Szerző Téma: Marvel Box  (Megtekintve 97235 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Rebellis

• Vízember
  • *
Re:Új formátum
« Válasz #60 Dátum: 2016. Június 28. - 16:30:41 »
Ez a Bosszú Angyalai:Ultron  egy event volt, vagy olyan válogatás lesz, mint a Peter Parker Pókember: Fekete Macska volt?
Ha azt hiszed, túl kicsi vagy ahhoz, hogy nagy hatással lehess bármire, feküdj le este aludni úgy, hogy egy szúnyog van a szobádban.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *

Dominik

• Közönséges bűnöző
  • *
Re:Marvel Box
« Válasz #62 Dátum: 2016. Június 28. - 16:47:07 »
a formátumnál pedig az volt a döntő, hogy a képregényolvasók nagy része jobban szereti a hagyományos képregényfüzeteket, mint a köteteket
Ezt egyébként mi alapján gondolod?

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #63 Dátum: 2016. Június 28. - 17:23:43 »
a formátumnál pedig az volt a döntő, hogy a képregényolvasók nagy része jobban szereti a hagyományos képregényfüzeteket, mint a köteteket

Én is ebbe a táborba tartozom, szóval mindenképpen támogatom az ötletet. ;)
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #64 Dátum: 2016. Június 28. - 19:56:23 »
Elég sokan jelezték már korábban, hogy a füzeteket jobban szeretik. Én is közéjük tartozom. Sok mindent fel lehet hozni pro és kontra a kötetek és a füzetek közötti különbségekben, de felesleges volna. El kell fogadni, hogy vannak akik az egyik formátumot, vannak akik a másikat kedvelik jobban.

balogh44

• Thanos
« Válasz #65 Dátum: 2016. Június 28. - 20:05:09 »
A füzeteknek gyűjtőneve lesz, vagy megmarad az eredeti, és csak a szettnek a neve a Marvel box? :headscratch:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #66 Dátum: 2016. Június 28. - 20:24:03 »
Megmarad az eredeti.

zoli1863

• Gyík
  • **
« Válasz #67 Dátum: 2016. Június 28. - 20:51:54 »
Végigolvastam az FB-n a hírt... azt kell mondjam nagyon jó ötlet,hogy ilyen formában csináljátok meg, mondjuk én egyben is vettem volna,de így látványosabb a könyvespolcon az egyszer biztos.  Apám mennyi munkátok lehet benne... TISZTELETEM nektek Tomi! Ezért is meg a Kravenért is meg úgy mindenért!  Előzetes oldalak lesznek belőle???  :kingpin: :kingpin: :pogo: :bravo: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #68 Dátum: 2016. Június 28. - 23:20:30 »
Tényleg iszonyú sok meló volt vele, főleg így, hogy előrébb hoztuk egy hónappal a megjelenést. Azért is csúszott hó végére a PPP 28.
Persze, lesznek idővel. Még a borítók jönnek előbb.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #69 Dátum: 2016. Június 28. - 23:34:39 »
az vad! gratulálok ehhez a sok szép kiadványhoz! börzén találkozunk :)

kzoli

• Sakál
« Válasz #70 Dátum: 2016. Június 29. - 07:27:03 »
Először meglepődtem, hogy füzetekből fog állni. Azt hittem, hogy 312 oldalas TPB lesz, de belegondolva, sokkal jobb ötlet így. Picit féltem is volna, hogy kicsúszhatnának a lapok egy ilyen vastag könyvből, de ez a félelmem megoldódott. Nagyon örülök ennek a változatnak! Sok sikert az új formátumnak! Biztos vevő leszek rá.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #71 Dátum: 2016. Június 29. - 08:28:49 »
1000+ oldalas ragastztott Bone kötetemből nem estek ki a lapok, pedig ott középen kinyitva már a tömege miatt is nem kis kiképzés alatt volt a gerince. Szóval nem egy megoldhatatlan feladat.

kzoli

• Sakál
« Válasz #72 Dátum: 2016. Június 29. - 08:51:38 »
Nem megoldhatatlan feladat, persze, de nekem volt pár olyan TPB-m, ami a kezeim között széthullott lapjaira. Borzasztó érzés! Szerencsére, Tomi ki tudta cserélni nekem. Ezért a füzetes megoldás egy csomagban, tök jó megoldás. Gondolom (remélem) a méret Kingpin-méret lesz.
« Utoljára szerkesztve: 2016. Június 29. - 08:55:10 írta kzoli »

Dominik

• Közönséges bűnöző
  • *
« Válasz #73 Dátum: 2016. Június 29. - 11:02:18 »
Elég sokan jelezték már korábban, hogy a füzeteket jobban szeretik. Én is közéjük tartozom. Sok mindent fel lehet hozni pro és kontra a kötetek és a füzetek közötti különbségekben, de felesleges volna. El kell fogadni, hogy vannak akik az egyik formátumot, vannak akik a másikat kedvelik jobban.
Ezzel nincs is probléma (mármint hogy valaki egyiket vagy másikat szereti), csak a "sokan jelezték"-re nem biztos, hogy érdemes alapozni egy üzleti döntést. Én is tudok csomó emberről (köztük engem), aki viszont jobban szereti a köteteket - és nem is biztos, hogy megveszi a füzetet. Ezért kérdeztem, hogy hátha van valami alapja a gondolatnak :)

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #74 Dátum: 2016. Június 29. - 11:25:00 »
Nagyon örülök a füzetes formának!
Baromi jól néz ki a tartó, frankó a betűtípus. Gratula!
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #75 Dátum: 2016. Június 29. - 11:29:46 »
Ezért kérdeztem, hogy hátha van valami alapja a gondolatnak :)
Van. Eladási adatok, például.

kzoli

• Sakál
« Válasz #76 Dátum: 2016. Június 29. - 11:39:01 »
Most olvastam, hogy "Nálunk minden Kingpin méret" egy másik helyen itt, Tomitól. Akkor megnyugodtam. El fog férni az eddigiekkel egy helyen.

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #77 Dátum: 2016. Június 29. - 12:27:03 »
Először én is furának tartottam ezt a bejelentést, de aztán arra jutottam, hogy így sokkal jobb :). Füzetet sokkal nyugodtabban és kellemesebben lehet olvasni. Nehezebben szakad vagy esik szét. A kötetnek egyetlen előnye (legalábbis számomra), hogy jobban néz ki a polcon, mint a füzetek, de ezt a problémát is megoldja a gyűjtődoboz :).

Amúgy FB-n azt olvastam, hogy azt írtad, akkor lesz folytatás, ha ez elfogy. Ezzel csak arra céloztál, hogyha sikeres, akkor jövőre is lesz, vagy arra, hogy csak akkor jön a következő, ha ez teljesen elfogy?
« Utoljára szerkesztve: 2016. Június 29. - 12:30:31 írta kevinkain »

kzoli

• Sakál
« Válasz #78 Dátum: 2016. Június 29. - 12:45:31 »
Szerintem arra célzott, hogy amennyiben sikeres a buli, akkor lesz további MBX-kiadvány

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #79 Dátum: 2016. Június 29. - 13:45:56 »
Így van.