Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1044627 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:TV Műsorok
« Válasz #3860 Dátum: 2011. január 26. - 19:40:04 »
Willow-t nem tudnám komolyan venni, úgyhogy biztos a másik nő volt... :D na őt abszolút nem tudnám elképzelni... :nemtudom:
Ja, a másik csaj volt, Robin, vagy mi votl a neve... :headscratch:

Szerintem Megan filmes karrierjének vége, ha nem baszakodtak volna Bay-el akkor azt mondom, hogy még évekig a nagyvásznon lett volna, de "eljátszotta a M Keaton effektet", sztem ha nem hülye, és nem ragaszkodik a mozihoz, visszakellene kanyarodni a tv-be,
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3861 Dátum: 2011. január 26. - 21:00:13 »
Na erre a szerepre szerintem is jó lenne, Diana olyan tipikus amcsi nőideál figura, mint Megan. Még hasonlít is rá. :lol:
Jaja, szerintem is, mintha róla mintázták volna. :)
Szerintem Megan filmes karrierjének vége, ha nem baszakodtak volna Bay-el akkor azt mondom, hogy még évekig a nagyvásznon lett volna, de "eljátszotta a M Keaton effektet"
Én úgy tudom, hogy nem ő szállt ki a TF 3-ból, hanem mert összeveszett Bay-jel, ő nem akarta vissza.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3862 Dátum: 2011. január 26. - 21:10:42 »
Emberek, már ott abba kellett volna hagyni a hír olvasását, amikor az m, c és g betűk megjelentek benne, ilyen sorrendben, egy személyre vonatkoztatva.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3863 Dátum: 2011. január 27. - 08:35:03 »
Miért, lesz egy olyan WW-sorozat, ami olyan volt, mint a Charlie angyalai 2. :) Legalább tényleg kemény csaj lenne benne Diana, aki amúgy a nők esélyegyenlőségének lenne a szimbúluma és annak, hogy egy nő is alaposan helyt tud állni a férfitársadalomban.
És a dokinak üzenem, hogy nem egy kétbalkezes űrlényt, aki 20 év alatt nem tudta megtanulni, hogy az autók benzinnel üzemelnek. Annak ellenére, hogy volt egy repülőgépe.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3864 Dátum: 2011. január 27. - 08:58:03 »
Miért, lesz egy olyan WW-sorozat, ami olyan volt, mint a Charlie angyalai 2. :)
Ez még nem hangzik annyira rosszúl, habár az tuti, hogy én nem nézném meg.
Meg azért ha azt nem is bizonyította be MCG a T4-el, hogy ő jó rendező, azért azt igen, hogy képes olyan filmet is csinálni, amitől nem hányok hupililát.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3865 Dátum: 2011. január 27. - 11:52:34 »
Meg a kommentárjaival azt is bizonyította, hogy egy beképzelt, nagyképű faszkalap, aki úgy rendezte a T4-et, hogy bevallottan fingja nem volt az egészről, de úgy gondolta, hogy na ő majd jön, aztán megmutatja, mi a frankó. Tökmindegy, mekkora baromság amúgy, mivel ő és kis csapata találta ki, az nagyon cool, awesome, és ilyesmi lesz.

Egy rohadt headshot járna neki. Arról nem tehet, hogy nem tud rendezni, de arról igen, hogy amellett még egy igazi, született, elitalakulatos gyökér paraszt.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3866 Dátum: 2011. január 27. - 11:55:20 »
Ezt értelmezhetjük úgy is, hogy halovány ellenszenvvel viseltetsz irányában?

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3867 Dátum: 2011. január 27. - 12:10:58 »
Miután olvastam jópár nyilatkozatot, láttam video-s kommentárokat tőle, igen. Erős ellenszenvvel viseltetek iránta. Hangsúlyozom,hogy nem azért, mert elcseszte a T4-et. Mostow is elcseszte a T3-at, magával a személyével mégsincs bajom.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3868 Dátum: 2011. január 27. - 12:18:42 »
Nem lehet, hogy ez csak egy reklám? Senki se mondja a saját filmjéről a bemutató környékén, hogy sz*r.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3869 Dátum: 2011. január 27. - 12:25:34 »
De az nem reklám, ha nem vagy képben a saját filmeddel.
Mert bizony MCG olyan hót hülyeségeket mesélt a terminátor filmekről hogy ihaly. Azt szerintem máig se tudja, mikor volt az Ítélet napja, vagy mikor halt meg Sarah Connor, meg egyéb ilyen apróságok.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3870 Dátum: 2011. január 27. - 12:50:10 »
Ja, nem arról beszélek én sem, hogy  a filmjét dicsőítette. Ez manapság már természetes, nem is kell komolyan venni az ilyen nyilatkozatokat. Miközben azonban ezeket lenyilatkozta, kiderült, hogy lila büdös fingja sincs az egész Terminatorrol, és a T4-hez is úgy állt, hozzá, hogy nem is érdekli, mik voltak korábban, mivel szerinte ő egy nagyon faszagyerek rendező, megcsinálja inkább a saját Terminatorát, akár ellentmond 100-szor a korábbiaknak, akár egy orbitális baromság, akár nem. Úgy állt hozzá, hogy mivel ő csinálja, az biztos nagyon jó lesz. Hát nem lett jó.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3871 Dátum: 2011. január 27. - 13:17:36 »
Áhá, tehát ő a Terminátor Bendise. :D

