Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1313852 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #6700 Dátum: 2010. szeptember 17. - 07:48:01 »
He, a régiekben talán, de az újakban mindegyiknek lett változtatás a kosztumjén, nem? Supinak is más ruhája lett, sötétebb szín, az öv más, a köpeny hátáról lekerült az S jel, kisebb gatyó és sztem a csizma is változott. Póki egyértelmű milyen változásokon esett át, Barb Wirer nem ismerem, az F4-nek is más szerkója volt, tehát nem a comicsból emelték át, Vasnak is annyi cucca van,hogy sztem vegyítették, de gondolom az újat vették alapul.
Blade-et meg nem a film után kezdték megreformálni a comicsban is?
Hulk igaz, rajta sokat nem változtattak, Asterixek megint más, mert azok nem hálivúdban készültek.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #6701 Dátum: 2010. szeptember 17. - 08:07:34 »
Fantom kimaradt (talán a kosztüm az egyetlen értékelhető pontja a Billy Zane filmnek) és Steel (bár ott lehet valamennyi látszódik Shaquille O'Neal arcából a maszkban). ;)
Egyébként ezzel nem értem mi bajotok van, ami képregényben jól néz ki, az filmen nem biztos, hogy jól mutat (sőt szuperhősök esetében nagyon nem :) ). ;)
Blade elég durva (talán az eddigiekben a legdurvább) átalakítást kapott a filmben, és valóban a képregény kezdte el másolni a filmet. ;)

BuB

• Pókfej
« Válasz #6702 Dátum: 2010. szeptember 17. - 11:10:54 »
Én erre céloztam, hogy még jó, hogy sokszor nem a csomicsot vezsik alapul (leszámítva a Póki ruháját, ebben Bennek adok igazat a multkori vitában, egy szegény diák, egy ilyen csili vili vackot hogy tud csinálni... és hogy tudja azt felvenni? :hehe: )
Vagy amit mondtam az előbb, hogy az Xeket és Batmant is az előnyükre változtatták meg.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #6703 Dátum: 2010. szeptember 17. - 11:21:42 »
leszámítva a Póki ruháját, ebben Bennek adok igazat a multkori vitában, egy szegény diák, egy ilyen csili vili vackot hogy tud csinálni... és hogy tudja azt felvenni? :hehe:
Már hogyne tudná megcsinálni? Miért azon mi volt olyan hihetetlen? Egyik szomszédunk (varrónő volt, de ma már nyugdíjas) egyszerű otthoni varrógéppel 5000 Ft-ből csinált az unokájának farsangra egy tök ugyanilyen ruhát. Egyedül a szemrészével voltak gondban, azt szabadon hagyták, de a többit mind megoldották házilag.
Ebbe a póki ruhába csak ti vetítitek bele azt, hogy tudjátok, hogy a dizájnerek a filmben milyen anyagokból csinálták a ruhát (ahogy ismerlek titeket biztos kapásból vágjátok ;D) de én egyszerű halandó, aki csak megnéztem a filmet nem mondok olyat, hogy PP (aki zseni, a képregényben saját vegyületet állít elő, ami szerintem sokkal durvább hülyeség, mint a filmben a ruha;)) ne tudna megvarrni egy ruhát.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6704 Dátum: 2010. szeptember 17. - 11:53:25 »
Zseninek zseni, de fizikából.  :D Attól még varrni nem fog jobban tudni. Még akkor se, ha titokban lenyúlta volna May néni varrógépét. :) May néni: "Peter, nem tudod, hova lett az a sok piros, meg kék cérnám?"

Eszembe jutott az a Sliders rész, amikor Remy terhes lett  ;D és szólt a professzornak, hogy "Ön doktor, segítsen levezetni a szülést!" Mire a Professzor: "Én elméleti matematikus vagyok!"  :lol:

balogh44

• Thanos
« Válasz #6705 Dátum: 2010. szeptember 17. - 12:05:01 »
Szerintem egyátalán nem kéne a filmbe  Sólyomszem, Darázsnak és a Hangyának jobban örültem volna! Úgy is sok a férfi a csapatban, és csak a Fekete Özvegy az egyetlen nő! A képregényben is jóval később került be a csapatba Sólyomszem, aki szerintem nem fog kapni semmilyen jelmezt, és egy egyszerű farmer-póló megoldással el fogják intézni!

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #6706 Dátum: 2010. szeptember 17. - 12:24:44 »
Darázs és hangya akkor nem lesz az Avengersben ?

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #6707 Dátum: 2010. szeptember 17. - 12:26:19 »
Zseninek zseni, de fizikából.  :D Attól még varrni nem fog jobban tudni. Még akkor se, ha titokban lenyúlta volna May néni varrógépét. :)
Kémiából is ott van, meg úgy nagyjából az összes többi tudományból is (legalábbis már mindenféle tanársegédi meg asszisztensi munkát ellátott különböző profilú cégeknél). Mindenesetre egy ilyen IQ bomba kölök megkaparint egy varrógépet meg egy varrókisokost szerintem minden további nélkül összedobja a ruhát (persze ettől még nem lesz profi szabó ez tény, de egy ilyen kis ruhaátalakítást miért ne tudna megcsinálni). Érdekes egyébként, hogy ezen, hogy fennakadt mindenki, bezzeg, amikor a batman 2-ben Michelle P. gondol egyet és nekiáll megvarrni a Macskanő ruhát, az senkit nem zavart...

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6708 Dátum: 2010. szeptember 17. - 12:27:56 »
amikor a batman 2-ben Michelle P. gondol egyet és nekiáll megvarrni a Macskanő ruhát, az senkit nem zavart...

Ja, főleg egy olyan latex esőkabátból, amit eleve úgy szétszabdalt, hogy egy szadomazo álarcra is kevés ép anyag maradt belőle, nemhogy egy egész testet befedő ruhára.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6709 Dátum: 2010. szeptember 17. - 12:45:59 »
Michelle Pfeiffer az varrónő.  ;D

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #6710 Dátum: 2010. szeptember 17. - 12:50:28 »
És még mondja valaki, hogy nincs diszkrimináció.  :hehe:

BuB

• Pókfej
« Válasz #6711 Dátum: 2010. szeptember 17. - 20:23:46 »
Hát ez... hát ez.... ez... húú bazz... :o
Ez pofán ütött rendesen...

balogh44

• Thanos
« Válasz #6712 Dátum: 2010. szeptember 17. - 21:40:12 »
:D :D :D
Prosti jó, miért nem mindjárt egy hatvan éves pasassal játszatják el a főszerepet!!!!
« Utoljára szerkesztve: 2010. szeptember 17. - 21:41:52 írta balogh44 »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6713 Dátum: 2010. szeptember 17. - 22:55:20 »
Ghost Rider: Spirit of Vengeance

A Columbia Pictures 2012. február 17-ére tűzte ki a Ghost Rider: Spirit of Vengeance (A Szellemlovas 2: A Bosszú Szelleme) című folytatásfilm premierjének dátumát. Nicolas Cage jelenleg Bukarestben, Romániában forgatja a folytatásfilmet. Ha esetleg Genzo van erről valami infód, arra nagyon kíváncsi lennék.
A folytatásfilm, vagyis a Ghost Rider: Spirit of Vengeance 3D-ben és 2D-ben debütál majd a vásznakon.

venom75

• Pókfej
« Válasz #6714 Dátum: 2010. szeptember 18. - 05:52:44 »
Ennek nagyon örülünk , főleg a lányom van oda érte.

Genzo

• Puma
  • **
    • Genzo Comics
« Válasz #6715 Dátum: 2010. szeptember 18. - 08:56:19 »
Ha esetleg Genzo van erről valami infód, arra nagyon kíváncsi lennék.

Sajnos ennyit tudok én is, hogy Cage az országban van és forgat, viszont nem Bukarestről tudok, hanem a környékén valami városról, ahol van egy Drakula kastély. Most ez lehet azt jelenti, hogy az öreg Vlad Tepes is tiszteletét teszi majd a filmben valamilyen formában, de ez csak tippelgetés. Szóval sokkal többet nem tudok, mint ti, csak folyton gondolkozok, hogy kéne egy kicsit kiránduljak Bukarest környékére. ;D

Majd megkérdezem haveromat, hogy mit tud még pluszba, ő nagy Cage/Ghost Rider fan, követi a híreket, hátha tud olyat, amit én/mi nem.
« Utoljára szerkesztve: 2010. szeptember 18. - 08:58:06 írta Genzo »

Genzo Comics - Ahol a képregények vannak becélozva

Todd

• Pókfej
« Válasz #6716 Dátum: 2010. szeptember 18. - 09:15:24 »
Zseninek zseni, de fizikából.  :D Attól még varrni nem fog jobban tudni. Még akkor se, ha titokban lenyúlta volna May néni varrógépét. :) May néni: "Peter, nem tudod, hova lett az a sok piros, meg kék cérnám?"
De ez a baki ugyanígy igaz a képregényre is, vagy nem?
Mert én sose láttam Pókember ruháján foltokat, varrásnyomokat, cérnaszállakat, eltérő illesztéseket, annak ellenére, hogy Pete kábé minden második szám egy jelenetében tűvel cérnával bénázott, miután szétverték, és próbálta elhitetni az olvasóval, hogy mennyire utál varrni, és ez mennyire nem megy neki, aztán olyan profi munkát végzett, hogy a legjobb burda asszony is megirigyelhetné.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6717 Dátum: 2010. szeptember 18. - 12:08:48 »
Természetesen igaz a képregényekre is. :)
Ghost Rider 3D? Na ez olyan valami, amit kifejezetten nagyon szeretnék 3D-ben látni. Végre egy film, aminek lesz értelme úgy csinálni. A két lángoló szellem 2D-ben is fantasztikus látvány volt, alig várom, hogy milyen lesz 3-ban.  :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #6718 Dátum: 2010. szeptember 18. - 12:23:53 »
Szerintem is marha jó lenne 3D-ben egy Ghost Rider, csak kéne valami tökös ellenfél, akit nem fél perc alatt aláz le.
Ha meg Drakula, akkor már mért nem Pécsre jöttek forgatni. ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6719 Dátum: 2010. szeptember 18. - 12:32:00 »
Nagyon remélem, hogy nem megint Drakula lesz (a csapból is ő folyik). Valami komolyabb ellenfél kéne, ja. Bár a saját sorozatában sem voltak túl erősek, illetve mind démon volt szinte.
Mehetne Venom ellen.  :D