Szerző Téma: Képregényrajzfilmek  (Megtekintve 495790 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
Re:Képregényrajzfilmek
« Válasz #3140 Dátum: 2014. november 09. - 09:05:35 »
Nagyon gáz, ez tény. Az animációk siralmasak, a rajzfilmek szarok, a kinálat sovány.
A Boomerang-ot kell nézni, ott még vannak klasszikusok. Jó, nem Young Justice, de van PPG, Tom&Jerry, Dexter's Laboratory, Johnny Quest, Batman Beyond stb ...
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

BuB

• Pókfej
« Válasz #3141 Dátum: 2014. november 09. - 10:08:41 »
Hát én már a Dexter Laborjáért se voltam oda... amikor bejöttek ezek a Tartawosky (vagy a mi a tosz...) rajzfilmek, én onanntól számolom a CN hanyatlását...  :-\

MI az a Boomerang?
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3142 Dátum: 2014. november 09. - 10:38:16 »
Hát én már a Dexter Laborjáért se voltam oda... amikor bejöttek ezek a Tartawosky (vagy a mi a tosz...) rajzfilmek, én onanntól számolom a CN hanyatlását...  :-\

MI az a Boomerang?

Azért ez így erős megfogalmazás volt részedről. Akkoriban még simán elfért a többi stílus mellett, mert létezett olyan,hogy VÁLASZTÉK! Ráadásul  grafika ide vagy oda, a Tartakovsky rajzfilmek igényes alkotásnak számítottak, sőt számítanak mind a mai napig. Nem feltétlenül kell minden mesének a hagyományos anatómiai modellt követnie ;) Nyilván egy Pókember és Batman rajzfilmtől elvárom,de a Pindur Pandúroknál abszolút nem ez volt a mérvadó :lol: Manapság azért hanyatlik a színvonal, mert az emberek igényei a béka segge alatt vannak és bármit megesznek amit eléjük tolnak (persze vannak azért kivételek,de kevesen)...

Todd

• Pókfej
« Válasz #3143 Dátum: 2014. november 09. - 11:14:51 »
Tartakovsky szerintem prosti jól rajzol.

BuB

• Pókfej
« Válasz #3144 Dátum: 2014. november 09. - 11:59:56 »

MI az a Boomerang?

Azért ez így erős megfogalmazás volt részedről. Akkoriban még simán elfért a többi stílus mellett, mert létezett olyan,hogy VÁLASZTÉK! Ráadásul  grafika ide vagy oda, a Tartakovsky rajzfilmek igényes alkotásnak számítottak, sőt számítanak mind a mai napig. Nem feltétlenül kell minden mesének a hagyományos anatómiai modellt követnie ;) Nyilván egy Pókember és Batman rajzfilmtől elvárom,de a Pindur Pandúroknál abszolút nem ez volt a mérvadó :lol: Manapság azért hanyatlik a színvonal, mert az emberek igényei a béka segge alatt vannak és bármit megesznek amit eléjük tolnak (persze vannak azért kivételek,de kevesen)...
Ja, tom, hogy már szinte kultikus magaságokba emelkedtek a művei, de nekem soha nem voltak annyira szimpik, és télleg azután lett divat ez az ennyire elnagyolt stílus...

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3145 Dátum: 2014. november 09. - 12:31:54 »
Az,hogy az utána jövő rajzfilmek nem tudták hozni az elvárt szintet és csak majmolták Genndy-t, szerintem nem az ő sara. Továbbá egy rajzfilmnél nem mindig fontos a 100%-os pontosságú grafika! Jó példa erre a Spectacular Spider-Man  ami bár faék egyszerű animációkra építkezett, történetileg köröket vert a 94'-es szériára :spidey:

Mero

• Thanos
« Válasz #3146 Dátum: 2014. november 09. - 20:12:55 »
MI az a Boomerang?
Régebben benne volt a T-Home kínálatában. Már nincs ? :headscratch:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Mero

• Thanos
« Válasz #3147 Dátum: 2014. december 15. - 22:22:17 »
A Pixar megint emeli a tétet.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #3148 Dátum: 2014. december 15. - 22:37:26 »
Ez hatalmas ötlet!  ;D  :lol:

