Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1363547 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #6620 Dátum: 2012. július 02. - 00:31:32 »
És tényleg.
Fel is iratkoztam.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #6621 Dátum: 2012. július 02. - 00:49:43 »
 ;D ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #6622 Dátum: 2012. július 02. - 08:45:10 »
Jól ismerem a srác videóit Tündi mutatta őket először. :D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6623 Dátum: 2012. július 02. - 11:40:40 »
Kezd mondjuk megkattanni, de néha mond jókat.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6624 Dátum: 2012. július 06. - 18:31:29 »
Erre most akadtam rá.
Quicksilver (1986)    Kevin Bacon, Laurence Fishburne
 Ezek szerint nincs új a nap alatt:) A Premium rush c. futáros film előtt 26 évvel már volt fixis biciklifutáros film (és volt fixis biciklifutár)
http://www.imdb.com/title/tt0091814/

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #6625 Dátum: 2012. július 06. - 20:25:19 »
Ilyenkor azért eszembe jut hogy egy incuri-pincurit öregszem,ha ilyen filmekbe futok bele. Ami ráadásul nem is volt rossz film.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6626 Dátum: 2012. július 06. - 20:37:29 »
Ilyenkor azért eszembe jut hogy egy incuri-pincurit öregszem,ha ilyen filmekbe futok bele. Ami ráadásul nem is volt rossz film.
Van egy varázsa az ilyen régi filmeknek. De az előzetes a legkeményebb :D Azoknak is mennyit változott a stílusa.
Pont ide vág akkor ez a film. Új stílusú a trailer, de régi stílusú a film. Mintha valami régi stílusú "cowboy" film lenne, Tom Cruisal aki nem akar öregedni :D 50 évesen még akciózik, de kit érdekel?
http://www.imdb.com/title/tt0790724/
Csak két kép van a filmből, egyik beállás keményebb mint a másik ;D

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6627 Dátum: 2012. július 06. - 20:42:48 »
Van egy varázsa az ilyen régi filmeknek. De az előzetes a legkeményebb :D Azoknak is mennyit változott a stílusa.
Pont ide vág akkor ez a film. Új stílusú a trailer, de régi stílusú a film. Mintha valami régi stílusú "cowboy" film lenne, Tom Cruisal aki nem akar öregedni :D 50 évesen még akciózik, de kit érdekel?
http://www.imdb.com/title/tt0790724/
Csak két kép van a filmből, egyik beállás keményebb mint a másik ;D

Tom Cruise fiatalságának titka roppant egyszerű! A dianetika folyton folyvást visszaveti agyilag a fejlődésben ami kihat a testére is  :hehe:
Elnézést az offért,de ez kikívánkozott belőlem ^^

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #6628 Dátum: 2012. július 07. - 11:03:00 »
Nem igaz. Alkut kötött a Sátánnal. Johnny Depp is ezt csinálta, amire Polanski rá is jött, ezért lett akkora siker a Kilencedik kapu.   :hehe:

Amúgy, ha már "régi" filmek, a Vér kötelez-t láttátok? Jó kis film, mexikói bandafilm.
A toda madre, o un desmadre!   ;D

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6629 Dátum: 2012. július 14. - 16:06:54 »
Y: The Last Man Rising [Fan Film]

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6630 Dátum: 2012. július 14. - 22:10:06 »
Hát ez állat jó volt!  :o Egy fan filmhez képest elképesztő! Simán végignéztem volna másfél órán át. 10/9.

