Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 784287 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re: TV Műsorok
« Válasz #680 Dátum: 2008. április 05. - 10:57:48 »
Nagyon rossz hírem van a Heroes sorozat rajongóinak, ugyanis egy napokban közétett interjú szerint, a Heroes: Origins spin-off sorozat elkészítését, amelynek egy rendező-forgatókönyv írója Kevin Smith lett volna, végleg lefújták. A harmadik szezon természetesen forog, sőt a negyedik is előkészületben van, de az Origins-el a TV képernyökön már biztos, hogy nem fogunk találkozni. Hogy esetleg képregényben megjelenik-e, arról sincs biztos információ:

HEROES (Probably) Returns, but without 'Origins'

The 'Origins' spinoff is dead, but NBC's Heroes is getting a third season, maybe even featuring Kristen Bell...if the proposed SAG strike doesn't kill it.
Heroes is coming back this fall with an expanded third-season opener, reports IAN SPELLING at SCI FI WIRE.

"On Monday, Sept. 15, we'll kick off with a Heroes clip show to try to bring back the audience and [then air] a massive two-hour Heroes film," Ben Silverman, co-chairman of NBC Entertainment and Universal Media Studios, told advertisers in New York on April 2.

Season Three will be a total of twenty episodes, with the back ten to begin in February 2009.

But Silverman confirmed that the heavily hyped, much-anticipated spinoff, Heroes: Origins, has been scrapped.

Originally conceived to help eliminate Heroes repeats, Origins had lined up directors and writers--including feature-film vets Kevin Smith, Eli Roth and Michael Dougherty--before NBC dropped the idea.

The abbreviated Season Two generally is considered far inferior to One, and the hastily-prepared December finale necessitated by the Writers' Strike was considered (even by creator Tim Kring) to be a mercy killing.

"Heroes could well be the show that the writers' strike actually ended up helping," wrote SIMON BREW at DEN OF GEEK!

But things still could get worse before getting better. In February, the Screen Actors Guild hinted that there is potential for a strike when member contracts expire June 31.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #681 Dátum: 2008. április 05. - 11:22:36 »
Megmondom őszintén engem sosem érdekelt az Origins. Úgy gondolom, hogy így is van már elég képességgel rendelkező emberke, semmi szükség nem lett volna korábban nem látott új Hősök egyrészes bemutatására.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #682 Dátum: 2008. április 05. - 12:19:18 »
Ezt most találtam:
http://www.szinkronhangok.hu/
Ha a keresőbe (ISzDb - Internetes Szinkron Adatbázis) beírjátok, a film vagy sorozat címét, rögtön kidobja a szinkronhangokat, és hogy kit szinkronizáltak a filmben.

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #683 Dátum: 2008. április 05. - 12:46:50 »
nekem nem dobja ki a dagobert bácsit. (csak a pajzán dagobert király-t). Amúgy jópofa, hogy a legutóbbi keresésekben 5 darab Pókember keresés volt. Ki lehetett az? Hmm...

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #684 Dátum: 2008. április 05. - 13:42:58 »
Valamivel csak le kellett tesztelni na.  ;D
De talán Dagobert helyett, úgy keresd hogy Kacsamesék. A tv-ben így futott.

Ju

• Pókfej
« Válasz #685 Dátum: 2008. április 05. - 20:39:29 »
A Heroes Origins engem se érdekelt különösebben. Az azért megnyugtató, hogy készül a 3. évad. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #686 Dátum: 2008. április 05. - 21:43:14 »
Ezt most találtam:http://www.szinkronhangok.hu/
Ezt ismerem. Írd be a keresőbe a nevem.  :D

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #687 Dátum: 2008. április 05. - 21:52:26 »
beküldök mindjárt egy képet rólad!
És már meg is találtam a megfelelőt!!!!

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #688 Dátum: 2008. április 05. - 21:55:15 »
Beírtam.  ;D Ez a kép pont megfelelő.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #689 Dátum: 2008. április 05. - 22:22:26 »
Gyönyörű.  ;D Ezt még én se láttam.  :D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #690 Dátum: 2008. április 05. - 22:44:47 »
Nem csoda, éppen a szemedet nyomod ki rajta. ;D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #691 Dátum: 2008. április 05. - 22:49:53 »
De a másik még jó. :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #692 Dátum: 2008. április 05. - 23:11:37 »
Tényleg, Kaine, ha jól emlékszem te valakinek szinkronhangot is adtál, nem? Mi is volt az? Rémlik, hogy talán valamelyik Pókember filmben volt. :headscratch:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #693 Dátum: 2008. április 05. - 23:17:16 »
Õ volt a Hegedűs csaj hangja... ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #694 Dátum: 2008. április 05. - 23:30:48 »
 ;D Nem, de hozzáteszem, hogy annál az összes női szinkronossal felvették az éneket, majd azt tartották meg, ami szerintem is a legjobb volt, viszont egy szó kimaradt a szövegéből sajnos. Úgy sokkal jobb lett volna.
Én az a srác voltam, aki a What a suprise-t mondja, amikor bejelentik, hogy John Jameson elveszi Mary Jane-t. Érdekes módon, a szinkronnál még tisztán látszott a srác, ahogy a barátjához fordulva mondja, de a kész filmben nem látni, csak hallni.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #695 Dátum: 2008. április 05. - 23:40:48 »
Na majd megfigyellek, amikor megint megnézem.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #696 Dátum: 2008. Május 07. - 09:19:44 »
Egy újabb érv amellett, hogy miért van tele a tököm a Smallville sorozattal. Ezt most találtam az SG-n:

Ahogy az várható volt, szerződése lejártával távozik a Superman gyerekkoráról szóló Smallville című sorozatból a Lex Luthort alakító Michael Rosenbaum. Azonban az alkotók nem keserednek el és az ősszel induló 8. évadra két újabb főgonoszt szerveztek be.
Rosenbaum már előtte is kacérkodott a búcsú gondolatával, de miután a Smallville készítői otthagyták a sorozatot (a csatornával vívott monetáris harc folyományaként), várható volt, hogy ő is követni fogja őket - távozási szándékát elsőként a rajongóknak írt nyílt levélben osztotta meg.
A sorozat megmaradt írói a CW csatorna közleménye szerint természetesen pótolni fogják a Luthor távozásával támadt űrt és mivel Superman főellenség nélkül nem is Superman, ezért a 8. évadban a hírhedt Doomsday lesz az egyik rosszfiú, aki annak idején a képregényfüzetekben meg is ölte a népszerű hőst.

Jó, megértem hogy kell a nézettség meg minden, de könyörgöm normálisak ezek. :stupid: :headscratch: :stupid:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #697 Dátum: 2008. Május 07. - 16:41:38 »
miért, kifejezetten olyan ötlet, amivel rá lehet bírni a csalódott nézőket is a maradásra.  ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #698 Dátum: 2008. Május 27. - 19:04:41 »
A gladiátorok is Hulkosra veszik a figurát
Az egyik amerikai csatornán évtizedek óta elkapható az American Gladiators sorozat, ami egy ügyességi és erőpróba izmos embereknek. Mivel nagy bengák, no meg dagadnak az izmoktól jóhogy jött az ötlet, hogy egy kicsig Hulkosra vegyék a figurát. Ezt az epizódot mutatják be két hét múlva.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #699 Dátum: 2008. Május 27. - 19:22:16 »
hehe nagyon nyalnak a HULK filmnek :D jópofa, és ez megrendezett pankráció vagy véresen komoly??? :headscratch: