1. Elő lehet erre is fizetni a későbbiekben?
Egyelőre nem lesz előfizethető.
2. A Pókemberek az ez a sztori?
Igen.
3. Függetlenül attól, hogy ez-e az, úgy értelmezem a beharangozót, hogy egy több részes történet első 2 része lesz benne az első számban. Ha így van, miért nem lehetett a venomos sztori mellé valami rövidebbet tenni, s egyben kiadni a másik sztorit? Oldalszámmal kapcsolatosak az okok?
Igen, ez album, nem lehet 120 oldalas.
Nekem is tetszik, hogy megörvendeztet minket a Kingpin egy kis retróval, de a borító fölött nem tud szemet húnyni a grafikus énem.
Ha már a Spider-men borítókat követitek, akkor nem lehet egy kicsit jobban arra hajazni?
Ha meg a sorozat további részei nem a Spider-men-ből lesz, akkor nem lesz egy kicsit kesze-kusza az összkép?
Lesz benne alap rész, ami mindig állandó, és a változó képregények miatt persze a címlogó mindig más lesz.
Miért nem lehet egy sztorit kihozni 1 TPB formátumban,
Hogyne hoznánk ki úgy, erre alakult a Marvel Legendák. Legyen minden egyes kiadványunk egyforma? Az album voltaképpen a füzetek exkluzívabb formája. Nem a köteteké. Az a HC.
Legyen drágább, de ne így hozzátok már, hogy összevissza beledobáltok sztorikat, innen is, onnan is. Nekem ez így kimarad, sajnálom.
---
64 oldal 2290-ért? Azt nem is néztem, akkor duplán kimarad.
Legyen drágább, de ha drága, akkor nem veszed meg?
Csak az első szám ilyen, mert a Venom perét mindenképpen akartuk, a másik pedig 5 részes, amit nem akartuk 3 részre bontani, így meg pont kijött. Ezután már egységesek lesznek, becsszó.
Egyelőre nekem is kimarad, egyrészt a szétszedett Spider-Men miatt, másrészt (és inkább ez a fő ok) azért, mert 64 oldal nekem nem ér meg 2290 Ft-ot, méret ide vagy oda. Talán majd ha le lesz árazva valahol.
Ezért szűnt meg a semices is anno 2 szám után. Mi négyet biztosan kiadunk, aztán meglátjuk. De azért az csendben hozzátenném, hogy a 48 oldalas Asterix is ennyibe kerül, ott pedig nem hallani árproblémákat.