Megnéztem az öt kedvenc történet listádat, és pont olyanokat jelöltél be az első három helyen, amikben nem is a Hulk a főszereplő. Aztán a listában csak Peter David történet található, mintha az előtte megírt kb. 300 történet bakfitty lenne! Ezek alapján én is azt állíthatnám, hogy csak David írásait olvastad, és csak Rick Jones és Marlo miatt! 
Tény és való, hogy a Hulk önmagában nem elég jó. Nem véletlenül volt Sam Wilson, vagy Rick Jones állandóan mellette. Ugyanúgy szüksége van a mellékszereplőkre, mint Pókembernek. Rick Jones nagy kedvencem, ez igaz. Hidd el, olvastam PAD előtt is 100+ Hulk történetet, és a legjobb is közepes volt. Nem véletlen se az, hogy őt tartják A Hulk-írónak, se az, hogy a címen maradhatott folyamatosan 11-12 évig. Mondj még egy írót Stan Lee-n kívül, aki ennyi ideig írt egy címet!
Aztán azt mondani, hogy Lee verziója a sajátja és nem a képregényes Hulk, komolytalan. Minden író egy kicsit úgy alakította a zöld melákot ahogy neki tetszett. David KITALÁLT egy új változatot, Lee nem! Akkor eszerint a professzor Hulk egy nagyon jó Peter David sorozat, de nem Hulk sorozat?
Szerintem nem igaz. David egyszerűen karakterfejlődést mutatott be. Nem lehet a Hulk mindig buta és "hagyjanak békén". Nagyon jól kitalálta előbb a szürke Hulkot, a bunkó stílusával, majd az intelligens Hulkot, végül a Banner smash karaktert. Ezzel szemben Ang Lee kizárólag az alapkoncepciót vette figyelembe, hogy van egy szörny, aki szenvedő alany és kész. Pontosan az ő verziójára lehetne ráhúzni azt, hogy Frankeinstein, csak zöldben.

Miért nem tud óriásiakat ugrani? Miért roncsokkal védi magát a golyóktól, hisz tudja, hogy sebezhetetlen?
Ezt megint betudhatod a filmes "visszavett" koncepciónak. Azért nem tud óriásiakat ugrani, mert a múltkor tudott, és az megbukott.

És ha már emberközelibbé tették, abban benne van az is, hogy azért ne legyen golyóálló, vagyis ne lepattanjanak róla a golyók, minimum fájjanak neki.

De úgy látom nem győzzük meg egymást, két nagy Hulkos.

megnéztem ezt az 5 kedvenc Hulk sztorit és kaine, eléggé elfogult vagy. Mind az 5 Peter Davides? Ez már azért túlzás...
Jó író volt Peter David, de szerintem legalább ugyan olyan jók voltak a vol3. sorozatnak azok a részei, amiket Jenkins írt.
Nem hiszem, hogy rám húzhatnád, hogy elfogultságból írtam, vagy valami. Olvastam az összes Jenkinses történetet is, a legjobb esetben "jó" volt, de kiemelkedő egyik sem. Még az utána jövő Bruce Jones-os Hulkok is jobban tetszettek, de még azok sincsenek sehol a fenti sztorikhoz képest. PAD tényleg kiváló író, de egyszerűen a nagy számok törvénye alapján is érthető a dolog, hisz írt vagy 140 számot, míg a többiek ennek csak töredékét.