Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 743387 alkalommal)

0 Felhasználó és 12 vendég van a témában

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re: TV Műsorok
« Válasz #620 Dátum: 2008. Február 01. - 20:10:09 »
Amúgy szerintem semmiben. De biztos más a pszichológusok véleménye erről, mert bizto9s van egy két degenerált, aki olyan gyenge lelkű, hogy veszélyes lehet egy ilyne film rá nézve, vagy a másik eset, amikor szegénynek tényleg súlyos dolgokat kellett átélnie, és nem tesz jót a lelkivilágánka bizonoys jelenet. nem is lenne ezzel semmi baj, csak most már nevetségesen túlzásokba estek ezzel a dologgal is...
Jó, viszont az ilyen emberen ez nem fog segíteni, mert ha nem a filmekben látnak olyan dolgot amitől mániákusak lesznek, akkor máshol. Ezer ilyen hely van még. Szóval szerintem ez hülyeség.

A Fűrész meg szerintem már hülyeség. Az első rész még nagyon jó volt, a második elment, de már a harmadik egy kalap kaki volt. Igazán már másról sem szól, csak hogy hogyan öljünk meg valakit minnél brutálisabban, minden történet nélkül.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #621 Dátum: 2008. Február 01. - 20:16:10 »
Második rész tényleg nem volt valami, de a 3. tetszett nekem a legjobban. Most meg nagyon kíváncsi vagyok, hogy Jigsaw nélkül hogy lehet folytatni.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #622 Dátum: 2008. Február 01. - 20:53:42 »
Azt a részt pont láttam mikor egy cimbim belenézett. Lehet Jigsaw nélkül folytatni. Sőt... Maga Jigsaw is szerepel a filben !  8) Bár én nem vagyok nagyon oda a Saw filmekért.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #623 Dátum: 2008. Február 01. - 21:28:24 »
Tudom hogy lesz benne, és pont erre vagyok kíváncsi, hogy milyen lesz nélküle.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #624 Dátum: 2008. Február 01. - 22:35:18 »
Ha valakinek van kedve egy elgondolkodtató filmhez, az 23:45-kor ki ne hagyja a Tavasz, Nyár, Õsz, Tél... majd újra Tavasz című filmet az MTV1-en.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #625 Dátum: 2008. Február 11. - 20:50:44 »
Pepo, kicsit visszaolvastam a topicban, és elolvastam a kritikádat a The Sarah Connor Chronicles-ről... hát jó nagyot röhögtem rajta. :lol: :lol: :lol: Persze tudom, valójában szomorú, hogy ilyen gagyi sorozatot csináltak a Terminator hínevét meglovagolva... Ez annyira gáz lehet hogy az már kész vicc... Látnom kell! :hehe: Állítólag jó esély van rá hogy átveszi valamelyik kereskedelmi csatorna.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #626 Dátum: 2008. Február 11. - 22:08:10 »
Nem viccnek szántam, de erre már én is csak úgy tudtam reagálni, hogy pojjén.
Amúgy neked lehet tetszeni fog...legalábbis mindig úgy szokott lenni, hogy a rajongóknka semmi se jó, a laikusoknka meg tetszik. :D
Amúgy aki nézi, de úgy különösebben nem tájékozott az univerzumban annka tetszik, szóval...lehet neked is fog. :D
KÖzbe már van 3. meg 4. rész is...hát. Azokban is vannak jó dolgok, meg rosszak is.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #627 Dátum: 2008. Február 11. - 23:45:59 »
Hát a T1 és T2 a kedvenc filmjeim között vannak, bár igaz, könyveket nem olvastam a témában... Úgyhogy nem tudom mennyire számítok rajongónak vagy laikusnak. :D De pl nekem a T3 is egyértelműen gyenge volt az első két részhez képest. Amúgy meg az előbb néztem meg a SC Chronicles első részét, egyértelműen gagyi. :lol: Mondjuk így hogy olvastam milyen hülyeségek vannak benne, alapból nem vettem komolyan az egészet, úgyhogy nem okozott traumát a megtekintése. :hehe: Inkább jót nevettem egyes jeleneteken. Pl amikor először találja meg a rossz terminator John-t a suliban, tanárnak adva ki magát felolvassa a névsort... aztán mikor rájön melyikük John, a combjából tépi ki a stukkert és rálő... :lol: Hát bakker, minek kell ahhoz a combjába varrnia egy pisztolyt hogy egy tök lepusztult suliba bevihesse?! :lol: :lol: Simán elrejthette volna a ruhájába és kész. :lol:

A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #628 Dátum: 2008. Február 12. - 00:12:11 »
Hmmm...akkor te "kedvelő" vagy. ;D

Amúgy az a jelent inkább azért muris mert: azért van a combjába rakva, mert fém csak a hússal jöhet át az időn. Legalábbis minden bizonnyal ezért vetkőznke le, különben semmi értelme nem lett volna. De melyik terminator olyan hülye, aki a jövőből egy ilyen jelenes csuzlit hoz át, amit bármelyik fegyverboltban megkaphat?

