De mintha már korábban mondták volna, hogy Kétarc szerepelni fog a folytatásban. Mintha azt olvastam volna (valószinűleg itt tőletek), hogy a harmadik részben Rébusz és Kétarc lesz benne.
Talán azért nem érezted annyira fantasztikusnak, mert Nolan szándékai szerint valóságszerű volt és szinte teljes egészében mentes a mai filmekre annyira jellemező és túlerőszakolt CGi-től.
Nem hinném, ehez a CGI-nak semmi köze. Én egyáltalán nem nyavajgok, ha egy filmben nincs benne CGI, hiszen én főleg a vígjátékokat szeretem, amikben azért a legtöbb esetben semmi digitális trükk nincs.

Sokat tesz hozzá egy filmhez a trükkök, de az nem minden, hiszen sok film annak ellenére, hogy fullosra van megcsinálva, még közel sem jelenti azt, hogy az automatikusan jó is. Tehát semmi bajom nincs Nolan realizmusával, egyszerűen azt mondom, hogy ez a Batman film inkább volt egy középszerű maffiafilm, mint egy képregényfilm. Valahogy egész végig nem éreztem azt, hogy egy képregényfilmet nézek. Helyette azt éreztem, hogy van pár maffiózó, akiket el kellene kapni, és akik közül némelyik eléggé pszichopata. Olyan volt, mint mondjuk a Tégla, csak itt az egyik szereplő jelmezt viselt. Nekem főleg a hangulatával volt bajom. Alfred csak az árnya volt, az első részhez képest, Fox szintén elsikkadt, annak ellenére, hogy itt most sokkal fontosabb szerepe volt, mint az előző részben. És mint mondtam, maga Batman is inkább mellékszereplő volt, mint főszereplő. Ezért mondtam, hogy már Harveynak drukkoltam, nem Brucenak, mert inkább ő volt a főszereplő, mint Batman.