Szerző Téma: Idei képregényfilmek  (Megtekintve 940702 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
Re:Idei képregényfilmek
« Válasz #220 Dátum: 2008. április 22. - 20:48:21 »
nem akarok okoskodni, azt hittem egyértelmű a 3 csajos kép...
Liv Tyler - Hulk
Gwyneth Paltrow - IronMan
Maggie Gyllenhaal - The Dark Knight

semmi összefüggést nem látni?

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #221 Dátum: 2008. április 22. - 21:04:45 »
De, de ne okoskodj, mert azzal volt a baj, hogy nem ismertem fel a másik kettőt. :P
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #222 Dátum: 2008. április 22. - 21:23:37 »
A no comment alatt csak annyit értettem, hogy egy képen szerepel az év 3 legnagyobb képregényfilmes durranásainak 3 főszereplőnője és ezen nincs mit tovább magyarázni. Amúgy a kép a Dark Knight tesztvetítése után készült, a promóciós fotózáson.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #223 Dátum: 2008. április 23. - 00:06:04 »
Hát én se tudtam, hogy ki lesz Batman nője, és azt is csak ma tudtam meg, hogy GP lesz Vasemberé.  :D Láttam a Westendben a Vasember előzetest nagy kivetítőn. Jóval hosszabb volt, mint amit legutóbb itt láttam.

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #224 Dátum: 2008. április 23. - 00:52:50 »
Magyarország legnagyobb képregény FANjai és még a trailereket sem nézitek meg? Vagy még híreket sem olvastok, hogy "Katie Holmes nem szerepel a folytatásba", vagy IMDBn megnézni a szereplőlistát? egészen ledöbbentem.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #225 Dátum: 2008. április 23. - 10:30:25 »
 :hehe: :hehe: :nezze:
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #227 Dátum: 2008. április 23. - 18:06:33 »
Lehet, hogy most megleplek, Kakarotto, de: azt tudtam, hogy Katie Holmes nem szerepel a folytatásban, de azért tudtam, mert kedvelem Katie-t, ugyanis a Batman film igazából nem hoz lázba. Úgyhogy a leghalványabb fogalmam sincs róla, mik a hírek Bat-ügyben.  ;) A Vasemberrel nagyjából hasonló volt a helyzet sokáig, csak 1-2 trailer győzött meg, hogy mégis érdemes lesz odafigyelni erre a filmre. Az idei filmek közül csak a Hulk az, ami igazán nagyon érdekel, és várom is.  ;)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #228 Dátum: 2008. április 23. - 22:45:22 »
Én nagyon várom a Vas filmet, de van egy olyan gyanúm, hogy ez is nagyon béna lesz abban a tekintetben, hogy miért is lesz valakiből a nagy hős. Szegény Tonyt elrabolják a csúny terrpristák, utána meg már meg akarja védeni az embereket, előtte meg a hdesereg beszállója volt...elég meredek lesz, ha így lesz.

Todd

• Pókfej
« Válasz #229 Dátum: 2008. április 24. - 09:43:13 »
Engem viszont most a Vas, meg a Batman érdekel a legjobban, Hulk nem igazán. Mondjuk én se tudtam, ki az a három csaj...

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #230 Dátum: 2008. április 24. - 10:01:06 »
Én nagyon várom a Vas filmet, de van egy olyan gyanúm, hogy ez is nagyon béna lesz abban a tekintetben, hogy miért is lesz valakiből a nagy hős. Szegény Tonyt elrabolják a csúny terrpristák, utána meg már meg akarja védeni az embereket, előtte meg a hdesereg beszállója volt...elég meredek lesz, ha így lesz.

De könyörgöm, hát a képregény indulásakor nem pont erről szólt, aztán mégis skieres lett. A Marvel és a stúdiója valami olyan kijelentést is tettek, hogy az első héten filmenként valami 60 millió dolláros bevételt várnak. Most vagy nagy az arcuk, vagy nem alaptalan a várakozásuk.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #231 Dátum: 2008. április 24. - 12:28:59 »
Hát Tom, nem tudom te hogy vagy vele, de én nem szeretnék hasonlítani egy bazinagy zöld ámokfutó izéhez. ;D
Én simán elfogadnám, lennének előnyei. ;D Csak ne legyen egy másik személyiség is mellettem aki ki akar nyírni, meg akkor változhassak oda-vissza amikor én akarok, és tök zsír lenne. ;D Bár a legjobban még mindig a pók-képességeknek örülnék asszem. 8)

Pepo: én ezen nem aggódom előre, megnézem a filmet aztán kiderül jó lett-e vagy sem. :D Egyelőre abszolút pozitívan állok a Vas-filmhez, szerintem királyos lesz. 8)
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Todd

• Pókfej
« Válasz #232 Dátum: 2008. április 24. - 12:31:57 »
Én ha választani lehetne szuperképességeket, akkor tuti valami repülő szuprhős lennék.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #233 Dátum: 2008. április 24. - 12:34:58 »
Hát repülő hősök közül én csak Superman. Mert ha sebezhetetlen vagy akkor nem gáz ha véletlenül nekiütközöl valaminek. ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #234 Dátum: 2008. április 24. - 12:54:12 »
A 60 milla nem sok a Vasembernél, szerintem közelebb lesz a 100-hoz, mint a 60-hoz.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #235 Dátum: 2008. április 24. - 13:20:44 »
Idézet
Pepo: én ezen nem aggódom előre, megnézem a filmet aztán kiderül jó lett-e vagy sem. Nevet Egyelőre abszolút pozitívan állok a Vas-filmhez, szerintem királyos lesz. Menő
Én is nagyon bízom benne, de azért eszembe jut ez mindig. :roll:

Todd

• Pókfej
« Válasz #236 Dátum: 2008. április 24. - 13:26:03 »
Hát repülő hősök közül én csak Superman. Mert ha sebezhetetlen vagy akkor nem gáz ha véletlenül nekiütközöl valaminek. ;D
Lakott területen belül úgyis maximum csak 50-el repülhetsz. ;)
Amúgy számomra a Soul Reaver játékszéria főhőse Raziel az abszolut favorit, csak persze emberi alakban.

Ju

• Pókfej
« Válasz #237 Dátum: 2008. április 24. - 13:38:23 »
Raziel nekem is favorit. :) Meg úgy az egész sorozat. ;)
Ha pedig szuperképességek, akkor még mindig a telepátia-telekinézis témát szeretném. ;D

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #238 Dátum: 2008. április 24. - 14:09:03 »
Miután a Batman Begins a világ egyik legeslegjobb filmje lett, ezután ÉN nagyon várom a folytatást (lehet vitatkozni, hogy nem olyan "képregényes" mint a többi, de én a filmet nézem elsősorban nem a képregényt, és én simán 9-est adtam neki IMDBn, Póki meg Xmen csak 7est kapott)

Vasi meg az egyik kedvenc karakterem, plusz hogy Junior játsza...
na mindegy, engem meg a GhostRider nem hozott lázba, mondjuk gagyi is lett.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #239 Dátum: 2008. április 24. - 14:17:33 »
Lakott területen belül úgyis maximum csak 50-el repülhetsz. ;)
Szerinted ezt Superman hányszor tartotta be? :lol: Gyanítom, Vasember sem figyel oda erre, pedig neki van sebességmérő a páncéljában. :hehe: (Erről jut eszembe, még egy Vasember-páncélt is szívesen elfogadnék. ;D )
Ha pedig szuperképességek, akkor még mindig a telepátia-telekinézis témát szeretném. ;D
Véletlenül nincs neked egy kis "mindenható-akarok-lenni" komplexusod? :hehe: ;D
Amúgy szerintem addig jó amíg a nők nem rendelkeznek telepátiával... :hehe: Bár lehet anélkül is tudnak olvasni a fejünkben... :hehe: