Kalandok
4 (12.5%)
Marvel Képregények
1 (3.1%)
Marvel Magazin
4 (12.5%)
Marvel Történetek
3 (9.4%)
Marvel Hősök
4 (12.5%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. December 02. - 11:56:11

Szerző Téma: Marvel +  (Megtekintve 813145 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

venom75

• Pókfej
Re:Marvel Extra
« Válasz #220 Dátum: 2010. Augusztus 17. - 06:36:28 »
Teljesen egyetértek veled, én elsőként vásárolom ezeket a könyveket,nagyon örülnék egyre több ilyen kiadásnak.
Áráról lehet kérdezni . Mennyibe fog kerülni ?

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #221 Dátum: 2010. Augusztus 17. - 07:49:44 »
Végre megvan, hogy mi is ez a híres/hírhedt Marvel Extra. Deadpoolnak kifejezetten örülök, Hulk elmegy, Pókember nem annyira. Reméltem, hogy sokkal kevesebb hálószövő lesz benne (reményeim szerint nulla), persze elfogadom, hogy marvel akkor Pókember és húzónév... :roll: kérdésem (és bocs ha hülyeséget kérdezek, vagy már valaki kérdezte előttem) de ha jól olvastam, akkor korlátozott példányszámú lesz. Ezzel kapcsolatban, akkor fel kell iratkozni rá, vagy előrendelni vagy esetleg ugyanúgy kikerül forgalomba, mint a többi kiadvány?
Nem szeretem a honosításokat, igenis egy képregényt lehessen lapozgatni, szaglászgatni ;)
:headscratch: :nemtudom: :stupid: :(
Ez tipikus esete a semmi sem... :headscratch: ááá inkább no comment...

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #222 Dátum: 2010. Augusztus 17. - 09:12:44 »
Idézet
Áráról lehet kérdezni . Mennyibe fog kerülni ?
Nézd meg a főoldalt. Ott van, hogy 2490 ft. ;)

salander

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #223 Dátum: 2010. Augusztus 17. - 10:45:58 »
holloo: A limitált példányszám (300 db) nem a Marvel Extrára vonatkozik, hanem a Kaine által tervezett 24 oldalas / 880 forintos "fan képregényekre". Szerintem a Marvel Extránál minden ugyanúgy lesz mint korábban.

Én is egyetértek amúgy barghesttal, a képregény papíron az igazi. Akár magyar, akár angol.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #224 Dátum: 2010. Augusztus 17. - 11:59:13 »
Ez a kiadvány arra tökéletesen meg fog felelni,hogy talán kevéssé ismert alakokat jobban megismerjünk,olyan történéseket,melyek hatással lehetnek a Marvel-univerzumra
Deadpool óriási hatással van a teljes Marvel Univerzumra: képes egyesíteni a hősöket és bűnözőket - aki csak találkozik vele, kevéssel utána mindenki ki akarja őt nyírni.  ;D
Deadpoolnak kifejezetten örülök, Hulk elmegy
Miután elolvastad a Hulk is nagy kedvenc lesz. :)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #225 Dátum: 2010. Augusztus 17. - 12:13:35 »
Lehet, de DP egyszer sem volt még képes legyőzni legfőbb nemezisét, szóval szerencsére a veszélyességi szintje továbbra se valami magas. ;D

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #226 Dátum: 2010. Augusztus 17. - 12:29:36 »
holloo: A limitált példányszám (300 db) nem a Marvel Extrára vonatkozik, hanem a Kaine által tervezett 24 oldalas / 880 forintos "fan képregényekre". Szerintem a Marvel Extránál minden ugyanúgy lesz mint korábban.
Akkor csak sikerült hülyeséget kérdeznem.  ;D
Én is egyetértek amúgy barghesttal, a képregény papíron az igazi. Akár magyar, akár angol.
Ezt nem is vitatta senki...

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #227 Dátum: 2010. Augusztus 17. - 17:21:55 »
Így van, a honosítás amolyan hiánypótló. ;)

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #228 Dátum: 2010. Augusztus 17. - 17:47:34 »
Tény, hogy a kézzelfogható hivatalosan megjelent képregény nagyon előnyben van hatásban, de pl. egy Chronopolis, Hálózsák nélkül nagyon sok képregényt nem is ismertem/olvastam volna. Mindennap benézek olvasgatni ezekre az oldalakra.

venom75

• Pókfej
« Válasz #229 Dátum: 2010. Augusztus 17. - 17:49:54 »
így van én is nagyon szeretem a honosító oldalakat , le is töltöm az ott fellelhető képregényeket , és ha van időm elolvasok belőle 10-15db is .

