Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 991409 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Videojátékok
« Válasz #3360 Dátum: 2011. szeptember 19. - 10:59:27 »
Hm, én a 3. szigeten tévedtem el örökké, akkor "utáltam" meg azt a részt, az a rohadt sok aurópálya, nem volt mindegy melyikre megyek fel... meg az erdős részek... eh... :D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3361 Dátum: 2011. szeptember 19. - 11:40:26 »
Fura, a sivatagban pedig tényleg sokkal könnyebb közlekedni, mint az erdős részen. Az autópálya ráadásul ott egy sima két egymás mellé rakott négyzetet alkot. Meg addigra már megvan a pilótajogsi, így nagyon még nem is kell földön közlekedni a városok közt. A belső részek tényleg lehetnek trükkösek a meredek sziklák miatt, oda azonban gyakorlatilag még kagylóvadászat miatt se kell menni, csak két küldetés miatt, de abból az egyik helikopteres. Bőven elég, ha a déli autópályán maradsz, a repteret meg könnyen meg lehet közelíteni Venturas északi gyorsforgalmija felől: csak menni kell tovább nyugatra, és a térkép elég hamar befogja.

BuB

• Pókfej
« Válasz #3362 Dátum: 2011. szeptember 19. - 11:45:32 »
Minidig kocsival mentem, a repülés néha tök macerás volt, asszem heli meg nem is volt benne... :headscratch:  pedig az a legegyszerűbb.
Az erdőbe meg simén csak betévedtünk, amikor elkezdtek üldözni a zsaruk vmi hülyeség miatt, meg volt, hogy próbáltam volna levágni az utat, könnyebbnek tűnt. minthogy most szenvedjek az autópályán. ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3363 Dátum: 2011. szeptember 19. - 12:33:48 »
Érdekes ez az fps megoldás. Kár érte.

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #3364 Dátum: 2011. szeptember 19. - 12:33:54 »
Szülinapomra kaptam egy új gépet úgyhogy jelenleg indie játékokat tolok, World of Goo, Braid, VVVVVV, Machinarium, aki tud ajánlani valami klasszat ilyen témában azt megköszönném, Bit. Trip. Runner és Super Meat Boy kilőve, mind a kettő köhög grafikailag, utóbbi pedig bugos is mint állat.
« Utoljára szerkesztve: 2011. szeptember 19. - 12:38:00 írta Pádi »

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #3365 Dátum: 2011. szeptember 19. - 12:39:43 »
Minecraft.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #3366 Dátum: 2011. szeptember 19. - 13:47:19 »
Az ilyen online, farmolós, építkezős, rpg szerű, sütürümütürük nem tetszenek.
Inkább logikai vagy akció, platformer, vagy kalandjátékokat szoktam.
« Utoljára szerkesztve: 2011. szeptember 19. - 14:03:07 írta Pádi »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3367 Dátum: 2011. szeptember 19. - 15:23:38 »
Plants vs. Zombies. Hamlet. Puzzle Agent. Sőt, gyakorlatilag bármi a Telltale-től. Vagy ha már akció, Jets 'n' Guns Gold.
Érdekes ez az fps megoldás. Kár érte.
Közel se biztos, hogy kár. Amikor először jöttek hírek a Fallout 3-ról, én is fanyalogtam, mert az addigi 2D-s izometrikus felülnézetes játékot áttették FPS-be. Aztán amikor a Steamen levitték egy napra az ára harmadára, megvettem. Azóta benne van a Stem szerint 260 órám, annyira k*a jó játék annak ellenére, hogy a Bethesda készítette, vagyis bugosabb, mint egy csótánytelep és átlag két és fél óránként ismeretlen okkal összeomlik. Ez az Avengers meg, ahogy elnézem, egy az egyben lenyúlja az irányítási rendszerét, meg hozzákever egy kicsit a Bulletstorméból is (azt is akciózhatnák már a Steamen), ami meg egy marha élvezetes agyatlan mészárlás... de a kreatív fajtából.

Ju

• Pókfej
« Válasz #3368 Dátum: 2011. szeptember 19. - 15:32:10 »
Ha logikai, akkor Drawn. :)
Nemrég játszottam az Anomaly - warzone earth-tel, és egy szuper indie játék. :) a szokásos tower defense játékok megfordítása, tulképp tower offense. Nagyon ajánlom.
Ezek mellett pedig Bastion.  ;)

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #3369 Dátum: 2011. szeptember 19. - 16:11:51 »
Köszi eddig a Puzzle Agent a legszimpibb.
Emellett inkább akció orientált vagyok, ügyessgéi, platform főleg.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #3370 Dátum: 2011. szeptember 19. - 22:16:09 »
Az ilyen online, farmolós,
FYI, ezek közül a Minecraft egyik sem.

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #3371 Dátum: 2011. szeptember 19. - 22:39:18 »
Online - oké hogy vna rajta siingle de a kemény magot a multis online szerver látogatói alkotják.
Farmolós - Nyersanyag gyűjtős, halmozós.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #3372 Dátum: 2011. szeptember 19. - 23:07:41 »
"a multis online szerver" nem létezik, nincs egy központi szerver. Van több száz nyílt, amiknek a címei elérhetők a hivatalos honlapról. Amik egyébként normális játékra alkalmatlanok a hülyék nagy száma miatt. Minecraftet többen csak pár fős baráti társaságokkal jó saját szerveren játszani (amit mellesleg bárki csinálhat).

Van "farmolós" játékmód is, de végtelen nyersanyagos is. Ami egyébként sokkal népszerűbb.

De meggyőzni amúgy nem akarlak róla, hogy jó, ha egyszer nem szereted az építős játékokat, csak tárgyi tévedést javítottam.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3373 Dátum: 2011. szeptember 20. - 07:01:53 »
Ha logikai, akkor Drawn. :)
Tényleg a Painted Tower... az első 2D-s játék volt, ami totál megfektette az előző gépemet. Szidtam is hogy hogy lehet ilyen optimalizálatlan motort csinálni valamihez. De a játékmenet, zene, a sztori és a feladványok simán kárpótoltak érte. Mire arra a nyavalyás óratoronyra rájöttem... :)

Ju

• Pókfej
« Válasz #3374 Dátum: 2011. szeptember 20. - 10:13:29 »
Nekem az egyetlen point-n-click adventure, ami tetszik. :) A színházas rész volt a kedvencem. :) A folytatással is játszottál?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3375 Dátum: 2011. szeptember 20. - 10:33:38 »
Van? Mióta?
Point 'n' click nekem nagy kedvenc műfaj, nemrég beszereztem legálisan egy tonna ilyen címet. Imádom az ilyen kalandjátékokat, csak kevés köztük az igazán jó, manapság meg kevés van úgy nagy összességében. Nem is nagyon emlékszem semmire a Still Life 2 óta a nagy kiadóktól.
kieg.: Ja, dehogynem. A Runaway folytatására és a készítők új játékára, a most megjelent Next BIG Thingre. De azon túl tényleg semmi.
« Utoljára szerkesztve: 2011. szeptember 20. - 10:38:00 írta talgaby »

Ju

• Pókfej
« Válasz #3376 Dátum: 2011. szeptember 20. - 12:12:45 »
Néhány hónapja jött ki, Dark Flight az alcíme.Íme.
Én pont azt nem szeretem a hasonló játékokban, hogy látszólag teljesen random tárgyakat kell random helyen megtalálnom, aztán egy másik random helyen felhasználnom. Nem szoktam érteni a logikát a háttérben (és sztem a legtöbb ilyennél nincs is logika, csak az előbb említett random pakolászás), ezért nem is lesz érdekes nekem a játék. A Drawnt meg azért imádom, mert ott szinte minden logikus, ezért egyszerűen meg akarom fejteni. :)

Raisu

• Traveller
« Válasz #3377 Dátum: 2011. szeptember 23. - 07:24:30 »
Októbertől Free to Play lesz a DC Universe Online. \o/

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #3378 Dátum: 2011. szeptember 23. - 19:51:47 »
Batman: Arkham City Joker előzetes

Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

BuB

• Pókfej
« Válasz #3379 Dátum: 2011. szeptember 23. - 20:24:40 »
Áh, most 21.én jön ki? Úgy emlékeztem 18.án... mondjuk sztem még így is majd 1 hét amire megszerzem...
De kár, hogy ilyen rohadt közel rakták az Uncharted 3-hoz... :-\