Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 784530 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
Re:TV Műsorok
« Válasz #1980 Dátum: 2009. Június 02. - 23:10:59 »
Láttam én is a rendezői változatot, szerintem is jól tették hogy kivágták azokat a jeleneteket. A chip-kiszedős jelenetnél meg a hajamat téptem, hogy lehetett volna olyan hülye a csaj, hogy összetörje a chipet...? :stupid: Ha megtette volna akkor kakukk, mert nem lett volna senki más, aki megvédje a T-1000-től őket. :omg:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1981 Dátum: 2009. Június 03. - 00:39:21 »
Ezen nem értem miért akadtál fennt. sarah szinte a film végéig nagyon bizalmatlan volt a t800-assal szemben. Ha életed legrosszabb valós rémálmát élted volna át egy ilyen gyilkos robot képében, szerintem neked is jócskán megfordult volna a fejedben, hogy az lesz a legjobb, ha összetöröd a chipet. Egy gépben nem lehet megbízni. Azért nehéz levetkőznie a szörnyű emlékeit, gondold el milyen furcsa lehet neki, hogy ugyanaz a valaki(valami) ami pár éve még kérlelhetetlenül szét akart gyilkolni, most a te oldaladon harcol és az "élete árán is2 megvédi a fiadat. Persze ha racionálisan gondolkozol, tudod, hogy ez csak egy gép, nincs benne semmi személyes, azt csinálja amire programozzák...csak hát emberek vagyunk, nehéz levetkőznünk a korábbi szörnyű emlékeket.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #1982 Dátum: 2009. Június 03. - 00:42:50 »
Egy gépben nem lehet megbízni.
Windowsos szemlélet. :linux: ;D
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Todd

• Pókfej
« Válasz #1983 Dátum: 2009. Június 03. - 08:33:13 »
Nekem viszont sokkal jobban tetszett a rendezői változat, mint a mozis.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1984 Dátum: 2009. Június 03. - 10:27:01 »
Volt benn 3-4 új jelenet kb, nem változtatott meg szerencsére semmit. Az viszont tetszett hogy a végén a T-1000-s is megsérült kicsit.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #1985 Dátum: 2009. Június 03. - 21:31:46 »
Pepo: amit írtál, az igaz, csakhogy az ominózus jelenet előtt Sarah-ék már megütköztek a T-1000-essel, látta hogy milyen veszélyes. Robotfóbia ide vagy oda, annyi józan ítélőképessége csak van, hogy a Schwarzi-modell nélkül semmi esélyük a T-1000 ellen. Nekem ezért nem tetszett az a jelenet.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1986 Dátum: 2009. Június 03. - 21:39:00 »
Kinek hogy. Nekem eszembe nem jutott, hogy az a jelenet indokolatlan lett volna. Mellesleg bravúros jelenet, mert ú valójában nem tükörrel vették fel, hanem egyszerre 6 embernke kellett mozogni egyszerre, és ha jól emlékszem abban is Linda ikertesója volt, akárcsak a játszóteres jelenetekben.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #1987 Dátum: 2009. Június 03. - 21:47:45 »
Ba... meg! Linda Hamiltonnak van ikertesója?? :o Baszki, ezt eddig nem is tudtam! :lol: Hát ez kész, mindig tanul valami újat az ember. ;D Az ikertesó révén viszont megspóroltak egy kis effektet akkor. :lol:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1988 Dátum: 2009. Június 03. - 21:51:56 »
Hm, ezt eddig én sem tudtam. Azt hittem, hogy a chip-es jelenetben csak egy dublőr játszotta a tükörképét.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #1989 Dátum: 2009. Június 03. - 22:07:47 »
Egyébként Linda valami zseniális alakítást nyújtott Sarah szerepében. A másik, ami eszembe jutott a film közben, hogy milyen kár, hogy Cameron nem vállalta a többi Terminátor film rendezését. Mondjuk a T4-et még nem láttam, de ami kritikákat olvastam róla, az alapján nem várok sokat a filmtől. :roll:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1990 Dátum: 2009. Június 03. - 22:44:57 »
Nem is várj, egy jó akciófilm, de terminator filmnek gyenge azt mondják.

hehh, örülök, hogy ez új infó volt. Olvastam valahol, hogy iszonyat nehéz volt megcsinálni a jelenetet, mert az Arnie dublőrnek, a furlong dublőrnek, meg Linda tesójának (őket vette ugye hátulról a kamera) iszonyat nehéz volt úgy mozogniuk egyszerre, hogy úgy tűnjön, mintha tükör lenne előttük. Valójában ki volt vágva a fal. :)

jah, azt mondanom sem kell, hogy amikor kinyírják a biztonságiőr fickót (T100-es átszúrja a szemén át a fejét) pk is ikrek.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1991 Dátum: 2009. Június 03. - 22:48:53 »
Azokról tudtam, hogy ikrek, mert rengeteg filmben szerepeltek már együtt. Pl a Jó Reggelt Vietnámban is.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1992 Dátum: 2009. Június 03. - 23:34:42 »
Én már nem emlékszem rá, miért kellett iker, miért nem lehetett tükör?

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1993 Dátum: 2009. Június 03. - 23:49:17 »
Ezen én is gondolkoztam már. Az indokra nem emlékszem, valami olyan dereng, hogy nehezen lehetett úgy beállítani a kamerát, hogy ne látszódjon. Bár akkoriban szerintem már ki lehetett volna vágni digitálisan, szóval passz.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1994 Dátum: 2009. Június 04. - 07:33:12 »
Ezek az ikrekes dolgok nekem tök újak. :surp: Mondjuk a biztonsági őrnél feltűnt, hogy az egyik magasabb, mint a másik, de azt hittem rossz dublőr volt. ;D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1995 Dátum: 2009. Június 04. - 08:09:44 »
Én már nem emlékszem rá, miért kellett iker, miért nem lehetett tükör?
Mármint hova miért kellett iker? A chip kiszedéshez, vagy a biztonsági őrös részhez?

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1996 Dátum: 2009. Június 04. - 09:00:50 »
Az az igazság hogy én sem igazán értem, hová nem volt tükör?  :headscratch:
Mert bár a kimaradt jeleneteket láttam egyszer, de nem emlékszem a chip kiszedésnél hol volt két Sarah.   :nemtudom: Az egyik álom jelenetben lehetett kettő.
A biztonsági őr meg valóban az ikre szemét szúrta át, ezt lehetett tudni már régóta.
This is a joke. A real practical Joke.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1997 Dátum: 2009. Június 04. - 09:19:53 »
Mert bár a kimaradt jeleneteket láttam egyszer, de nem emlékszem a chip kiszedésnél hol volt két Sarah.   :nemtudom:
Tessék itt a jelenet (bocs, csak német nyelvűt találtam így hirtelen):

Azért kellett ide a tükör, mert a tükör túloldalán volt az igazi Arnold, a kamerához közel eső pedig az a élethű bábú volt aminek a fejében turkáltak.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1998 Dátum: 2009. Június 04. - 09:30:57 »
Basszus, a fene se gondolná filmnézés közben, hogy egy tükrös jelenethez ilyen trükkök kellenek. :)
This is a joke. A real practical Joke.

Todd

• Pókfej
« Válasz #1999 Dátum: 2009. Június 04. - 09:34:47 »
Én ismertem ezt, de hatalmas nagy trükk volt, az tuti.