Raisu

• Traveller
« Válasz #3149 Dátum: 2014. december 16. - 00:33:59 »
Zseniális! :D

Btw, úgy alakult, hogy Teen Titans Go!-t kell néznem. Nos, továbbra is utálom, hogy ez van a Young Justice helyett, de anyám, ennyi random agymenést már rég nem láttam. Remekül parodizálnak benne filmeket, játékokat stb., úgyhogy kicsit felértékelődött a szememben.

balogh44

• Thanos
« Válasz #3150 Dátum: 2014. december 31. - 18:35:54 »
Hát ez jó! :hehe:

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #3151 Dátum: 2015. január 03. - 18:54:51 »
A Pixar megint emeli a tétet.

Ez nagyon jó lehet!

Blue S

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #3152 Dátum: 2015. január 08. - 20:45:38 »
Helló!

Valaki nem tudja, hogy melyik X-Men rajzfilmek lettek nálunk kiadva VHS-en?

Az Őrök éjszakája és a Vissza a jövőből 1-2-ről tudok, de rémlik, hogy több is megjelent.
Az X-Men: Evolúció megvan és az DVD volt.

Előre is köszi.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #3153 Dátum: 2015. január 08. - 20:50:39 »
3 videó jelent meg az X-Men: TAS-ból.
1. Az Őrök éjszakája + Jövendő múlt napjai
2. A Főnix halála+ A Vadföld átka
3. Apokalipszis

Blue S

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #3154 Dátum: 2015. január 08. - 21:16:07 »
3 videó jelent meg az X-Men: TAS-ból.
1. Az Őrök éjszakája + Jövendő múlt napjai
2. A Főnix halála+ A Vadföld átka
3. Apokalipszis

Köszönöm szépen!  :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #3155 Dátum: 2015. január 13. - 19:58:18 »
Jíííhááááá, épp tegnap nézegettem a tiltott oldalakat, hogy lassan 2 hét van hátra a JLA Thorne of Atlantis premierjéig, és mindig ilyenkor kerül fel a cucc premier előtt.  ;D
Szaaal, jelentem, hogy ma felkerült a  filmecske.  :D

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #3156 Dátum: 2015. január 14. - 13:06:11 »
Ahh pont a napokban gondolkoztam é is, hogy hol van már :D kösz a jelentést  ;D

BuB

• Pókfej
« Válasz #3157 Dátum: 2015. január 14. - 13:20:51 »
Az első 20 percen túl vagyok, eddig egész jó, majdhogynem a legjobb ilyen új keletű animációs cucc eddig, legalábbis van egy kis hangulata eddig.
Amúgy a görögországi étterem jelenetben, ott van a háttérben, Cassie, a Csodalány a Youn Justiceből, még a fülbevaló is stimmel, gondolom csak poén, nem hiszem, hogy vmi utalás lenne és kezdenének vele vmit később..  :D

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #3158 Dátum: 2015. január 14. - 15:17:30 »
Na ez szerintem egész jóta sikerült. Talán még jobb is lett, mint az alapanyag (tetszett, hogy így vezették be Arthurt, pedig az előző filmnél nagyon utáltam, hogy Shazam volt, de így frankó lett). Eddig is szerettem a DC animációs filmjeit, de a Flashpoint Paradox óta, különösen, hogy átvették az univerzum formulát.

Kb a felénél gondoltam, hogy számomra már csak Green Arrow hiányzik, és milyen jó lenne, ha megcsinálnák az Outsiders War sztorivonalat (vagy valahogy a Lemire runt dolgoznák fel). Ha már a Court or Owlst beágyazzák a kövi Batman vs Robin filmbe és nem külön kap egyet...

Közben kijött az első előzetes :)

« Utoljára szerkesztve: 2015. január 17. - 12:16:14 írta Kilgores »

balogh44

• Thanos
« Válasz #3159 Dátum: 2015. január 17. - 22:08:52 »
Hülyén nézz ki Batman, az állán azzal az izével! :uhoh: