Igazság szerint jobban örültem volna, ha legalább a húszas éveik végén tart a csapat, mert nekem az eredetiben is volt az egyik legmeghatározóbb tényező, hogy mind már jó ideje ismerik egymást, nem csak gyerekbarátság köti össze őket. Meg néha a kamaszos hisztit is unom az UF4-ben. A kezdetet a sorozoatban utáltam, a Fátumos sztori már egy fokkal jobb lett, a Negatív Zóna már ügyes, de megint feleslegesen elnyújtott, a Mad Thinker első felbukkanása csapnivalóan borzalmas volt mind történetre, mind rajzra (utóbbira különösen, mintha egy hatéves csinálta volna a második részt), onnantól viszont belendült a sorozat, a Millar-Land éra zseniális volt, és a mostani Carey-s szakasz pedig szvsz a legjobb a jelenlegi Ultimate-címek közül. Összesen egy dolog nem tetszik még mindig benne, hogy Reed csinál lassan minden nagyobb tudományos áttörést az Ultimateverse-ben, simán átverte a zombimegfelelőjét, gyakorlatilag mindenkit leiskoláz itten, amikor ez a verziója a legbutább az összes Reed Richards közül...