Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 784213 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re:TV Mûsorok
« Válasz #1740 Dátum: 2009. Február 28. - 20:47:05 »
Aki teheti holnap menjen templomba, mert vasárnap lévén megint kapunk egy újabb löket Smallville-t. Imádkozzatok értem, mert ha megnézem (márpedig megfogom) félek hogy elkárhozom.  :)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:TV Műsorok
« Válasz #1741 Dátum: 2009. Február 28. - 21:19:07 »
Szólászabadság van nem? ha nekem úgy tartja kedvem, akkor lehordom a sárga földig, ha már ez a véleményem róla, nem tudok mit csinálni vele. Én nem szoktam véka alá rejteni amit gondolok.
Ebben igazad van, nem is ezt vitattam. Persze hogy jogod van elmondani a negatívvéleményedet is. Elmondtad egyszer hogy fos a sorozat, elmondtad kétszer, elmondtad háromszor. De most már tizedjére egy kicsit unalmas. Mert ez így meg már a ló túloldala. Elsőre is vettük, hogy neked mi a véleményed róla. Nem kell minden alkalommal amikor szóba kerül hangoztatni, hogy ez mennyire kaki.
Ezt most ne letolásnak vedd, nem kioktatni akarlak, csak nem kell állandóan hangoztatni hogy szerinted mennyire is rossz ez a sorozat, elsőre is vettük.  ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1742 Dátum: 2009. Február 28. - 21:45:45 »

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1743 Dátum: 2009. Február 28. - 21:55:13 »
Rendben, többet nem szólalok meg a sorozattal kapcsolatban. De még így utoljára: egy nagy xar. ;D ;D ;D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #1744 Dátum: 2009. Február 28. - 21:58:04 »
Úgy érted: ótvar bányarothadék, nem? Ha már Kaine ilyen jól kiemelte a lényeget. :lol:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1745 Dátum: 2009. Február 28. - 22:09:25 »
Bár annyira nem látom sötétnek a helyzetet, mint pepo, de ez a minőségjelző azonnali kedvenc lett.  :lol: :lol:
Szokásom nem átfutni az ilyeneket, hanem jól belegondolni, és nem tudom abbahagyni a röhögést!  ;D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #1746 Dátum: 2009. Február 28. - 22:15:05 »
Igen, mondjuk egy képet is mellékelhetett volna hozzá pepo hogy jobban el tudjuk képzelni. :lol:

Aki teheti holnap menjen templomba, mert vasárnap lévén megint kapunk egy újabb löket Smallville-t. Imádkozzatok értem, mert ha megnézem (márpedig megfogom) félek hogy elkárhozom.  :)
Köszi, Ben. ;D
Holnap én is megnézem ha nem felejtem el. :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1747 Dátum: 2009. Március 01. - 00:11:54 »
Hát, nem gondoltam hogy ilyen sikeres lesz egy ilyen ártatlan szófordulat. :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1748 Dátum: 2009. Március 01. - 08:34:19 »
Most ébredtem fel, tegnep késő este megnéztem az AXN-en a Death Note első részét. Istenem ekkora xart. Esküszöm próbáltam elvonatkoztatni attól a ténytől, hogy mégiscsak egy manga alapján készült és ez sikerült is kb a film feléig, amikor Light látszólag minden épkézláb magyarázat nélkül kezdte el leírogatni (vagy leíratni) mindenki nevét aki csak az útjába került.
Azon meg hogy a nagy L egy autista, über-emós aki minden diabetikus rémálma azért rendesen meglepődtem. Több mint két órát rabolt el az életemből ez a... Júdás apostollal összeszövetkezett, aprópénzhamisító Poncius Pilátusát annak a Golgota hegyén keresztrefeszített istenkáromló nagyapjának, hogy csoszná teherbe egy taliga aprómajom a halálf*sza árnyékában! 

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1749 Dátum: 2009. Március 01. - 08:46:54 »
Azt hittem, tegnap a kettő volt... Én meg lebeszéltem róla a húgomat. ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1750 Dátum: 2009. Március 01. - 08:48:39 »
Ma lesz a második, 22:00-tól. Erősen gondolkodom azon, hogy tovább romboljam-e vele az IQ-m.  :uhoh:

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #1751 Dátum: 2009. Március 01. - 11:04:11 »
Úgysem bírod ki! ;D ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1752 Dátum: 2009. Március 01. - 11:36:51 »
Szerintem se.  :) Érdekel mi lesz a kiscsajjal és az új füzettel.  :)

Összevont üzenet ideje: 2009. Március 01. - 12:15:10
Nézegettem a műsorújságot, és most vettem csak észre, hogy 14:00-tól (a Smallville előtt) leadják a Flash Gordon sorozat nyitó epizódját, amiről nem is olyan régen itt is beszélgettünk.  :D
« Utoljára szerkesztve: 2009. Március 01. - 12:15:10 írta Ben Reilly »

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #1753 Dátum: 2009. Március 01. - 12:33:08 »
Igen, én mondtam potn két hete, hogy le fogják adni. ;) Má várom, mert kíváncsi vagyok rá, aztán majd meglátjuk. ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1754 Dátum: 2009. Március 01. - 12:40:38 »
Én láttam a Death Note anime első kábé 25 részét, zseniálisan megírt történetről van szó, amit természetesen nem lehetett 2 órában megcsinálni filmen se, de a filmet én láttam moziban néhány hónapja és nagyszerű volt. Minden, ami a képregényhű filmeket jellemzi, benne volt, a karakterek sokkal jobban hasonlítottak az animésekrre, mint bármilyen képregényfilmben, és még sorolhatnám.
Ben, neked nem is szabadna tévét nézned.  :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1755 Dátum: 2009. Március 01. - 12:45:00 »
Ben, neked nem is szabadna tévét nézned.  :D

Miért?  :o Igen is nagyon sok olyan jelenlegi TV műsor és sorozat van amit szeretek... csak most hirtelen egy sem jut eszembe.  :drying:

Todd

• Pókfej
« Válasz #1756 Dátum: 2009. Március 01. - 12:45:05 »
Na kérem ez kifújt. Az RTL KLUB kemény 4 rész levetítése után levette a műsorról a Terminator sorozatot.
Uh kicsit le vagyok maradva, amúgy hála az égnek, az első részét megnéztem, iszonyat sz*r volt. A másodikból csak egy pillanatot láttam, kapcsolgatás közben, de az olyan volt, hogy úgy röhögtem, hogy majdnem leborultam a székről, épp egy akkora pofont adott Sarah a Terminator csajszinak, hogy a puszta fémig lehorzsolódott az arcán a bőr.
Amúgy kábé pepoval vagyok erröl a fosról egy szinten.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1757 Dátum: 2009. Március 01. - 13:05:20 »
Miért?  :o Igen is nagyon sok olyan jelenlegi TV műsor és sorozat van amit szeretek... csak most hirtelen egy sem jut eszembe.  :drying:
Ezzel el is mondtad, miért.  :D Csak azokról írsz, amik nem tetszenek. Írj a jókról is, a pozitív élményeket is ki kell írnia magából az embernek, nehogy már benn maradjon és valami olyan elfojtáshoz vezessen, hogy a végén rendes leszel a húgoddal.  ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1758 Dátum: 2009. Március 01. - 13:09:07 »
A kedvenc sorozatomról, a Star Trek-ről már mindent kiírtam magamból, és a neten honosított képregények mellékleteként már közkincsé vált egy része.  :brow:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1759 Dátum: 2009. Március 01. - 13:37:21 »
Oké, megmenekültél.  :D ;D