Hát ja. A nagy összecsapás mindössze három pofonból állt.
Az is csak azért sikerült, mert ott volt Niki is.
Peter meg nem tudom mióta nem tud repülni.
Erre én is gondoltam, aztán eszembe jutott, hogy eddig még soha nem használt több képességet egyszerre(PL. láthatatlanul repül) Azaz csak egyre tud koncentrálni, tehát abban a pillanatban ahogy felszáll, felrobban.
Amúgy Hiro milyen béna volt az egész rész során. Legalább 2 alkalma volt rá, hogy megölje Sylart ebben a részben is, erre csak bénázott egyfolytában. A végén is amikor leszúrta, utánna miért nem vágta le a fejét? Minden probléma megoldódott volna. Én örültem volna neki ha Sylart kicsinálják. Valahogy nem érzem, hogy ez a karakter tudna hová fejlődni a későbbi részek során. Bőven elég lett volna ez az első évados, "tudom hogy működik"-es képességet gyűjtő, agyakat zabálok szereplése, aztán itt a végén meg kinyírják. Szerintem sokkal jobb lett volna, és a második évadra előhozni egy másik szuperrosszfiút.
Hát Hiro még tényleg béna volt, de mit vársz, csak egy kardleckét vett még csak.
Amúgy a második évadban valami olyan lesz, hogy megtudjuk miért vágja fel Szájler a fejeket, meg mit csinál olyankor, meg ilyenek. Talán akkor már Ő is főszereplő lesz, mert eddig nem volt az. Meg lehet, hogy a végén "megjavul" és majd segít a hősöknek megfékezni az újabb főgonoszt.
Igen, lesz egy másik főgonosz is. (Valszeg akit a kislány emlegetett.)
Na én meg azt nem értettem, hogy mikor Niki kiütötte Candice-t, akkor miért nem az eredeti alakjára változott vissza. (Merthogy nem ez az eredeti alakja)