Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 739308 alkalommal)

0 Felhasználó és 12 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re: TV Műsorok
« Válasz #220 Dátum: 2007. Augusztus 04. - 09:45:41 »
Nos, összességében 8/10 nálam a sorozat. Leheettt volna sokkal jobb is. Õszintén szólva nem értem, hogy az amerikaiak miért rajonganak annyira érte..oké, hoy ott hatalmas kultúrája van a képregényeknek, de van még egy jópár népszerű sorozat, a Hősök mégis kiemelkedő volt az idén.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #221 Dátum: 2007. Augusztus 05. - 11:59:13 »
Valaki megnézte már a Sarah Connor Chronicles Pilot epizódját?
Aki szereti a Terminator-mítoszt, ne nézze meg, csak egy jjó tanács. Messziről tesznek a filmekre, olyna baromságokkal, hogy hajamégnek állt, amikor néztem ráaádsul tök bna benne mindenki. a terminatorokat nem is tudom hogy gondolták komolyan...egyedül a Hősökből a zeck egész jó, John Connorként. Ennyi pozitívum, semmi több.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #222 Dátum: 2007. Augusztus 05. - 16:35:26 »
Meg nem volt (bal?)szerencsém hozzá. De azért valószinűleg megnézem, másnem egy jót röhögök rajta.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #223 Dátum: 2007. Augusztus 05. - 17:16:49 »
Most megy a Viasat3-on a Superman 3!
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
  • Proctector os Hell"s Kitchen
« Válasz #224 Dátum: 2007. Augusztus 05. - 20:54:14 »
A vnedégek miatt a felénél félbe kellet hagynom. De csodálkoztam néztem, hogy Anette O'Tolle játszotta benne Lana Langot.
A félelem nélküli

Tovima

• Rakéta Robi
  • *
« Válasz #225 Dátum: 2007. Augusztus 06. - 11:36:25 »
Most megy a Viasat3-on a Superman 3!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá Most várhatok valami ismétlésre. Nagyon-nagyon-nagyon régen már láttam, de nem emlékszem semmire.
A negyedik rész mikor anno volt a TV2őn, pont karbantartották az adótornyot, úgyhogy csak valami távoli mákos adón sikerült megnéznem. Valahogy ezzel a második két résszel nincs szerencsém

A vnedégek miatt a felénél félbe kellet hagynom. De csodálkoztam néztem, hogy Anette O'Tolle játszotta benne Lana Langot.
Pedig ezt korábban játszotta. Inkább az meglepő, hogy a sorozatban szerepel. ;D
"So Captain Marvel zapped in right between the eyes." Lennon-McCartney

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #226 Dátum: 2007. Augusztus 06. - 12:24:58 »
Mondjuk a harmadik rész inkább egy 2/3 Richard Pryor és 1/3 Superman-film, az egyetlen nagyobb jelenete Szupinak akkor van, amikor megküzd önmagával (meg előtte a szemétkedős szakasz).

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #227 Dátum: 2007. Augusztus 06. - 14:09:26 »
tovima nem sokat vesztettél. :hehe:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #228 Dátum: 2007. Augusztus 09. - 20:19:21 »
Ellenben az Elveszett szoba nagyon jó, azt nézzétek végig a jövő héttől! Én már láttam az AXN-en.
Most én is végignéztem mind a hat részt és tényleg nagyon jó volt. Egyébként ennek lesz még folytatása vagy csak ez a hat rész volt az egész sorozat? Mert azért elég ritka mostanság az ilyen rövidebb sorozatok.
De amúgy tényleg nagyon jó volt a története. Először az első résznél olyan érzésem volt, mint a Mátrix 2-nél, hiszen itt is egy olyan kulcs volt amivel minden ajtót ki lehetett nyitni és bárhová el lehetett így jutni. De aztán nagyon jó kis kerek sztori alakult ki belőle és mind a hat rész elég jó tempós és pörgős volt. A szereplők jók voltak benne, főleg Kevin Pollack-ot volt jó látni, hogy egy ilyen sorozatban is megállja a helyét. Úgyhogy ajánlom én is mindenkinek a sorozatot, mert nagyon jó. :D

