Az a baj, hogy nem is lehetne hír, mert odáig el se jutna...
Ez szerintem nem baj, mert egy tudományos szempontból megbízhatatlan (az elején a nagyfrekvenciás hullámok terjedéséről szóló rész totál pontatlan, semmivel sem értelmesebb techno bla-bla, mint az, amit egy Star Trekben mondanak, onnan tudom, hogy ebből a témából diplomáztam

), és amúgy is források nélküli cikk, ne is legyen hír.
hála annak a média rendszernek mely mutat valamit az embereknek, azt amit ő akar és úgy ahogy. 
Mármint arra szörnyen szabályozott médiára gondolsz, amiben ez gond nélkül megjelenhet? Mert itt van, le lehetett írni, elolvashattuk, a szerver tulajdonosát nem vitték el a fekete ruhások, és nem is állították le a honlapot.
De amúgy a Discovery, vagy bármelyik (az ilyen honlapoktól egy fokkal komolyan vehetőbb) tudományos csatorna tele van ilyen típusú műsorokkal.
De most őszintén, az emberiség egyetemes tudása szabadon hozzáférhető az interneten, olyan szinten, hogy minden témából lediplomázhatna bárki. Erre a legtöbb ember ezt arra használja, hogy cicás képeket nézegessen. Szerinted ez az emberiség készen áll az antigravitációs autókra, meg házakra??

Az internetes mobiltelefonra sem áll készen.
Amúgy ez a Teslás téma tök király, ebből miért nem csináltak még valami űber látványos sci-fit, vagy van csak nem tudok róla?
Mondjuk a Tökéletes Trükk jut csak eszembe hirtelen, de az ugye csak érintőlegesen foglalkozik ezzel.
Amúgy ha nem láttad, nézd meg a The 4th kind című filmet, neked tuti nagyon tetszene. Jó kis UFO összeesküvés elmélet, amit végig úgy tüntetnek fel, mintha igaz lenne.