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #3872 Dátum: 2011. január 27. - 17:40:13 »
Pepo végre megvilágosodott. Érdekes, hogy amikor kijött a T4 néhányan pont valami ilyesmit mondtunk és akkor te védted a filmet. Azért jó látni, hogy csatlakozol a sötét oldalhoz.  ;D

Áhá, tehát ő a Terminátor Bendise. :D
Igazából nem, mivel Bendis legalább jó történeteket hoz össze a saját "Bendisverzumán" belül, McG erre nem képes, legalábbis remélem abban megegyezhetünk, hogy a T4 története egy erőltetett, unalmas, fantáziátlan, szánalmas sza.... vicc. :)

McG nagyon jó producer (mondjuk ez szerintem nem is annyira nehéz feladat), rengeteg jó sorozat köthető a nevéhez, de rendezni azt nem tud, és a nagyképűsége nem viszi el az arcán a filmet. :)

A cape pedig nagyon jól induló sorozat (legalábbis szerintem), semmivel sem több baromsággal, mint ami a szokásos (komoly, nagysikerű filmekben is van bőven ilyen "hülyeség" ezen tovább kell lendülni, de az igaz, hogy mindenkinek van egy ingerküszöbe ezekkel a dolgokkal kapcsolatban is). Ju, nálad pont kiborult a bili a hülyeségeitől, van ez így...

És ha már szuperhősös sorozat. Nézi valaki a No ordinary family-t? Az kinek, hogy tetszik?

Todd

• Pókfej
« Válasz #3873 Dátum: 2011. január 27. - 18:34:28 »
Pepo végre megvilágosodott. Érdekes, hogy amikor kijött a T4 néhányan pont valami ilyesmit mondtunk és akkor te védted a filmet. Azért jó látni, hogy csatlakozol a sötét oldalhoz.  ;D
Van úgy, hogy utólag ülepszik le valami, és jön rá az ember, hogy az ami elsőre tetszett, igazából nem egy nagy durranás.
nálam jó példa erre a Pók 3, és a Terminátor 4 szintén.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3874 Dátum: 2011. január 27. - 18:51:09 »
Idézet
Pepo végre megvilágosodott. Érdekes, hogy amikor kijött a T4 néhányan pont valami ilyesmit mondtunk és akkor te védted a filmet. Azért jó látni, hogy csatlakozol a sötét oldalhoz
Javaslom a cavinton beszerzését. Én sosem védtem ezt a filmet. Akár a Filmuniverzumos filmkritikámat is belinkelhetem neked. Vagy visszakeresheted a régi hozzászólásokat.

Már a megtekintés után tökönszúrtam magam a megszámlálhatatlan baromságától a filmnek. Erősen összekeversz valakivel.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #3875 Dátum: 2011. január 27. - 21:08:59 »
Akkor meg csak a vita kedvéért vitáztál. :)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3876 Dátum: 2011. január 27. - 23:11:04 »
Gőzöm sincs, mint vitáztunk már, de hogy ezt a filmet én a bemutató után nem védtem, az biztos.

De tessék. Ezt 2009. június 9-én írtam:
"Ez már nem AZ A Terminator, amit anno mindannyian megszerettünk. Nem azért, mert nincs benne sokáig Arnie, vagy nincs bőrkabát, meg napszemüveg, meg hasonló terminatoros életérzés, szó sincs erről. Semmi helyük nincs ezeknek, és nem is voltak, ennek már egy másfajta terminator feelinget kellene adnia, ha tudna. Bár eléggé unalmasan hangzik tudom, de ha így van nem tehetek mást, le kell írni: pontosan az hiányzik belőle, ami az eredetit olyan naggyá tette: James Cameron zsenialitása, és főképp vigyázó szeme a stáb többi tagja fölött. McG-ben nincs meg ez az ösztön ami a nagyoknak megvan, kreativitása a tisztes és logikus robotarzenál megteremtése után csődöt mond.

Feltűnően kijön ez olyan dolgokban, mint a néhol nagyon megbicsakló párhuzamos történetvezetés, az itt-ott röhejesen rossz vágások, a kirívó jelenetillesztés, és a hasonlóan gyenge karakterkezelés, a földobott, de le nem csapott labdák (különösen egy fontos döntéskényszer, szituáció ennek a megszenvedője, amiből csak úgy áradhatna a drámaiság, de mindez le van rendezve 2 másodperc alatt, ráadásul az is bugyuta módon, bevonva megalapozatlan, így hiteltelen cukormázzal). A tisztelet, a hatalmas lelkesedés szép dolog, emiatt nem is tudom csuklóból utálni McG-t filmje miatt, de ezt a valamit, ami Cameronban megvan ilyenekkel nem lehet pótolni. Úgy néz ki a Terminator világa is egy pontosan olyan világ, aminek remek felépítése utáni összetartásához szükséges az alkotói kreativitás, igényesség, kohézió, enélkül az egész széthullik. Jonathan Mostow után a játékos nevű McG-t is kíméletlenül maga alá temette ez a rideg, gyilkos  monstrum.

A film alapvető hibája a banális történet. Nem divatból mondom, tényleg. A gyors összefoglalásától most eltekintenék, mégiscsak a harmadik kritika az oldalon ugyanazon filmről. Függetlenedjünk el a logikai hibáktól (ezt a mágikus logika szót ugyanis többször melegebb éghajlatra küldik mind a gépek, mind az emberek egyaránt), alapvetően a cselekmény váza, amire ezt a robbantáshalmazos akciót felhúzták pontosan olyan könnyen dől össze, mint a romos épület a légi Hunter Killer turbinája miatt. Vannak ráadásul olyan komoly hanyagságok a történet továbbgördítése szempontjából, hogy csak meresztettem a szemem (pl egy t600-ast elkapsz hátulról, aztán ki is van iktatva a koordináló rendszere, szerencsétlen lődöz össze-vissza? ). Ha majd egyszer újranézem, felírom majd mik szúrtak szemet így kapásból, mert volt egy pár.

A sztori primitívségével csak a párbeszédek vetekedhetnek blődségükben. Az valami fergeteges. Az emberi szívről csordogáló üres rizsa, a fölöslegesen, kínosan elpuffogtatott névtelen frázisok néha eléggé beütöttek. Nem arról van szó, hogy egy ilyen filmben nincs helye az ilyesminek. Dehogy nincs, sőt, nagyobb helye van mint gondolnánk, de ha már sikerült ilyen szövegeket írni, legalább alapokat kellett volna építeni, hogy legyen is jelentésük. Robbantásokra azonban nem lehet építkezni.

A karakterek Marcust leszámítva (úgy-ahogy) rettenetesen felszínesek, de a mellékszereplőknél még ez el is megy, ők csak végigtéblábolják a mozit, persze főként csak azért, hogy feltűnhessen egy-egy robot, de hogy a kvázi második főszereplő, John Connor is ennyire nulla karakterábrázolást kapjon? Kíváncsi lettem volna mondjuk, miért hallgatnak úgy rá a katonák, vagy valami. Azon túl, hogy tudjuk kicsoda ő, semmit nem kapunk tőle gyakorlatilag, a kényszeredett messiásszerepe kibontatlan marad, végül a korábbi John Connor kép pedig tökéletesen beleszürkül az acélhalomba, fölöttébb érdektelenné válik. Gyakorlatilag az első rész többet adott hozzá a karakteréhez úgy, hogy egy percre sem volt a vásznon! Jó példa erre a film végi (esetleg ez SPOILER!) nyársalós jelenet (OFF). John Connor, ez a név terminator rajongóként jelent nekem valamit, de ott mégsem éreztem semmit. Annak a pillanatnak hatása kellett volna hogy legyen, de semmi. Nulla. Negatív, akárcsak a játéktere."

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3877 Dátum: 2011. január 29. - 09:34:14 »
Mostanában kezdtem el nézni az Azok a 70-es évek című sorozatot amiben a Pók3 Venomja Topher Grace is játszik is esküszöm totál olyan mint Peter Parker a Lee-Romita érában. A szomszéd vöröske meg simán jó lett volna MJ-nek.

venom75

• Pókfej
« Válasz #3878 Dátum: 2011. január 29. - 09:40:13 »
Ez nagyon jó .  :D "tüdőbajos csávó " :D :D

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #3879 Dátum: 2011. január 29. - 11:09:50 »
Elég menő, mindegyik rész a star wars körül mozog, vagy csak ezt a párat emelted ki?
Ha jól tudom, most kezdték el a comedy central-on, biztos megnézek belőle pár részt. :bravo: