Az viszont érdekelne hogy a régi Pókember sorozatból kimaradt számok közt lesz olyan amit Mark Bagley rajzolt?
Elvileg egy csomót betennék onnan is, de kicsit épp ez is a baj vele, hogy elég sok van abból az időből. Nem könnyű nem folytatásosként kiadni. Mondjuk már erre is kitaláltam valamit.
De persze minden attól függ, hogy van-e digitalizált változat belőle, vagy nincs.
Egyelőre kezdem korábbról, de azért nem sorban megyünk majd: ugrálunk, hogy minden időszakból legyenek a fontosabbak, aztán majd ráérünk időrendben haladni.
Azt még nem tudod, hogy HC-re el tud-e készülni?
De tudom: kizárt dolog sajnos. Még csak választ se kaptam a szerződésre. Ha nálam lenne a cucc, akkor se lenne már biztos. Ezért alakítottam át úgy, hogy ami most a Hungaróra jelent volna meg, azt együtt adom ki, vagyis egyszerre azzal, ami a börzére jött volna. Ez lesz a két 24 oldalas. Ezeket már nagyjából tudom. A régi Csodapókból a Senki sem állíthatja meg a Bulldózert című sztori 1. része, amely kimaradt, illetve egy Hulk sztori, amely megáll önmagában is. Hátha van rá olyan kereslet, hogy elindulhat egy Hulk könyv...