Abban egyetértek pepoval, hogy az ilyenfajta pletykaszintű hír nemigazán passzol a Kingpin stílusához, egy olyan honlapra viszont bőven elmegy, mint a knet. Amúgy az Irigy Hónaljmirigy egyik tagja is viselt már párszor képregényes pólót. Meg akiről biztosan tudom, hogy nagy képregényfan, azon belül is Pókember rajongó az Császár Előd. Egyszer egy műsorba be is vitte a régi magyar Csodálatos Pókembereit amiket beköttetett egy könyvkötővel. Azért ez már árulkodó, hogy igencsak nagy becsben tartja azokat a képregényeket. Valamint ott el is árulta, hogy inkább a klasszikus vonalat szereti nagyon, a McFairlane-es korszak már nem tetszett neki.
Egyébként én is anyagot gyűjtök egy cikkhez, amiben külföldi sztárok és a képregények kapcsolatáról írnék. Tehát olyan sztárokról, akik igazából nem vállalták fel sohasem, hogy rajongók lennének (hiszen nem egy filmszerep miatt kellett rajongónak beállítaniuk magukat), mégis sok jel van arra, hogy igenis nagy képregényfanok. Abban gondoltam, hogy majd kitérek a magyar celeb képregényrajongókra is. Arra lehet, hogy jó lesz majd ez a Majkás cikk is.