Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 739281 alkalommal)

0 Felhasználó és 8 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re: TV Műsorok
« Válasz #180 Dátum: 2007. Augusztus 01. - 23:27:38 »
Hát nem lett egy nagy szám. peter meg nem tudom mióta nem tud repülni. A rész végére már az az érzésem volt, hogy túl sok képességet és túl sok különleges embert hoztak be,amitben ugyan jó lehetőségek voltak, d enem tudták már kordában tartani őket.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #181 Dátum: 2007. Augusztus 02. - 00:47:33 »
Hihetetlenül anti-klimatikus vége lett!  :o Mintha nem is évadzáró lett volna! Nullább volt, mint az előző részek!
Ellenben az Elveszett szoba nagyon jó, azt nézzétek végig a jövő héttől! Én már láttam az AXN-en.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #182 Dátum: 2007. Augusztus 02. - 07:36:37 »
Hát valahogy nekem sem tetszett annyira az utolsó rész. Valahogy olyan érzésem volt, mint például a Lost első évadának a végén, ott is az volt, hogy a nagy felvezetés után semmi nem történt a végén. :roll: Remélem, hogy majd a második évadban már kitesznek magukért. Amúgy Hiro milyen béna volt az egész rész során. Legalább 2 alkalma volt rá, hogy megölje Sylart ebben a részben is, erre csak bénázott egyfolytában. A végén is amikor leszúrta, utánna miért nem vágta le a fejét? Minden probléma megoldódott volna. Én örültem volna neki ha Sylart kicsinálják. Valahogy nem érzem, hogy ez a karakter tudna hová fejlődni a későbbi részek során. Bőven elég lett volna ez az első évados, "tudom hogy működik"-es képességet gyűjtő, agyakat zabálok szereplése, aztán itt a végén meg kinyírják. Szerintem sokkal jobb lett volna, és a második évadra előhozni egy másik szuperrosszfiút.

Tovima

• Rakéta Robi
  • *
« Válasz #183 Dátum: 2007. Augusztus 02. - 08:06:38 »
Hát ja. A nagy összecsapás mindössze három pofonból állt. ;D Az is csak azért sikerült, mert ott volt Niki is.
Peter meg nem tudom mióta nem tud repülni.
Erre én is gondoltam, aztán eszembe jutott, hogy eddig még soha nem használt több képességet egyszerre(PL. láthatatlanul repül) Azaz csak egyre tud koncentrálni, tehát abban a pillanatban ahogy felszáll, felrobban.
Amúgy Hiro milyen béna volt az egész rész során. Legalább 2 alkalma volt rá, hogy megölje Sylart ebben a részben is, erre csak bénázott egyfolytában. A végén is amikor leszúrta, utánna miért nem vágta le a fejét? Minden probléma megoldódott volna. Én örültem volna neki ha Sylart kicsinálják. Valahogy nem érzem, hogy ez a karakter tudna hová fejlődni a későbbi részek során. Bőven elég lett volna ez az első évados, "tudom hogy működik"-es képességet gyűjtő, agyakat zabálok szereplése, aztán itt a végén meg kinyírják. Szerintem sokkal jobb lett volna, és a második évadra előhozni egy másik szuperrosszfiút.
Hát Hiro még tényleg béna volt, de mit vársz, csak egy kardleckét vett még csak. ;D
Amúgy a második évadban valami olyan lesz, hogy megtudjuk miért vágja fel Szájler a fejeket, meg mit csinál olyankor, meg ilyenek. Talán akkor már Ő is főszereplő lesz, mert eddig nem volt az. Meg lehet, hogy a végén "megjavul" és majd segít a hősöknek megfékezni az újabb főgonoszt.
Igen, lesz egy másik főgonosz is. (Valszeg akit a kislány emlegetett.)

Na én meg azt nem értettem, hogy mikor Niki kiütötte Candice-t, akkor miért nem az eredeti alakjára változott vissza. (Merthogy nem ez az eredeti alakja)
« Utoljára szerkesztve: 2007. Augusztus 02. - 08:27:39 írta Tovima »
"So Captain Marvel zapped in right between the eyes." Lennon-McCartney

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #184 Dátum: 2007. Augusztus 02. - 09:23:47 »
Idézet
Na én meg azt nem értettem, hogy mikor Niki kiütötte Candice-t, akkor miért nem az eredeti alakjára változott vissza. (Merthogy nem ez az eredeti alakja)
Ezt én sem értettem.
Én sem értettem, hoyg Hiro hogy tudta leszúrni...nem úgy látszott, mintha Hiro megállította volna az időt...Sylarnek meg ettől sokkal gyorsabb a reakcióideje. Ja és simán levágtam volna a fejét én is...gázul volt megcsinálva nagyon. Ahogy a Peter Sylar bunyó is. Egyszerűen nem értem, miért nem, engednek láttatni már végre egy látványos összecsapást velük.
Szóval olyan színtelen, szagtalan, semmilyen lett ez a rész...ráadásul, ha Parkman nem hal meg ennyi golyótól, maga lesz a csoda.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Tovima

• Rakéta Robi
  • *
« Válasz #185 Dátum: 2007. Augusztus 02. - 09:54:05 »
ráadásul, ha Parkman nem hal meg ennyi golyótól, maga lesz a csoda.
Elvileg nem, mert lesz a kövi évadban. De lehet, hogy tolószékben.  :hehe: mindig kell egy a sorozatba, Nathan felesége meg meggyógyult.
Amúgy, ha mondjuk kómába esik, de életben marad, akkor majd Peter meg fogja tudni gyógyítani, mert elvileg ő is találkozott már Lindermannel korábban....
De D.L. is jól bírja, az emeleten már alig élt, az utcán meg már egyedül állt a lábán.  :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #186 Dátum: 2007. Augusztus 02. - 10:13:56 »
Aha, pont azt figyeltem én is. Ráadásul már korábban megjelentek a képek, amiken nincs rajta, mint szereplő...gondoltammeg is hal szépen. Elég virgonc volt ahhoz képest.

beigli69

• Grizzly
  • *
« Válasz #187 Dátum: 2007. Augusztus 02. - 10:29:53 »
Candice-re egyetlen egy tippem van. Olyan szinten nem akar önmag lenni hogy már nem is tud visszaváltozni saját alakjába.  ;D Már elhiszi ő is hogy ez a feketehalyú csirke az igazi alakja. :headscratch:
Amúgy nem volt rossz rész, csak valahogy nem tudták a darabokat összeilleszteni egységes egésszé. (és a 4:3-as felbontás sem tett jót a látvánvilágnak, ha egy film eredetileg valamennyire szélesvásznú, miér nem tuggyák mán úgy adni :o)

Ju

• Pókfej
« Válasz #188 Dátum: 2007. Augusztus 02. - 10:46:33 »
Idézet
Melyik az igazi alakja? :o

Idézet
Lehetett volna egy Harc a Hangyászsünök bolygóján  helyette.
:hehe:

Idézet
Ellenben az Elveszett szoba nagyon jó, azt nézzétek végig a jövő héttől! Én már láttam az AXN-en.
Adni fogják itthon? Lemaradtam... :-\
Amúgy állati jó az ötlet, és jól is valósították meg, de a vége csak úgy össze volt csapva szerintem. :( Meg több részt érdemelt volna.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #189 Dátum: 2007. Augusztus 02. - 10:51:24 »
Hát igen, mindenki nagy Peter-Sylar bunyóra számított, ehhez képest... :hehe:
Viszont Sylarnak nem kéne meghalnia a kardszúrástól? Hiszen nem vette el Claire képességét, tehát nem tudja magát gyógyítani... nem?  :headscratch:
Szerintem nem csoda hogy Hiro bénázott, nem lehet könnyű megölni valakit, szerintem bőven elég volt neki hogy átszúrta. Ha a fejét is levágta volna, tuti rókázott volna utána egyet szegény. :hehe:
Peter szerintem is azért nem tudta használni a többi képességét a végén, mert felrobbant volna. Meg aztán így jöhetett a bátyja hősies pálfordulása és önfeláldozása. :hehe: Különben én azt hittem, Hiro fogja elteleportálni a térben/időben valami kihalt helyre Petert, aztán saját magát elteleportálja onnan, és Peter nyugodtan robbanhat. Egyébként számomra ez a legnagyobb baromság az egész sorozatban, hogy Peter a regeneráló képessége miatt túléli, hogy felrobban, mint egy atombomba... :roll: :stupid:

lesz a kövi évadban. De lehet, hogy tolószékben.  :hehe:
Xavier II. :hehe:
« Utoljára szerkesztve: 2007. Augusztus 02. - 10:59:16 írta Tom Fireheart »
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #190 Dátum: 2007. Augusztus 02. - 11:55:24 »
Idézet
Viszont Sylarnak nem kéne meghalnia a kardszúrástól? Hiszen nem vette el Claire képességét, tehát nem tudja magát gyógyítani... nem?
Hát, Hiro anatómiából nem volt sose jó szerintem. ha mondjuk átszúrta a gyomrán a kardot, simán el tudja vonszolni magát egy kórházig. Legalábbis a filmekben meg se kottyan néha az embereknek... ;D
Idézet
Szerintem nem csoda hogy Hiro bénázott, nem lehet könnyű megölni valakit, szerintem bőven elég volt neki hogy átszúrta. Ha a fejét is levágta volna, tuti rókázott volna utána egyet szegény
De akkor minke mondatták vele, hogy így felkészült, úgy felkészült, ilyen elhivbatott stb. Akkor már, ha csak ennyire volt képes, úgy kellett volna, hogy még minidg nem készüét fel, meg parázik meg stb, de a végén mégis elszánja magát a nayg tettre.
Idézet
Különben én azt hittem, Hiro fogja elteleportálni a térben/időben valami kihalt helyre Petert, aztán saját magát elteleportálja onnan, és Peter nyugodtan robbanhat
Nekem is ez volt a következő gondolatom...Nathan meg nem halt meg. Valahogy túlélte, mert lesz a következő évadban is.

Mondtam, hogy túl sok képességet raktak össze és már nem bírták kezelni a dolgokat, aztán nagy semmilyen össze-visszaság lett sajnos. :ohmy: :dry:

Tovima

• Rakéta Robi
  • *
« Válasz #191 Dátum: 2007. Augusztus 02. - 12:16:17 »
Idézet
Melyik az igazi alakja? :o

Idézet
Viszont Sylarnak nem kéne meghalnia a kardszúrástól? Hiszen nem vette el Claire képességét, tehát nem tudja magát gyógyítani... nem?
Hát, Hiro anatómiából nem volt sose jó szerintem. ha mondjuk átszúrta a gyomrán a kardot, simán el tudja vonszolni magát egy kórházig. Legalábbis a filmekben meg se kottyan néha az embereknek... ;D
Hát korábban Mr. Bennett is 23szor hasbalőtte, és azt is megúszta. De csak mert ügyesen tud varrni: ;D
http://heroeswiki.com/images/thumb/b/bf/Road_Kill_bnw_p1.JPG/394px-Road_Kill_bnw_p1.JPG

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #192 Dátum: 2007. Augusztus 02. - 12:22:12 »
Mert tudja hogy működik a tű. ;D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #193 Dátum: 2007. Augusztus 02. - 13:10:58 »
Itt egy nagyon jó kis összefoglaló arról, hogy mi történt az évadzáró részben, jókat nevettem a stílusán:

http://comment.blog.hu/2007/08/02/p130535#more130535  ;D

Valamint egy jó hír ugyanerről a blogról: "Hősök rajongóknak jó hír, hogy a Tv2 hivatalosan nem értékeli bukásnak a sorozat hazai szereplését, ezért várhatón élnek majd opciós jogukkal, és megvásárolják a második évadot is. De Hiro a világot a szinkronmunkálatok miatt már csak januárban mentheti meg."
« Utoljára szerkesztve: 2007. Augusztus 02. - 13:13:40 írta Tom Fireheart »
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #194 Dátum: 2007. Augusztus 02. - 14:32:17 »
Hát nem tudom. Nem volt egy nagy szám, de nekem tetszet. :roll: szerintem pont jó volt. Egyébként meg ne bántsátok szegény Hiro-t, ti le tudnátok csak úgy vágni egy ember fejét, ha egész ezidáig egy irpdaházban dolgoztatok? Nekem tetszettek az utalások a következő évadra, hoyg van egy gonoszabb ember, mint a mumus, meg a végén, mikor Hiro visszaesett a középkorba. ja és nem biztos, hogy Syler az egész második évadban szerepelni fog, mivel hivatalosan is ő lett a fiatal Spock az új Star trek filmben és a pletykák szerint a forgatás Újzélandon vagy hol lesz, szóval nehéz lesz ingáznia. ;)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #195 Dátum: 2007. Augusztus 02. - 14:39:41 »
Én biztosan le tudtam volna kaszabolni a csávót. Ha tudom, hogy ezzel nemcsak a saját életemet, hanem sok más embert is megmentek, plussz ha tudom, hogy egy könyörtelen tömeggyilkos volt a Sylar, még egy könnycseppet sem ejtettem volna érte. Lehet, hogy utánna bedobtam volna egy üveg alkoholt és elszívtam volna egy doboz cigit fél óra alatt, hogy levezessem az esetleges sokkot, de biztos nem hezitáltam volna.

A Star Trek forgatás miatt nem hinném, hogy nagyon kimaradna a Syler gyerek. Ezeket a sorozatokat általában azokban az időkben forgatják le, amikor az előző évadot adják a tévében. Tehát elhiheted, hogy a teljes második évad már a vágóasztalon pihen. Plussz egy mozifilm leforgatása alig tart tovább, mint 3-4 hét. A többi már csak az utómunka.

beigli69

• Grizzly
  • *
« Válasz #196 Dátum: 2007. Augusztus 02. - 16:41:07 »
Hát azért Hiro-t is meg lehet érteni. Egész életében a szuperhősökről álmodozott, és azok a sztorik nem éppen arról szólnak hogy a hős egy leze kézmozdulattal felaprítja a rosszfiókat. A forgalomból kivonás okés, na de hogy hidegvélrrel gyilkoljon... azért az egy picit messzeáll (magától a karaktertől is) :-[

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #197 Dátum: 2007. Augusztus 02. - 17:09:12 »
Még egy, amire nem gondoltatok, pedig van annyira hülyeség, mint az, hogy magától nem tudott elrepülni (a magyarázat, hogy egyszerre kétfélét nem tud... eddig ilyet még sose mondtak). Klermaci miért nem lőtte le? Hisz a gyógyító képességét már átvette tőle, úgyhogy "halálakor" lenyugodott volna a bomba, utána meg a golyó kivételekor Peter magához tért volna.

beigli69

• Grizzly
  • *
« Válasz #198 Dátum: 2007. Augusztus 02. - 17:33:43 »
Igen hát Peter kobakjában is ez a gondolat fészkelhette be magát... de azt nem értem akkor mi a fenének hezitált Klermaci. Bumm a fejbe oszt jó napot. :hehe: De mi van akkor ha nem jó helyen találja el akkor nagyobb BUMM lett volna.  Ami még így felötlött bennem: oké hogyha elveszti az eszméletét lenyugszik mert agy ki-képesség ki, de ez a "bombasztikus képesség" eddig mindig spontán és enyhén zaklatott idegállapotban jött elő, ha pedig fejbelövik, az nem csak kissé zaklatott idegállapotot okoz, hanem egy erőteljes traumát is, akkor pedig nem tuti fix hogy a robbanás leállna... :o
Na mindegy úgy sem fogja már senki elmagyarázni hogy mi a frász volt a dolgok értelme.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #199 Dátum: 2007. Augusztus 02. - 17:39:28 »
Az se sokkal kisebb sokk, hogy épp felrobbanni készül, magával víve fél New Yorkot.  ;)