Valószínűleg rosszul fogalmaztam. Nem úgy értettem, hogy kényszerből adtál volna ki Pókembert, sőt, tudom, hogy úgy nem is adnál ki. Mindig rajongóként adtad ki a Pókis történeteket, ráadásul a legjobb sztorikat, amik neked is nagy kedvenceid, ezen felül bevállaltál más olyan kiadványokat is amelyeknél nagy volt a kockázat (pl. Vampirella) és nagyon tiszteletreméltó hogy kísérletezel ilyen kockázatosabb kiadványokkal. Tudom, hogy azért adod ki Pókembert (illetve az összes többi kiadványt is), mert szereted, és biztos vagyok benne, hogy a kövi Marvel Extrában is nagyon jó Póki történetek lesznek.
Bocsi, ha félreérthető voltam.
Csak arra akartam célozni, hogy jóval kockázatosabb lenne egy Pókember nélküli Marvel Extrát kiadni, mint egy Pókembereset. Illetve hogy a kiadványaid közül azok voltak sikeresek, amelyekben valamilyen módon benne volt Póki (de nem azért, mert kényszerből raktad volna bele!), mert kis hazánkban Pókember a legnépszerűbb márkanév még mindig. De cáfolj meg, ha tévedek ebben. Az viszont távol áll tőlem, hogy bármiféle negatívat feltételezzek rólad.