Erre nem is gondoltam. Nagyon rafinált.
Hát, ez is egy üzlet lesz, úgy kell csinálni, hogy a legbiztosabb alapokon álljon.
Remélem mihamarabb elrendeződnek a jogi dolgok.
Én is. Ha a héten sem lesz előrelépés, a jövő héten elindítom a Marvel +-t egyedül is. Azzal könnyebb dolgom lesz, és utána kicsit kitapossa az utat a Pókembernek is.
u.i: Én a PP:Pókembernek jobban örültem volna, mert a sztorik nem csak Pókemberről szólnak...
Ha nem csak Pókemberről szólnak, akkor miért örültél volna jobban a Peter Parker alcímnek?
De különben a PH után csak róla fognak szólni. Nem is akárhogy.
ha Kaine nem mondja,hogy az Árkádban,az Őrsön van egy Inmedio,akkor soha nem tudtam volna,mert nem érdekelt maga a stand.
Az Árkádban 2 is van. Vigyázz, mert az egyik nagyon kicsi, az lehet, hogy beleesik abba a 20-ba, amelyik nem tart minden újságot. Persze ott a másik is.
Majd Kaine,ahogy írta korábban,leírja nekünk az újságárus helyeket,hogy hol lehet beszerezni ezeket a képregény kincseket.
Így van, ahogy aktuális lesz, kiteszem a linkjét a főoldalra is.
kaine mikortól lehet az előfizetés(eke)t intézni? Mert január (Hála az égnek!) közeledik. Gondolom ennek is lesz bizonyos átfutása. (Pl: hova kell utalni.)
Az átutaláshoz adok majd számlaszámot. De csak akkor kezdem intézni az előfizetést, ha már abszolút 100% a megjelenés ideje is. Amíg még a jogi dolgokat el nem simítottam, addig nem akarok foglalkozni vele. Csak ha már minden holtbiztos. Alighanem hosszú előfizetési lehetőség lesz, vagyis akár februárban is elő lehet majd fizetni visszamenőlegesen is.