Elolvastam az Új Marvel Extra kötet, ami érdekes módon már a könyvesboltokban is kapható.(Nem gondoltam, hogy ez tényleg így lesz.)
Tetszett mindegyik rész. A klasszikus Pókember is jó volt. Hát igen, ilyen képregényből se jelent meg nálunk.
A Hulk-os történet pedig fura volt. Bár ezt régen olvastam valamely oldalon. Rinó mint Télapó. Hehe, hát ez tényleg nem semmi. Persze a leírásból kiderült, hogy ez a segédszerkesztők hónapján készült ez a képregény.
A Pókember és Fáklya történet mondjuk az tetszett a legjobban. Főleg, amikor Johnny említi Pókembernek, hogy milyen közös élmény volt velük.
A Deadpool-os sztori vicces és kicsit borzalmasnak találtam. Borzalmasnak, mert Deadpool csupa olyan butaságokat csinál, és nem mindig jól fog menni. Bár na ja, Pókemberrel nem tűnik, hogy volt valami furcsa hatással a jelenlegi időkben. Viccesnek pedig, mert voltak csupa sok vicces beszólások.
Meg olvastam ebbe a kötetbe, hogy vannak ilyen karakterleírások. Az is jó volt. Mert pl. Rinóról nem sokat lehetett róla tudni, hogy hogyan lett ő olyan, amilyen.