Szerző Téma: Marvel Box  (Megtekintve 100173 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Rebellis

• Vízember
  • *
Re:Marvel Box
« Válasz #260 Dátum: 2017. Március 23. - 21:44:55 »
Jobb vagy nem jobb (én a DD-re jobban rá voltam gyógyulva mondjuk), a JJ is zseniális.

A Powers-nek a rajz miatt 2X is neki kellett futnom, de aztán meg annyira beszippantott, hogy le sem bírtam tenni. (Neki sem kezdek, hogy mekkora csalódás volt a TV sorozat).

Én valami X-MENes cumónak örülnék a legjobban. Messiah Complex, de az azt megelőző Mike Carey/Chris Bachelo féle X-MEN is zseniális volt szerintem (Chris Bachelo rajzai lehet hogy megosztóak - bár szerintem JRJR mélységeinek közelében sincs, itt állati szép munkát végzett).
Ha azt hiszed, túl kicsi vagy ahhoz, hogy nagy hatással lehess bármire, feküdj le este aludni úgy, hogy egy szúnyog van a szobádban.

Vorador

• Rózsa
  • *
« Válasz #261 Dátum: 2017. Június 03. - 08:18:48 »
Mikor várható infó az új Marvel Boxról? Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz benne. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #262 Dátum: 2017. Június 03. - 10:05:53 »
A napokban készül el a díszdoboz tervezete hozzá. Ahogy azt jóváhagyják, azzal mutatjuk majd be.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #263 Dátum: 2017. Június 20. - 13:42:28 »
Kinn van a főoldalon.

Tipca

• Grizzly
  • *
« Válasz #264 Dátum: 2017. Június 20. - 13:50:00 »
Juhú, Főnix!  :oh:

:kingpin:
Gondolom, ezek az Endsong és Warsong minik lesznek. Arra, gondolom, nincs sok esély, hogy az anno egyszer már magyarul megjelent eredeti Sötét Főnix sztorit egyszer ilyen gyűjteményes formában kiadjátok, ugye?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #265 Dátum: 2017. Június 20. - 13:55:15 »
Nem tudom, egyáltalán nem kizárt. Meglátjuk, erre mekkora lesz a kereslet.

Vorador

• Rózsa
  • *
« Válasz #266 Dátum: 2017. Június 20. - 15:08:46 »
Eléggé csalódást keltő box. :(

A történet a szokásos jellegtelen kavarás Főnix unalomba fulladó feltámadásaival. Ráadásul az Endsong befejezése olyan szinten gejl, hogy még a Gondos Bocsok is visszaöklendezték volna.

Az egyiknél meg a szutyok, igénytelen Greg Land rajzok is rontják a helyzetet. (Bár azt meg kell hagyni, hogy az első szám borítóját kivételesen jól eltalálta.)

Tisztára azt hittem, hogy Claremont Főnixe fog megjelenni, mintha pár hónapja írtad volna, hogy lehetséges vagy valami ilyesmi. Az szerintem nem probléma, hogy egyszer 20 éve kiadta a Semic, rengeteg olvasó még nem is élt akkor, aki meg komolyabb gyűjtő, az úgyis megvette volna még egyszer ilyen szép, dobozos kiadásban. Mind történetben, mind grafikailag (John Byrne) csúcs, ez a box meg inkább gyenge közepes.

Tipca

• Grizzly
  • *
« Válasz #267 Dátum: 2017. Június 20. - 17:44:08 »
Nem tudom, egyáltalán nem kizárt. Meglátjuk, erre mekkora lesz a kereslet.

Akkor még nem adom fel a reményt. :) Gyerekkorom meghatározó sztorija, volt összesen vagy 3 X-men képregényem, pont a Sötét Főnix saga zárása. Az elejét egészen pár évvel ezelőttig nem is olvastam, de azt a pár számot ha 20-30 alkalommal nem, akkor egyszer sem :)

Az Endsongot és a Warsongot pár éve olvastam, már nem emlékszem teljesen a sztorira, de úgy rémlik, alapvetően tetszett. Az mindenesetre már eleve pozitív, hogy újabb X-men történet a Kingpin kiadónál!  ;D

kzoli

• Sakál
« Válasz #268 Dátum: 2017. Június 20. - 18:10:09 »
Nagyon jó! Biztos vétel.  :kingpin:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #269 Dátum: 2017. Június 20. - 18:58:50 »
Marvel Boxban sosem lesz klasszikus történet. Abba mindig újak kerülnek csak. Mármint persze a mi idővonalunkhoz képest újak.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #270 Dátum: 2017. Június 20. - 19:13:01 »
Nem olyan rossz a két Főnix-mini. Tény, hogy az első rajzai hozzák a szokásos Land-féle borzalmakat, de a hazai közönség pont ezt szokta zabálni, szóval a siker azon a fronton garantált.
A Warsong… nos, ja, ott majd kell egy nagy adag háttérismeret, de a sztori meg egy rövid doksi  részben lefedi majd. Amikor először olvastam, nekem se tetszett, de azóta jobban kedvelem, mint az Endsongot.