barghest

• Mysterio
  • **
  • Timber Wolf
« Válasz #230 Dátum: 2010. Augusztus 18. - 12:41:09 »
Nem azt mondtam h nem olvasok honosítást, sőt utoljára a shadowlandet kezdtem el olvasni angolul digitálisan, de az egyszerűen nem olyan. A hülye kurzorral kell állandóan kaptatni h vmi képet jól meg lehessen nézni, ha valami meg kimaradt utána az életben nem találom meg mert elfelejtem h az oldal tetején-alján volt-e. Ha meg kisebb felbontásba teszem nem tudom elolvasni ;D ráadásul olyan kaki gépem van h képes és töltöget a képek között, a duplaoldalas nagyfelbontású képek meg a halálom. A másik meg az h az ember elkezd vmit olvasni(teszem azt holdlovagot v mondhatok mást is) az rohadt élet h ha eszembe jut egy hónap múlva h folytassam:vagy megszűnt addigra az oldal, vagy letörölték az adott képregényt, vagy kapacitás hiány miatt nem tölthető(netes böngészővel meg 2 perc töltés mire lapoz egyet) vagy karbantartás van az oldalon. Ezért agyba főbe tölti le a honosításokat az ember h majd később mire jut rá idő még meglegyen. A papír képregényt beteszem a polcra és fél év múlva is ugyanott van, porosan igaz de ott van. Jaaa meg azojkról oldalakról ahol nincs fenn tömörítve az egész cucc, rémálom letölteni egyenként a képeket. Persze flashgettel leszedi egyben, ja csak kb 120 oldalból nálam el szokott cseszni 4-5 oldalt, ami ilyen zöld csíkos szutyok lesz. na mire végignézem az összeset marha sok idő. Szóval én maradok a nyomtatott formátumnál, hiába nyafognak egyesek h az foglalja a helyet.
« Utoljára szerkesztve: 2010. Augusztus 18. - 12:48:00 írta barghest »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #231 Dátum: 2010. Augusztus 18. - 18:10:20 »
A jogi problémák elkerülése érdekében a könyv címe: Új Marvel Extra.  :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #232 Dátum: 2010. Augusztus 18. - 18:47:09 »
Ez tök jó.  :oh: ÚBA és ÚME.  ;D

venom75

• Pókfej
« Válasz #233 Dátum: 2010. Augusztus 18. - 18:50:50 »
Nagyon jó , tetszik. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #234 Dátum: 2010. Augusztus 18. - 18:53:17 »
A névadó ugyanaz, mint aki az eredeti ME nevét adta: Tóni.  :D

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #235 Dátum: 2010. Augusztus 18. - 19:08:05 »
Érdekes, de mióta itt írtátok, hogy Marvel Történetek és Marvel Hősök valahogy napról napra jobban szeretném, ha ezek lennének az esélyes címek.  :headscratch:
« Utoljára szerkesztve: 2010. Augusztus 18. - 19:12:22 írta Szilánkmentes »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #236 Dátum: 2010. Augusztus 18. - 19:09:24 »
Viszont akkor hibás a topic címe.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #237 Dátum: 2010. Augusztus 18. - 19:14:59 »
Hát, az legyen a legnagyobb baj. :)

Khkicsi

• Rózsa
  • *
« Válasz #238 Dátum: 2010. Augusztus 18. - 21:22:21 »
Végre megvan, hogy mi is ez a híres/hírhedt Marvel Extra. Deadpoolnak kifejezetten örülök, Hulk elmegy, Pókember nem annyira. Reméltem, hogy sokkal kevesebb hálószövő lesz benne (reményeim szerint nulla), persze elfogadom, hogy marvel akkor Pókember és húzónév... :roll: kérdésem (és bocs ha hülyeséget kérdezek, vagy már valaki kérdezte előttem) de ha jól olvastam, akkor korlátozott példányszámú lesz. Ezzel kapcsolatban, akkor fel kell iratkozni rá, vagy előrendelni vagy esetleg ugyanúgy kikerül forgalomba, mint a többi kiadvány?
Nem szeretem a honosításokat, igenis egy képregényt lehessen lapozgatni, szaglászgatni ;)
:headscratch: :nemtudom: :stupid: :(
Ez tipikus esete a semmi sem... :headscratch: ááá inkább no comment...

Miért baj, hogy valakinek nem tetszik a honosítás? Mert nekem se.
A honosítások egy kalap s***t se érnek.
A honosított képregények minősége egy borzalom. A honosító oldalak "feljavítás" címen, nyolcvan millió felesleges képszűrést alkalmaznak, mert az mekkora király. (Még reprint képregényeken is :oh:)
Hát nem... Egyszerűen eltűnnek az éles kontúrok és vonalak. Szóval a honosításokat hagyjuk inkább. (Főleg, hogy jogilag is bőven megkérdőjelezhetők!!! Még akkor is ha a hazai kiadókat ez nem nagyon érdekli.)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #239 Dátum: 2010. Augusztus 18. - 21:29:47 »
Hát nem... Egyszerűen eltűnnek az éles kontúrok és vonalak.
Ez egy reprint képregény. Utólagos képkezeléssel:
http://halozsak.hu/images/stories/kepregenyek/szuperhos/f4/f4-v1-003/f4-v1-003-06hun.jpg
Mutass egy eltűnt kontúrt vagy vonalkát.
Vagy akár ezen:
http://halozsak.hu/_belso/talgaby/_Kesz_cuccok/MK%2010%20-%20Tournament%20Edition/mk-tournament-03.jpg
Ezt 650-es szélességből nagyítottam fel és kezeltem utólag.