Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 781514 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
  • Proctector os Hell"s Kitchen
Re: TV Műsorok
« Válasz #720 Dátum: 2008. Június 01. - 16:24:23 »
Ettől függetlenül én teszek a Holló sorozattal egy próbát.
A félelem nélküli

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #721 Dátum: 2008. Június 01. - 17:30:20 »
Mark Dacascos a főszereplője ami biztossá tesz két dolgot, mély színészi játékra nem lehet számítani, viszont remek akciójelenetekre biztosan.

Ju

• Pókfej
« Válasz #722 Dátum: 2008. Június 01. - 17:37:06 »
A Brandon Lee-s Holló filmet nagyon szeretem. :) És szívesen megnézek szinte bármit, amiben Dacascos van. ;) De szerencsére nincs kábeltévém, úgyhogy ez is kimarad. A Hősök meg nekem eredetiben tetszik inkább. Várom már a 3. évadot.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #723 Dátum: 2008. Június 01. - 17:44:01 »
Oké lehet hogy nem értek a technikához, de a Holló sorozatot a TV2 adja az meg legutóljára még 2 rézdróttal is fogható volt bárhonnan. Csak nem értem miért írtad hogy "kimarad". ;D

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
  • Proctector os Hell"s Kitchen
« Válasz #724 Dátum: 2008. Június 01. - 18:25:07 »
Egyes helyekn, (például nállunk) a TV2 nem fogható antennával, mert le van árnyékolva a terület. Ezért jó, ha van az embernek kábeltévéje. ;D
A félelem nélküli

Ju

• Pókfej
« Válasz #725 Dátum: 2008. Június 01. - 18:34:39 »
Ben: Lehet, hogy lehet fogni, nem tudom. ;D Elvből nem nézek tv-t. ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #726 Dátum: 2008. Június 01. - 18:40:31 »
 :o Ó. Nekem is volt egy ilyen időszakom, de hamar kigyógyultam belőle. ;D

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #727 Dátum: 2008. Június 01. - 18:43:54 »
Nekem ez az időszak úgy 7 éve tart. :D
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #728 Dátum: 2008. Június 01. - 22:11:25 »
Nálam is vagy 3 éve, de néha vannak jó napok. ma volt a Vissza a jövőbe, meg este lesz a Halálsoron...az egyik kedvenc filmem. Aki még nem látta, nehogy kihagyja, megéri végignézni.
Aki meg látta, jelentkezhet és kap egy csokit, ha nem sírta a végén. ;D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Todd

• Pókfej
« Válasz #729 Dátum: 2008. Június 02. - 07:49:08 »
Én nem sírtam a végén  ;), de ez semmit sem von le abból, hogy egy nagyon gyönyörű film.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #730 Dátum: 2008. Június 02. - 09:00:21 »
Pepo ha már említetted a Vissza a Jövőbe c. filmet ami a kedvencem, most vasárnap hajnalban kigyulladt az Universal filmstúdió az USÁ-ban, a lángokkal még mindig 200 tűzoltó küzd és még két helikopter is a segítségükre van. A tűzben megsemmiseült a felépetett new york-i utca, a Vissza a jövőbe és a King Kong díszletei. Ron Meyer az  Universal igazgatója szerinte 40.000-50.000 közötti  videó is megsérült .

Élőben a tűzoltásról:
http://www.knbc.com/videostream/10954229/detail.html

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #731 Dátum: 2008. Június 02. - 09:17:08 »
Hogyhogy még álltak a Vissza A Jövőbe díszletei? 20 év után már ideje lett volna elbontani, vagy a turisták miatt hagyták meg?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #732 Dátum: 2008. Június 02. - 09:26:10 »
A stúdió látogatásokkal a stúdiók dollármilliókat kaszálnak évente, és már jó előre gondolkodva számos sikerfilmjük diszleteit meghagyták, és túrákat vezetnek bennük. Most olvastam hogy a kocsi, a Dolorien amit a filmben (Back to the Future) használtak, mind az öt példányával együtt megsemmisült a tűzben. Basszus. A mi szempontunkból még azért érdekes a hír, mert a Spiritet gyártó Lionsgate az Universal-nál építette fel a film díszleteit és a zöldhátteret, ami most szintén leégett.

Todd

• Pókfej
« Válasz #733 Dátum: 2008. Június 02. - 10:28:15 »
De asszem a Vissza a jövőbe díszleteit nemrég adták el egy sorozatnak, még a Kókuszban, vagy a Passzívban halottam, aztán hogy hogyan volt ez, azt nem tudom.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #734 Dátum: 2008. Június 02. - 10:31:39 »
Jah, egy halom film díszletei megvannak(voltak :() és nagyon király. Nekem egy távoli ismerősöm volt, és hát nem kell mondanom, már ahogy beszélt a dologról is csöpögött a nyálam. Van ott Jurassic Parktól megkezdve minden ami jó.
Nagyon sajnálom et a tüzet, de még az a szerencse, hogy a videókból volt másolat. Amúgy a terület 164 hektáros...nem piskóta.
Todd: jövök egy csokival. :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ju

• Pókfej
« Válasz #735 Dátum: 2008. Június 02. - 11:26:59 »
pepo: én sem sírtam. ;) Valszleg azért, meg a vége után még pár percig  :o voltam. Nagyon jó film.

A Vissza jövőbe trilógiával meg mostanában nosztalgiázom. ;D Megszereztem a digitális verziót, bár csak angolul találtam. Ennél kivételesen jó volt a magyar szinkron. ;)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #736 Dátum: 2008. Június 02. - 11:30:24 »
Jaja, ne is mondd. Egyébként most adogatják ki ezt is újra DVD-n, csak persze naná, hogy az új szinkronnal, ami valami iszonyatosan béna. :roll: A régi szinkronját nagyon imádom, kár hogy azt nem rakják rá, akkor megvenném, de így marad a házilag tákolt régi szinkronos DVD.

Ju

• Pókfej
« Válasz #737 Dátum: 2008. Június 02. - 11:40:24 »
Az új szinkront inkább messzire elkerülöm, szerencsére még nem hallottam. :) Sepi, nem tudod, honnan lehetne régi szinkronos változatot szerezni?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #738 Dátum: 2008. Június 02. - 11:46:26 »
Nos átadták az MTV popcorn díjakat:

Legjobb film: Transformers
Legjobb férfi főszereplő:  Will Smith (Legenda vagyok)
legjobb áttörő alakítás:  Zac Efron (Hairspray)
Legjobb női főszereplő: Ellen Page (Juno)
Legjobb vígjátéki alakítás Johnny Depp (Karib- tenger kalózai 3)
Legjobb küzdelem: Sean Faris és Cam Gigandet (Never Back Down)
Legjobb gonosz/bűnöző : Johnny Depp (Sweeney Todd)
Legjobb csók: Briana Evigan és Robert Hoffman (Streetdance: Step up 2)
Legjobb nyári mozi: A Vasember

Downey volt az abszolút favoritja mindekinek, az összes sajtós vele akart interjút készíteni, nagyon király volt.

Itt meg lehet nézni a show legjobb pillanatait.:
http://www.mtv.com/ontv/movieawards/2008/
« Utoljára szerkesztve: 2008. Június 02. - 11:57:11 írta Ben Reilly »

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #739 Dátum: 2008. Június 02. - 12:02:10 »
Az új szinkront inkább messzire elkerülöm, szerencsére még nem hallottam. :) Sepi, nem tudod, honnan lehetne régi szinkronos változatot szerezni?
Jobban is jártál, hogy még nam hallottad. Valami iszonyú béna hangokat sikerült keríteniük az új szinkronhoz. Sajnos műsorosban nem adták ki a régi szinkronnal. Nekem megvan írott DVD-n úgy, hogy még az eredeti szinkron van rajta (persze mellé rárakták az újat is, ha horrorra vágy az ember). Ha érdekel, akkor eltudom vinni neked a következő börzére, vagy Marvel Klubra.