Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 738118 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Mike

• Zöld Manó
Re: TV Műsorok
« Válasz #840 Dátum: 2008. Július 06. - 18:51:53 »
Ez mondjuk igaz. ;D Amúgy köszönöm, de nem nagyon szoktam spoilereket olvasni, ha lemaradok valamiről, ott van a Smallville.hu. ;)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #841 Dátum: 2008. Július 06. - 22:27:02 »
Egy darabig én is néztem, de Lana és Clark viszonya kiakasztott. Hát amit ők levágtak...már a hajamat téptem miatta.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #842 Dátum: 2008. Július 06. - 22:42:15 »
Hát ezt magyarázom már mióta.  :drying: Lana a sorozat 90% kórházban vagy ájultan tölti, a maradék 10%-ban meg azon nyavalyog hogy jöhetne össze Clark-al. Clark meg egy papírpöcs. (Stifler után szabadon.)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #843 Dátum: 2008. Július 06. - 22:56:02 »
jaja. Összejönnek nem jönnek..már fáj annyira bénák néha. Lexel való viszonya is érdekes nekem. Meg túl vontatott az egész.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #844 Dátum: 2008. Július 06. - 22:57:09 »
Idézet
Clark meg egy papírpöcs.
Azért, mert nem tudja, mennyit ártana Lanának, ha szeretkeznének? Vagy azért, mert az apja meghalt amiatt, hogy elmondta Lanának az igazat?  :drying:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #845 Dátum: 2008. Július 06. - 23:02:28 »
Nem, pont olyan dolgokat emelsz ki, amiben nem az. De amúgymeg azok alapján amiket láttam, tényleg az. ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #846 Dátum: 2008. Július 06. - 23:03:42 »
Mondj példákat!  ;)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #847 Dátum: 2008. Július 06. - 23:10:53 »
Majd mondd Ben, én már nem nagyon emlékszem. Az érzésre viszont igen, hogy a fejemet fogtam néha a viszonyuk miatt. ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #848 Dátum: 2008. Július 07. - 08:54:32 »
Idézet
Clark meg egy papírpöcs.
Azért, mert nem tudja, mennyit ártana Lanának, ha szeretkeznének? Vagy azért, mert az apja meghalt amiatt, hogy elmondta Lanának az igazat?  :drying:

;D Kettőnk közül ki nem nézi a sorozatot?  ;D Merthogy Clark és Lana viszonylag felhőtlen kapcsolatuk 10 másodperce alatt voltak párszor ágyban is. De elfelejtitek, hogy Clark miért is titkolózik igazán Lana előtt a származásával kapcsolatban. Lana szülei abban a meteoresőben vesztették életüket, amely Clark Földre érkezése közben zajlott, és Clark emiatt felelősnek érzi magát a lány szüleinek haláláért. Nem azért nem mondja el a titkát Lana-nak, mert félti őt a következményektől (na jó persze ez is valamilyen szinten benne van) hanem attól, hogy kiderül a lánynak hogy Clark kinyírta aput meg anyut.
Abban a részben amikor Lana megtudhatta a titkot, és az öreg Kent feldobta a pacskert, vissza is csináltak azonnal mindent, többek között azért, mert Lana mellett egyúttal Lex előtt is felfedte magát Clark.
Most ott tart a magyar vetítés, hogy Lana már tudja, hogy Clark képességekkel bír, talán azt is sejti hogy nem egészen ember, de arról lövése sincs, hogy apu meg anyu Clark Földre küldése miatt halt meg.

Számoltam, 8 alkalommal szakítottak vagy közölték egymással hogy valamiért nem lehetnek együtt. Azért ha közülünk bárkit 8-szor dobna ugyanaz a csaj, elkezdenénk gondolkozni azon mekkora papucsok is vagyunk.

De mindenek felett, azt még valahol most is emésztgetem, hogy Lex Luthort behozták Clark életébe nagyon hamar, de könyörgöm, Lois Lane mi a rákot keres a közvetlen közelében, és ráadásul Clark legjobb barátjának Chloe-nak az unokatestvére.  :stupid: :stupid: :stupid: :stupid:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #849 Dátum: 2008. Július 07. - 14:47:31 »
Mondhatsz ez utóbbira, amit akarsz, a Smallville sokkal jobb, mint bármelyik Superman képregény, amit olvastam, így nekem tökéletesen megfelel, hogy itt van Lois.  ;) Azon miért nem akadsz ki, hogy Chloe egyáltalán mit keres itt, hisz a képregényben nincs is.  ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #850 Dátum: 2008. Július 07. - 15:02:18 »
A fejem már attól is hasogat, ha a képregényben megjelent karakterek és Smallville-es másuk hasonlítgatásával szórakozom, Chloe karakterével meg nem tudok mit kezdeni. Superman képregényes dolgairól meg annyit tudok én is amennyit a Detective Comics-ban és Batman-ben szerepelt.
Ami meg mostanában zavar, hogy ezzel a sok se veled se nélküled maszlaggal kezdi azt a szintet elérni a sorozat mint bármelyik brazil szappanopera.
A Klub találkozón azért remélem adsz majd 5 perc előnyt a futásra amikor újra előkerül ez a téma.  ;)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #851 Dátum: 2008. Július 07. - 15:11:03 »
Majd én feltartóztatom addig kaine-t. :hehe:

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #852 Dátum: 2008. Július 07. - 15:19:12 »
Csak trükkösen. Mutass a másik irányba, közben kiáltsd: "Ott van Pókember!!! Nééézd!"
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #853 Dátum: 2008. Július 07. - 15:25:33 »
A fejem már attól is hasogat, ha a képregényben megjelent karakterek és Smallville-es másuk hasonlítgatásával szórakozom,
Hát itt van a kutya lényege eltemetve. Ne hasonlítgass.  ;) Ez a két szó az élet minden területén nagyon sokat segít, ha eszedbe jut.  ;)
A Smallville egy különálló univerzum. Még sokkal inkább, mint az Ultimate. Az is zavar? Mit keres Mary Jane már az elején Peter mellett? Hogyhogy Norman az okozója a pókcsípésnek? És így tovább. Mi van a What If-ekkel?  ;) Ezekben épp az a jó, hogy nem az unalomig ismert helyzetet mondják el újra és újra, hanem egy teljesen más lehetőséget kapunk, ugyanabból az alapszituációból. :)
Idézet
Ami meg mostanában zavar, hogy ezzel a sok se veled se nélküled maszlaggal kezdi azt a szintet elérni a sorozat mint bármelyik brazil szappanopera.
Tény, hogy ez fontos része, de ha emlékszel, ettől lett igazán sikeres annak idején (a 60-as években) Pókember is. Ha ez hiányozna belőle, csak egy szimpla akciósori lenne. Szerintem nagyon jó mennyiségben keverik a kettőt. Persze én szerettem a Dawson sorozatot is...
Idézet
A Klub találkozón azért remélem adsz majd 5 perc előnyt a futásra amikor újra előkerül ez a téma.  ;)
Szerintem már kitárgyaltuk eléggé.  :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #854 Dátum: 2008. Július 07. - 16:19:36 »
Egyezzünk ki döntetlenben. :D

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #855 Dátum: 2008. Július 07. - 16:18:46 »
Clark és Lana viszonylag felhőtlen kapcsolatuk 10 másodperce alatt voltak párszor ágyban is
De csak akkor, mikor Clark emberré változott. ;)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #856 Dátum: 2008. Július 07. - 16:26:26 »
ne már Dawson és a haverok? Hú én már akkor kibuktam rajta amikor adták, nemhogy ha most látnám már idősebb fejjel. ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #857 Dátum: 2008. Július 07. - 16:33:33 »
Majd miközben menekülünk Kaine elől kitárgyaljuk ezt is Pepo. ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #858 Dátum: 2008. Július 07. - 19:47:29 »
Clark és Lana viszonylag felhőtlen kapcsolatuk 10 másodperce alatt voltak párszor ágyban is
De csak akkor, mikor Clark emberré változott. ;)
Jól mondja Mike!  :nezze:
ne már Dawson és a haverok? Hú én már akkor kibuktam rajta amikor adták, nemhogy ha most látnám már idősebb fejjel. ;D
Én is akkor láttam, amikor adták. :) Nagyon tetszett Katie Holmes és a többi szereplő is tök szimpatikus volt.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #859 Dátum: 2008. Július 07. - 21:09:08 »
na nekem meg pont fordítva. elég gáz volt az összes szereplő..egyedül a homokos srác volt szimpi, de az meg homokos volt. :drying:
Idézet
Majd miközben menekülünk Kaine elől kitárgyaljuk ezt is Pepo.
remélem elég gyors futó vagy, mert ha nem akkor végünk. ;D