Ju

• Pókfej
« Válasz #229 Dátum: 2007. Augusztus 10. - 08:49:41 »
Egyébként ennek lesz még folytatása vagy csak ez a hat rész volt az egész sorozat?
Csak ennyi volt. :( Pedig sokkal többet ki lehetne hozni belőle... de szerintem volt ötletük, csak nem fért bele ennyi részbe, és ezért csapták össze kicsit a végét.
Én azért kíváncsi lennék egy folytatásra! :D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #230 Dátum: 2007. Augusztus 10. - 09:05:10 »
A lehetőséget nyitva hagyták a folytatásra, még lehet, hogy készítenek még egy évadot, és ez csak egy bevezető évad volt.

Tovima

• Rakéta Robi
  • *
« Válasz #231 Dátum: 2007. Augusztus 10. - 10:12:32 »
Engem így az első rész nem igazán győzőtt meg. A reklámnál majdnem elmentem aludni ;D de azért csak végignéztem.
Talán a következő részben fenntartja valami a gigyelmem.
Most jutott eszembe, hogy ezt a kulcsot biztos a Szörny Rt. raktárából csórták el. Hisz ők ma már mágneskártyával jutnak el a különböző ajtókhoz. ;D
"So Captain Marvel zapped in right between the eyes." Lennon-McCartney

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #232 Dátum: 2007. Augusztus 10. - 10:22:31 »
Lehet, hogy így részenként nézve annyira nem pörgős a történet, de én tegnap egyben néztem meg mind a 6 részt. Úgy nagyon jó volt. :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #233 Dátum: 2007. Augusztus 10. - 10:31:03 »
6 részes éved? Elég érdekes...de témáját tekintve hogy lehetne összefoglalni a sorozatot?

beigli69

• Grizzly
  • *
« Válasz #234 Dátum: 2007. Augusztus 10. - 10:40:28 »
csak az első részt láttam eddig, de nekem (kéretik nem kikacagni :twisted:) inkább a Silent Hill játék féle ittvagyok, hol vagyok ? típusú érzés jött le, nagyon kíváncsi leszek a folytatásra.

Ju

• Pókfej
« Válasz #235 Dátum: 2007. Augusztus 10. - 11:23:26 »
én tegnap egyben néztem meg mind a 6 részt. Úgy nagyon jó volt. :D
Én is egyben néztem meg az utolsó 4-et, tényleg lehet, hogy 45 percenként nem annyira ütős. Valszleg ezért adták 2 részenként odakint. ???

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
  • Proctector os Hell"s Kitchen
« Válasz #236 Dátum: 2007. Augusztus 10. - 12:44:02 »
6 részes éved? Elég érdekes...de témáját tekintve hogy lehetne összefoglalni a sorozatot?

Miért csodálkozol ezen? a Tru Calling 2. évadja is ennyi volt.
A félelem nélküli

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #237 Dátum: 2007. Augusztus 10. - 13:26:15 »
Plussz elég sok más sorozatnál is előfordult, hogy csak pár rész volt az első évad. Például a Twin Peaks (7 rész), Sliders (10 rész), és a Dallas (5 rész).

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #238 Dátum: 2007. Augusztus 10. - 18:49:45 »
Ühüm. Nem tudtam ilyenekről, elnézést kivánok. ;D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #239 Dátum: 2007. Augusztus 13. - 07:34:10 »
Pepo05 figyelmébe szeretettel: vasárnap este 21 órától új sorozat a National Georgraphic-on (gőzöm sincs, hogy így kell-e írni) a nagy történeti összeesküvésekről, mert ha jól emlékszem a múltkor nagyon érdeklődött a Kennedy gyilkosság felől. ;)
Megnéztem az első két részt. Elég érdekes volt. Főleg azon döbbentem meg, hogy a szovjetek milyen jól eltitkolták, hogy Hitler egyes testrészei a birtokukban voltak. Persze ez sejthető volt már korábban is, de azon azért csodálkoztam amikor mutatták a fogait. Eddig én még nem is tudtam, hogy négy kivétellel Hitlernek az összes foga aranyból volt. Elég érdekesen nézhetett ki amikor vigyorgott. ;D