Én most olvasom csak a Marvel Box 2-t. A sztori alapvetőn nem rossz, viszont a rajz... most már értem, miért szidták annyira Greg Landet
. A karakterekhez nem mindig illenek az arcok, amiket hozzájuk társít. Pl. Rozsomák, amikor először megjelenik, az valami szörnyű: olyan az arca, mint valami tini bájgúnár egy Hollywood-i romantikus filmben. Az arckifejezéseken meg annyira látszik, hogy másolt és zavaróan eltúlzott érzelmeket mutatnak. Kb. az egész olyan hatást kelt, mintha nem is rajzolt képregényt olvasnék, hanem valami újságokból kivágott random jeleneteket illesztettek volna bele a képkockákba. A legfurább példák: Emma a 36. oldal 3. képén, mint egy modell, aki komolyan próbál nézni a tengerparton, vagy a következő oldalon, amikor felkiált. Vagy a 40. oldalon Hank feje, ahol teljesen olyan, mintha valami állat fejét csak odavágták aztán átszínezték kékre és megeffektelték, vagy ahogy a következő oldalon megjelenik az ajtóban, az mégis mi? És ez még csak az első füzet, a másodiknak meg mindjárt az első oldalán nem összeegyeztethető az arckifejezés a gondolatokkal, így inkább nem is idegesítettem magam tovább ezzel
.
De legalább a női karakterek elég szexisek bizonyos képeken, szóval szerintem ez az oka, hogy engedik még dolgozni ilyen nagy sztorikon
.
Remélem több kiadásra érdemes sztorit nem rajzolt ez a sarlatán, mert nagyon zavaró
.
Majd ledaráltam a Csatadalt is, ami szerintem minden tekintetben jobb volt: a rajz is felülmúlta pár fokkal az előző sztorit, és a történet is sokkal kerekebb, érdekesebb, tartalmasabb volt. Amúgy ennek van valami folytatása? Csak mert hasonló, későbbi sztorira utaló befejezése volt, mint az Endsong-nak.