Tom: Ez a Robin Thicke szám nagyon jó, mintha még nagyon régen hallottam volna, olyan ismerős volt. De nagyon tetszik.
Ju: Erről a SEntencedről még nem hallottam, de a szám, amit belinkeltél, bejött. Lehte utánuk nézek kicsit.
A Savage Gardentől én egy számot ismerek, az szintén nem rossz, ez pedig a To the moon and back:
De akkor én se maradok ki a jóból, mutatok pár zenét különböző műfajokból/stílusokból, amiket nagyon szeretek.
Először a White Stripes talán legismertebb száma, a Seven Nation Army, ami egyike azon számoknak, amiket valamelyest el tudok szerencsétlenkedni gitáron, de csak a szóló részt, ami ismétlődik (grafikustól ez is szép
)
Kicsit zúzósabb vizekre evezve jöjjön a legnagyobb kedvencem, a Disturbed. Igazából szinte bármelyik számot betehetném, mert mind zseniális. De csak kettőt linkelek, először a The Animal-t, ami az új (és egyben szerintem legjobb) album, az Asylum egyik dala:
A másik pedig a Liberate, ami szintén egy jó pörgős és zúzós darab, a második, Believe című albumról:
Műfajváltás következik, a rap/hiphop kedvelők figyelmébe ajánlom Snoop Dogg, Cassidy, Master P, The Eastsidaz és a nemrégiben elhunyt Nate Dogg közös számát, a Lay Low-t, ami nagy kedvencem szintén.
Még folytathatnám a végtelenségig, de hagyok mást is szóhoz jutni.