BuB

• Pókfej
« Válasz #271 Dátum: 2017. Június 20. - 19:31:17 »
Én egy pindurit csalódott vagyok, reméltem hogy haladunk az Astonoshing után időben és esetleg kiadásra kerül a Messiah Complex.  :'(

De ettől függetlenül kötelező vétel lesz.

Amúgy kicsit elkapkodtátok, jövőre kellett volna ezt kitolni, amikor a mozikba megy az új X-.men rész, szintén a Főnix sztorival.  ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Vorador

• Rózsa
  • *
« Válasz #272 Dátum: 2017. Június 20. - 19:32:45 »
Marvel Boxban sosem lesz klasszikus történet. Abba mindig újak kerülnek csak. Mármint persze a mi idővonalunkhoz képest újak.

Jó, hát ha Marvel Boxban nem jöhet ki a klasszik Főnix saga, akkor megelégszek egy Kravenhez hasonló HC-vel. :)

Egyébként ez alapján gondoltam, hogy Claremont Főnixe lesz a boxban, a hossza alapján passzolt volna. Még mindig áll, hogy rövidesen lesz valamelyik?

Ilyen sztorik, mint a Főnix Halála, Age of Apocalypse, Weapon X, Claremont-Miller-féle Wolverine vannak esetleg tervben?
Némelyik meg fog jelenni rövidesen, igen.

Vorador

• Rózsa
  • *
« Válasz #273 Dátum: 2017. Június 20. - 19:36:02 »
Én egy pindurit csalódott vagyok, reméltem hogy haladunk az Astonoshing után időben és esetleg kiadásra kerül a Messiah Complex.  :'(

Messiah Complexet támogatom!

zoli1863

• Gyík
  • **
« Válasz #274 Dátum: 2017. Június 20. - 20:37:56 »
Örülök a Főnix sztoriknak! Tuti vétel!  Köszönjük! :kingpin: :kingpin:

fdani

• Gibbon
  • *
« Válasz #275 Dátum: 2017. Június 20. - 20:52:47 »
Nem ismerem a sztorit, de kíváncsi vagyok rá :) A díszdoboz nagyon pöpec lett  :D  :kingpin:

Rebellis

• Vízember
  • *
« Válasz #276 Dátum: 2017. Június 20. - 21:50:23 »
Nálam is tuti vétel lesz.  :kingpin:
Ha azt hiszed, túl kicsi vagy ahhoz, hogy nagy hatással lehess bármire, feküdj le este aludni úgy, hogy egy szúnyog van a szobádban.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #277 Dátum: 2017. Június 20. - 22:13:24 »
Még mindig áll, hogy rövidesen lesz valamelyik?

Ilyen sztorik, mint a Főnix Halála, Age of Apocalypse, Weapon X, Claremont-Miller-féle Wolverine vannak esetleg tervben?
Itt kaine pont erre a Marvel Boxra célzott akkoriban.  ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #278 Dátum: 2017. Június 20. - 22:23:44 »
Nem olyan rossz a két Főnix-mini. Tény, hogy az első rajzai hozzák a szokásos Land-féle borzalmakat, de a hazai közönség pont ezt szokta zabálni, szóval a siker azon a fronton garantált.
Vannak, akik nagyon nem bírják őt az egyforma rajzok miatt, de sokan nagyon szeretik.
Idézet
A Warsong… nos, ja, ott majd kell egy nagy adag háttérismeret, de a sztori meg egy rövid doksi  részben lefedi majd.

Van benne 5 oldal dokumentáció hozzá.
Haladunk, haladunk, de ezt nem akartam kihagyni. A jövő évi Marvel+-ban már továbblépünk.
Idézet
Amúgy kicsit elkapkodtátok, jövőre kellett volna ezt kitolni, amikor a mozikba megy az új X-.men rész, szintén a Főnix sztorival.  ;D
Hát, tavaly ilyenkor még nem tudtam, hogy ez lesz a kövi X-Men film. :) Szégyen, hogy a filmgyártók nem egyeztetnek velünk.  :D

Vorador

• Rózsa
  • *
« Válasz #279 Dátum: 2017. Június 20. - 23:53:48 »
Még mindig áll, hogy rövidesen lesz valamelyik?

Itt kaine pont erre a Marvel Boxra célzott akkoriban.  ;)

Kaine, hát akkor ez nem volt túl szép. Minek kellett fölöslegesen reményt kelteni, tudjuk, hogy senki nem Endsongra/Warsongra gondol, amikor a Főnix Haláláról kérdez...