venom75

• Pókfej
« Válasz #6631 Dátum: 2012. július 15. - 06:43:09 »
Ez tényleg nagyon jó, néztem volna még.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6632 Dátum: 2012. július 27. - 18:31:29 »
Egy másik topikban láttam, hogy Holdlovag linkelt egy kritikát a Prometheus filmről, amit gondolom ő írt. Elolvastam, és gondoltam, hogy én is kifejtem a véleményem a filmről, bár gondolom, korábban már biztos beszéltetek róla, hiszen tudom, hogy itt a fórumon is akadnak páran akik rajongói az Alien filmeknek. Nos, én is nagyon szeretem az Alien filmeket, legalábbis az első trilógia nagy kedvencem, bármikor megtudom nézni. Ezért is örültem, mikor meghallottam, hogy lesz előzmény filmje, bár már akkor némi aggodalom merült fel bennem, hiszen az ilyenek ritkán szoktak jók lenni. Sajnos ezúttal is beigazolódott a sejtésem, mert közel sem voltam elragadtatva a filmtől. Pedig már régóta vártam egy jó kis sci-fi horrort, amiből az utóbbi időben nem túlzottan halmoz el minket hollywood. Ezúttal sem sikerült. Meg mondom őszintén, hogy nem igazán jött be a film. Bár maga a történet ötlete nem volt rossz, de a kivitelezés szerintem nem lett valami sikeres. Én végig vontatottnak és erőltetettnek éreztem. A karakterekben semmi eredetit nem láttam. A női főszereplő, meglepő módon, ismét Weaver Ripley-jét próbálta meg leutánozni, szerintem sikertelenül. Theron pedig szánalmasan rossz volt a szerepében. Meg merem kockáztatni, hogy az eddigi legrosszabb alakítását láthattuk a mozivásznon. Egyedül az androidot alakító Magneto volt a film legjobb szereplője. A másik ami nem tetszett az egészben, hogy a film több kérdést vetett fel, mint amennyit megmagyarázott. Elsősorban ott volt az egész filmet indító jelenet, amiben az egyik "teremtő" öngyilkosságot követ el, és amit később szintén nem magyaráznak meg. Látványos volt, meg minden, de így semmi értelme nem volt. Arra se kaptunk választ, hogy az android miért is fertőzte meg az idegen anyaggal a tudós csávót, valamint, hogy akkor most hogyan is ment végbe az a folyamat amiből végül az Alien megszületett. Persze lehet sejteni bizonyos válaszokat, de konkrétan semmit nem magyaráz meg a film. Csak később interneten lehetett olvasni magyarázatokat egyes kérdésekre (például az öngyilkosságra), de azért azt valljuk meg őszintén, az a tuti, ha a felvetett kérdésekre magában a filmben kapjuk meg a választ, nem pedig utólagos nyilatkozatokban, mert utólag már bármit bele lehet magyarázni.
A film előtt még poénkodtunk is Michoval, hogy vajon lesz-e benne a filmben Alien. Akkor mondtam is neki, hogy fogadjunk, hogy a film záró képén fogjuk csak látni. Sajnos igazam lett, de arra nem számítottam, hogy ennyire béta verziós lesz, mert iszonyat bénán nézett ki. Az arcramászó pedig eleve tiszta gáz volt, főleg, hogy kétszer akkora volt, mint egy megtermett Alien.
A másik ami még zavart, hogy azért azt vártam, hogy ha már ugyanaz rendezi az előzményfilmet, mint aki annak idején az első részt is csinálta, akkor ő már csak nem fog bakikat hagyni a történetben, hiszen csak emlékszik rá, hogy mi is volt a régi filmben. Nos, Ridley Scottnak ez sem sikerült. Akkora hatalmas baki volt a film végén, hogy már majdnem hangosan felkiáltottam. Nevezetesen, hogy emlékezhetünk rá, hogy az első Alien filmben az idegen holttestét amiből kijött az Alien aki feltehetően a tojásokat rakta, a lezuhant űrhajóban, az irányítóülésben találták meg. Ebben a filmben pedig a Prometheus mentőkapszulájában mászott rá az arcmászó és ott is jött ki belőle az Alien. Ez azért elég gáz. Az, hogy a bázis miért nem szerepelt az Alien 1-ben már más tészta, azt még ki lehet magyarázni.

Ha jól tudom, akkor a következő Alien film amit terveznek, az a második rész előzménye lesz majd, amiben azt láthatjuk, hogy hogyan is írtották ki a bázist az Alienek a bolygón mielőtt Ripley-ék odaérkeztek. Az már jobbnak igérkezik, mint amilyenre ez sikerült. Ha nem azt nézem, hogy az Alien filmek előzményének kellene lennie, akkor még nézhető film a Prometheus, de sajnos ezért kár volt. Egy kicsit jobb odafigyeléssel egy valóban jó filmet lehetett volna belőle csinálni.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6633 Dátum: 2012. július 27. - 20:17:40 »

A másik ami még zavart, hogy azért azt vártam, hogy ha már ugyanaz rendezi az előzményfilmet, mint aki annak idején az első részt is csinálta, akkor ő már csak nem fog bakikat hagyni a történetben, hiszen csak emlékszik rá, hogy mi is volt a régi filmben. Nos, Ridley Scottnak ez sem sikerült. Akkora hatalmas baki volt a film végén, hogy már majdnem hangosan felkiáltottam. Nevezetesen, hogy emlékezhetünk rá, hogy az első Alien filmben az idegen holttestét amiből kijött az Alien aki feltehetően a tojásokat rakta, a lezuhant űrhajóban, az irányítóülésben találták meg. Ebben a filmben pedig a Prometheus mentőkapszulájában mászott rá az arcmászó és ott is jött ki belőle az Alien. Ez azért elég gáz. Az, hogy a bázis miért nem szerepelt az Alien 1-ben már más tészta, azt még ki lehet magyarázni.

Engedjetek meg egy általánosítást, ami talán nem igaz, mert csak két példát tudok és az még nem tendencia. De ha ti tuidtok másikat akkor mondjátok, mert érdekel.
Az a gáz az ilyen nagy sikerű filmek előzményeivel, hogy oltári nagy sikerre és pénzre számítanak. Alapból a sikeres filmek ugye folytatásosak, ma már alap, hogy trilógiában gondolkodnak, vagyis addig ütik a vasat amíg meleg. Na már most akkor nem fogják megcsinálni egy régi film közvetlen előzményét, mert akkor a kör bezárul és nem lehet nyúzni tovább a rókát. Ez volt a Terminátor4-el is ahol én naiv azt gondoltam, hogy a végén visszaküldik Kyle-t az időben. És milyen szép is lett volna. Erre semmi.... >:(
A Prometheussal is ez a helyzet. Azért nem rohad az Alkotó csávó tátongó mellkassal a székében, mert az egy másik fickó, egy másik űrhajón, egy másik biofegyverrel(alien tojglik) a raktében, talán egy másik bolygón is.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #6634 Dátum: 2012. július 27. - 20:33:53 »
A Prometheus egy elő előzmény film. Tudtommal, trilógiának tervezték, és a siker miatt valószínű folytatják is. Ez még nem közvetlenül az Alien előzménye, hisz bár van egy Space jockey-nk mégsem azon a bolygón játszódik a film ahol az Alien indul. Nem hinném, hogy ez nem odafigyelés következménye, sokkal inkább csak az izgalmak fokozása. Szépen ahogy megyünk előre a történetben, mindent meg fognak magyarázni. Ridley jó rendező ( bocsássuk meg neki a RH-ot és a gladiátoros hülyeségét  :hehe: ), várjuk ki a végét. Ne temessük még ezt a filmet.  ;)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6635 Dátum: 2012. július 27. - 21:32:04 »
A Prometheus egy elő előzmény film. Tudtommal, trilógiának tervezték, és a siker miatt valószínű folytatják is. Ez még nem közvetlenül az Alien előzménye, hisz bár van egy Space jockey-nk mégsem azon a bolygón játszódik a film ahol az Alien indul. Nem hinném, hogy ez nem odafigyelés következménye, sokkal inkább csak az izgalmak fokozása. Szépen ahogy megyünk előre a történetben, mindent meg fognak magyarázni. Ridley jó rendező ( bocsássuk meg neki a RH-ot és a gladiátoros hülyeségét  :hehe: ), várjuk ki a végét. Ne temessük még ezt a filmet.  ;)
Mondom én: Rókabőr...

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6636 Dátum: 2012. július 27. - 21:51:07 »
Ez még nem közvetlenül az Alien előzménye, hisz bár van egy Space jockey-nk mégsem azon a bolygón játszódik a film ahol az Alien indul.
Nekem úgy rémlik, hogy a film elején kiírták, vagy bemondták, hogy a bolygó ahol leszállt a Prometheus az az LV-426, ergo ugyanaz a bolygó ahol az Alien 1 indult. De ha valakinek megvan a kölcsönzött változat a filmből, akkor utánanézhetne.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #6637 Dátum: 2012. július 27. - 23:37:43 »
ŐŐŐ... Nem LV-223 volt az a Prometheusban? :roll:

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #6638 Dátum: 2012. július 27. - 23:40:12 »
Mondom én: Rókabőr...

Mint minden folytatás, illetve előzmény.

Todd

• Pókfej
« Válasz #6639 Dátum: 2012. július 28. - 09:25:42 »
Prometheus: LV-223 Alien, Aliens: LV-426