Hááááát... nem tom...én nagy reményekkel vártam, aránylag jól is indult... de valahogy kezd a varázsát veszteni... majdhogynem egy Harry Potter klón lett... Peter bekerül egy csupa tehetségekkel teli suliba... és eddig szinte minden ellenfele onnan került ki...
Octaviusból egy tinit csináltak, csak annyi, hogy Sheldon szintű inteligencia, és ő már profeszor ebben a suliban ilyen fitatalon... tini lett Rinó is, Rengető is (meg számomra egy ismeretlen ellenfél is, vmi hanghullámokkal operált, Rengetővel voltak társak), Homokember is...

Smythe szintén tini, sőt, az ő kinézetét meg szépen felcserélték az Osborn familiával, akik látványosan elhagyták vörös fürtjeiket és most nekik sötét barna-fekete a hajszínük, Smyth-nak meg vörös...
Gwen lesz valszeg a potenciális szerelem, természetesen ő is zseni és a suliban van... nagybátyja meg
Warren lett, a Sakál...

mondjuk valahol várható volt, hogy nem vállalják fel a tanár-diák szerelmet...
Szal, amilyen jól indult, nekem kezd ez is kicsit csalódás lenni... pedig de jó lett volna megint egy képregényközelibb feldolgozás... mint a Spectaculer... hejj, de hiányzik az...

Az viszont szép, hogy minden rész a tudomány körül mozog, és tele van tudományos-blabalákkal, Peter is próbálja minden dolgát úgy megoldani. Próbálják bemutatni, hogy milyen zseni.