A terminator koponya persze átmegy az időn...biztos ideiglenesen képes volt nemfémmé válni. :D

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #629 Dátum: 2008. Február 12. - 15:31:39 »
Nagyon szeretem a T filmeket, de magyarázzátok el nekem, hogy miért kell levetkőzni? Az oké, hogy csak szerves dolog jöhet át, de ha rajta van a ruha, akkor mi van? Út közben meggyullad, és így az utas is?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #630 Dátum: 2008. Február 12. - 15:39:48 »
Biztos már készültek a harmadik részre...

Ju

• Pókfej
« Válasz #631 Dátum: 2008. Február 18. - 11:42:36 »
Srácok, kimaradtam egy csomó dologból... mi van a Heroes-al? :) Nem úgy volt, hogy már mostanában megy a 3. évad? :-[ Oké, írósztrájk... lehet tudni, mikor kezdik végülis? ;)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #632 Dátum: 2008. Február 18. - 11:47:28 »
Harmadik évad? Még a másodiknak sincs vége. Gondolom most szünetet tartanak, úgy mint a Lostnál is az előző évadnál. Ott is az volt, hogy gyorsan leadtak 6 részt, aztán majdnem fél évig szünet, és utána folytatták. Igaz, akkor főleg az amerikai futbalbajnokság miatt napolták el.

Ju

• Pókfej
« Válasz #633 Dátum: 2008. Február 18. - 13:04:38 »
Mindenhol azt írták, hogy a 2. évadnak a 11. résszel van vége... :o

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #634 Dátum: 2008. Február 18. - 13:40:39 »
Igen, ki találta ki ezt a hülyeséget, hogy 11 részes legyen egy évad? :roll:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #635 Dátum: 2008. Február 18. - 13:42:07 »
Igazad van Ju, eredetileg úgy volt, hogy a 11. résszel vége a második évadnak, és a befejező, 12. részt képregény formájában lehet majd megszerezni. De ez pont az írósztrájk miatti szükségmegoldás volt. Jelenleg úgy áll a helyzet, hogy megjelenik a képregény, de leforgatják az évadból még hátralévő részeket is mert annyira egymásra épülnek az egyes epizódok, hogy semmi értelme nem lenne kihagyni azokat
A harmadik évad pedig szeptember végén kezdődne. De a készítők most amiatt is nagy szarban vannak, hogy a második évad nagyon rosszul teljesített az amerikai nézők körében, és ha nem lett volna az írósztrájk, akkor is sokan befejezték volna a nézését. Össze kell kapniuk magukat.
http://www.nbc.com/Heroes/novels/downloads/Heroes_novel_066.pdf
« Utoljára szerkesztve: 2008. Február 18. - 13:44:50 írta Ben Reilly »

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #636 Dátum: 2008. Február 18. - 16:26:01 »
Pedig szvsz sokkal jobb volt, mint az első.
Én is úgy tudom, hogy ősszel jön a folytatás, de úgy a 3. évaddal, hogy most ennke itt vége lett 11 rész, aztán innen folyt köv.

Ju

• Pókfej
« Válasz #637 Dátum: 2008. Február 19. - 10:39:59 »
Szóval gyakorlatilag 2.5-dik évad. ;D Köszi. :)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #638 Dátum: 2008. Február 19. - 17:59:11 »
Legalábbis az uccsó részben is az volt, hogy vége a 2. fejezetnek. :headscratch:
Aha. Itt is van: http://www.sg.hu/cikkek/58227/osszeszedik_magukat_a_heroes_iroi
« Utoljára szerkesztve: 2008. Február 19. - 18:08:30 írta pepo05 »

Ju

• Pókfej
« Válasz #639 Dátum: 2008. Február 20. - 10:53:15 »
Oké, akkor világos. :) Azért Sylart nem kéne annyira erőltetni... olyan, mintha akkor vennék elő, amikor kifogynak a gonoszokból. :hehe: