Marvel Könyvek: Pókember - A Végső Harc
Hát ez kicsit más volt, mint eddig. Annyira pörögtek az események, hogy nem volt idő a magánéleti kitekintésekre. Végig akcióták az egészet. Millar semmit sem nyújtott a sztorin!
Már a legelején kiderül minden, gondoltam, hogy a Manó bízott meg valakit.Az első sztori csakúgy, mint a kórházas eseteknél, most is adott egy új perspektívát, hogy is működnek a Szupergonoszok-hősök. Itt lényegében már mindenre választ kapunk, Pókinak már csak a végső harcra marad ideje.
A második sztori első képén érezhető a készítők felsorolásának kihagyása. Csak azért mondom, mert eddig ez nekem nem szúrt szemet, de ezen a képen nagyon.
Megindul az akció, kiszabadítják Osbornt. Remek lett, nem lehet belekötni. MJ fegyvere egyébként csak most vettem észre, hogy már az első könyvben is feltűnt. Nagyon jó kis jelenet volt ez a veszekedés, meg a sok visszaemlékezés a halálesetekre, amik a sztoriban visszaütnek.
A harmadik részen is nagyon gyorsan átsiklunk, Póki próbál MJ-hez jutni, és ezzel el is megy az egész rész. Nagyon gyors a tempó. Oké, Happy End, minden tök jó. Osbornról megint kiderül, hogy egy állat.
Jó, hogy az angyalok megint szerepelnek, és nem annyiban merült ki a szerepük, hogy az elején nem tudtak segíteni. Jó az a Jamesonon poén is!
Talán egy kicsit túl gyorsan is lett vége. Hát most nagyon röviden talán ennyit erről. Tényleg nagyon nagy sztori volt, köszi, hogy kiadtad. És már alig várom a folytatásokat. A reklámoldalak nagyon barón néznek ki, a hátsó borító is tök jó, minden tök frankó! Kösz mindent! Mind a három kötet nagyon profi munka, szerkesztésben, mindenben, nagyon passzolnak egymáshoz. A hátsó borító is tök jó. És a polcon is nagyon szépen mutatnak már, most, hogy van egy kis "tömegük". De a gerinc, ha lehet, a továbbiakban maradjon csak fekete, úgy még egységesebb.
Nagyon köszi az egészet, Kaine!