Szerző Téma: Helyezések  (Megtekintve 117083 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
Re:Helyezések
« Válasz #660 Dátum: 2009. Augusztus 12. - 17:19:15 »
Mindkét könyv bukta? :o Hát pedig ezekre aztán egyáltalán nem lehet mondani, hogy kevesen ismerték, vagy rétegkönyv, mint a Vertigók esetében volt... :roll: Ez biztos a válság miatt lehet...
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #661 Dátum: 2009. Augusztus 12. - 18:33:25 »
Szerintem is. A fiataloknak már nem veszi meg anyu meg apu. Sajna manapság már az élelmiszeren spórol a többség  :uhoh:

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #662 Dátum: 2009. Augusztus 12. - 20:51:43 »
Mennyi könyvet kellene eladni ahoz ogy sikeres legyen ??? :nemtudom:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #663 Dátum: 2009. Augusztus 12. - 21:01:19 »
Nagyjából 1000-rel szoktunk számolni. Van amelyiknél több, van amelyiknél kevesebb.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #664 Dátum: 2009. Augusztus 12. - 21:02:14 »
Mennyi könyvet kellene eladni ahoz ogy sikeres legyen ??? :nemtudom:
Mindet.  ;)

Egyébként biztos vannak olyanok, akik későbbre halasztották a megvételét. Én is sok kiadvánnyal vagyok így. Igazából csak a Kingpin kiadványok azok amiket azonnal megveszek amikor megjelennek, de a Képes és Fumax cuccai mindig csak később jönnek nálam. Biztos vannak mások is így.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #665 Dátum: 2009. Augusztus 12. - 21:10:16 »
Ezt tudom, de azért van egy érdeklődési görbe, amiből előre lehet tudni, hogy mi lesz a vége. Ugyanis hiába veszik meg minden hónapban még 15-en, ha mondjuk 450 darabnak kéne még elfogynia. A Vertigót is veszik még (havonta kb 5-5 darab elmegy belőle), de az 5000 ft/hó és kábé 500.000 hiányzik. Vagyis, ha marad az ütem (ami nem), akkor 9 év alatt talán visszajöhet az ára (plusz az eddigi 3 év). Erre nem lehet új könyvet alapozni. Ha az első 3 hónapban nem fogy el nagyjából 4-500, akkor majdnem semmi esély rá, hogy nyereséges legyen.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #666 Dátum: 2009. Augusztus 12. - 21:11:18 »
Meg gondolom, ez függ attól is, hogy honnan (kin keresztül) veszik.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #667 Dátum: 2009. Augusztus 12. - 21:34:06 »
Igen, ezért szoktuk kérni, hogyha egy mód van rá, akkor közvetlenül tőlünk vegyétek, mert akkor lényegesen kevesebb is elég ahhoz, hogy egy következő könyvet elindíthassunk. A legjobb a személyes vétel, ezért vannak a megjelenések a börzékre időzítve. Utána jön, ha postán tőlünk, de ott már óhatatlanul bukunk postaköltséget is, mert egy részét kifizetjük, hogy árban versenyképesek maradjunk a legnagyobbakkal.
De még mindig jobb 3-400 ft-tal, mintha könyvesboltból veszik meg.
Jelenleg a legrosszabb a Libri, ami 57 %-ot zsebel be az árból. A legjobbak Vladi, Trillian, Delta Vision és az 576. Ha valaki miskolci, akkor a Vallhalla.

Mero

• Thanos
« Válasz #668 Dátum: 2009. Augusztus 12. - 21:40:26 »
Igen, ezért szoktuk kérni, hogyha egy mód van rá, akkor közvetlenül tőlünk vegyétek,
Mióta tudok erröl a lehetöségröl,akalmazom is ;) Már ha nem jutok fel a börzére :drying:

Összevont üzenet ideje: 2009. Augusztus 12. - 20:42:25
De még mindig jobb 3-400 ft-tal, mintha könyvesboltból veszik meg.
Jelenleg a legrosszabb a Libri, ami 57 %-ot zsebel be az árból. A legjobbak Vladi, Trillian, Delta Vision és az 576. Ha valaki miskolci, akkor a Vallhalla.
Ben-nek ez elönyt jelent :brow:
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 12. - 21:43:18 írta Merovingi »
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #669 Dátum: 2009. Augusztus 12. - 23:33:12 »
Hát én amúgyis a börzéken/rendezvényeken szoktam megvenni az új kiadványokat, mert úgy a legegyszerűbb (jóformán csak Kingpint, mert elsősorban Pókember és Bosszú Angyalai sztorik érdekelnek). :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #670 Dátum: 2009. Augusztus 13. - 00:09:15 »
Na és ha lenne más is?  :D

Mero

• Thanos
« Válasz #671 Dátum: 2009. Augusztus 13. - 05:57:09 »

Ju

• Pókfej
« Válasz #672 Dátum: 2009. Augusztus 13. - 09:30:49 »
Hát én amúgyis a börzéken/rendezvényeken szoktam megvenni az új kiadványokat
Én is. Vagy edzésen. ;D ;)

venom75

• Pókfej
« Válasz #673 Dátum: 2009. Augusztus 13. - 09:57:29 »
A új kiadványokat én is mindig a börzén veszem,de ha lehet mondani sokszor ráfizetek mivel interneten  egy - két könyvesbolt 20% - kal olcsóbban adja.( vagy 30% ) Legutóbb már azt vettem észre , hogy a közeli város könyvesboltjai is ilyen akciókkal fogják a vásárlókat.A pénzhiányról meg csak annyit , beszéltem egy újságos ismerősömmel aki elmondta , hogy a DC újság 12 vásárlója lecsökkent 2-re és ami nála legjobban fogyott Pókember újság 46- ról 9 - re. Itt a vág .

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #674 Dátum: 2009. Augusztus 13. - 11:49:09 »
Na és ha lenne más is?  :D
Hát attól függ mi az. :D De ha nem teljesen ellentétes az ízlésemmel, akkor valszeg tennék egy próbát vele. Pindur Pandúr kötetet viszont nem vennék tőled, remélem nem gázoltam ezzel a lelkedbe... :hehe:

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #675 Dátum: 2009. Augusztus 13. - 12:59:03 »
Egyébként biztos vannak olyanok, akik későbbre halasztották a megvételét. Én is sok kiadvánnyal vagyok így. Igazából csak a Kingpin kiadványok azok amiket azonnal megveszek amikor megjelennek, de a Képes és Fumax cuccai mindig csak később jönnek nálam. Biztos vannak mások is így.
Igen, ezzel nagyjából én is így vagyok, ha törik, ha szakad a Kingpin új cuccait mindig a megjelenésnél beszerzem. De ettől függetlenül még egy csomó képregény érdekel, amiket lassacskán be is fogok szerezni. Például: Fekete-Fehér képregény antológiák és Papírmozik, Rejtő-Korcsmáros kötetek (jónéhány megvan régi kiadásban, ff-ben).

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #676 Dátum: 2009. Augusztus 13. - 18:17:48 »
Jah ezzel én is így vagyok, csak a BA-t meg a Pókit veszem meg időben no meg a Kázmér és Hubát.  ;D  ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #677 Dátum: 2009. Augusztus 13. - 21:53:04 »
A új kiadványokat én is mindig a börzén veszem,de ha lehet mondani sokszor ráfizetek mivel interneten  egy - két könyvesbolt 20% - kal olcsóbban adja.( vagy 30% )
Harmincat nem ad már senki, a 20% is csak extra akciókban van, átálltak a 15%-ra. De 20-at én is adok a börzéken, és akkor nincs postaköltség se, egyből viheted, kézből-kézbe, stb.  ;)
Pindur Pandúr kötetet viszont nem vennék tőled, remélem nem gázoltam ezzel a lelkedbe... :hehe:
Na csak gyere le az edzésre!  ;D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #678 Dátum: 2009. Augusztus 13. - 22:01:07 »
Na csak gyere le az edzésre!  ;D
Francba... Miért van olyan érzésem hogy pandúros pólóban kell mennem ha túl akarom élni? :roll: :hehe:

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #679 Dátum: 2009. Augusztus 13. - 22:23:36 »
A új kiadványokat én is mindig a börzén veszem,de ha lehet mondani sokszor ráfizetek mivel interneten  egy - két könyvesbolt 20% - kal olcsóbban adja.( vagy 30% )
Harmincat nem ad már senki, a 20% is csak extra akciókban van, átálltak a 15%-ra.

Jaja, szinte mindenhol, mindenki. 15% kedvezmény... hát nem nagyon csábít hogy vásároljak...